![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Şiir Defterim... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 56789> |
| Yazar | |
CONDOR5
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2007 Şehir: MARMARIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1434 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 11:19 |
|
“gene geldi yaz ayi.
oy yüreğum yanayi bir ay doğdu kırandan Kazım güneş açayi” |
|
|
NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK,
NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK. BIRAKIP GITSEM DE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR UNUTMAYI ASLA .... |
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2007 Şehir: MARMARIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1434 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 11:21 |
|
KADINIMA MEKTUP;
Sevgilim, senin o memleket gözlerini, güneş ışıklı ve bahar kokulu başını kollarımın arasına alıp ona saatlerce bakmalıyım ki ne söylemek istediğimi anlayasın. Fakat bir yandan da sana yazmalıyım ve seni yüreğimin sesinden mahrum etmemeliyim diye düşünüyorum. Ayrılışımızdan sonra garip bir tat kalıyor damağımda. İşte onun için gülüm, sana mektup yazarken ya da telefonla görüşürken öyle içli çocuk oluyorum ki, sürekli nazlanmak, sızlanmak istiyorum. Güneşte, denizin sonunda mavi bir duman gibi gözümde tütüyorsun. Fakat ben seni böyle bir duman gibi görmemin yerine, sahiden görmek istiyorum çıplak ayaklarını ve sahiden dokunmak istiyorum küçücük ellerine. Halbuki sen varsın şehrimde, etinle, kemiğinle ve balından mahrum edildiğim kırmızı ağzın ve de kocaman gözlerin. Okyanus kalpli sevdiğim, kalbini dalgalandırma sakın. Sen var git mehtap uyanmadan güne merhaba de ve ben de bu güzel okyanusta bir yelkenli gibi sarhoş olup sahillere vurayım. Yorgunum bir tanem, yorgunum, çürümüş sulardan, yalan ve ahmaklığın bataklığından geçtim, adam boyu sazlıklarda kaybolmadan. İzin ver sularında arınıp dinleneyim. Anlayacağın, ben bu yolculuğumda ne senin beyaz dişlerinde ezilen üzümlere doyabildim, ne de ilkbahar sabahına benzeyen yatağına. Dolayısıyla şairin deyimiyle ‘ben senin için bir kuş kolaylığıyla ölmeye de, bin yıl yaşamaya da varım.’ Elleri küçük sevgilim, ne olurdu sürmeni ben getirebilseydim sana İstanbul’un yıldızlı gecelerinden, bir narçiçeği takabilseydim yakana Karadeniz’in bahçelerinden. Bu gece bütün endamınla odama gel ve gir içeriye. Yeni yıl dansı seni bekliyor. En büyük ustaların şiirlerini senin için besteledim. İzin ver ellerini öpeyim. Yeni yılın kutlu olsun Volkan’ın kadını. VOLKAN KONAK Düzenleyen CONDOR5 - 27-Temmuz-2010 Saat 11:42 |
|
|
NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK. BIRAKIP GITSEM DE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR UNUTMAYI ASLA .... |
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 11:22 |
|
SÖZ OLSAMDA SÖYLESEM SEVDAMI YUMUŞACIK
15 Ocak gecesi gülüm soruyor, yalnız mısın diye. Tabi ki değilim. Ayrılık, özlem de var bende demek geldi içimden ve söyledim de. Aslında gecenin karanlığında tüm anılarımın kaybolmasını diliyorum ki, sadece sen kalabilesin benliğimde, lekesiz bir aklıkta. Sahnede haykırdığım gibi uykusuz, aksi ve nalet oldum iyiden iyiye. Karanlıklar saçan bir yıldızım gecenin zifirinde. Işıksız, kapkara, zehir, zıkkım. Bunca yıl hiç böyle olmadım. Çok acı çekiyorum çok. Hatta kutsal bağım kesilirken anamın rahminden bu kadar acı çekmedim inan. Kıymamak için ne sana, ne kendime, bıçağı sokmalıyım hışımla sıyırdığım kınına. Çünkü şimdi tam sarılma zamanı. Sevgilim bu her dalı yemiş dolu yaşanası dünyada, yaşarken kendim için düşündüğüm her şeyi senin içinde düşünüyorum inan. Bazen öyle oluyorum ki ben yokmuşum da yalnız sen varmışsın gibi geliyor bana. Bazen ise seni yok olmuş gibi hissediyorum. Ve sonra dehşetli bir acı ve korku duyuyor ve derhal kendiminde yok olduğunu hissediyorum. Bir kez daha söylüyorum, bestelerimi beğenmeyen bir insanla ahbaplık edebilirim. Fakat, seni sevmeyen ve seni kıran bir insanla asla. Sevgilim, sen beni bilirsin. Lüzumundan fazla hassas, şair ve romantiğim. Her hadiseyi yalnız şuurla değil, kalbim hisle de işler, yoğurur ve ona en akla hayale gelmez şekiller ve ölçüler verir. Bu benim en büyük kusurum ya da en büyük meziyetimdir. Ne halt edeyim yaratılışım böyle. Hele senden ve sevdiklerimden uzakta olmak bende bu hassasiyeti çoğaltıyor. İnan bazen bir dostun sıcaklığına öylesine yaslamak istiyorum ki başımı, işte o zaman omzunu veya o şefkat dolu göğsünü arıyorum. Çünkü şairin deyimiyle ‘ŞU KAİNAT DENEN NESNENİN İÇİNDE, EN ÇOK SEVDİĞİM YÜREK, ÜZERİNE EN ÇOK TİTREDİĞİM İNSAN KALBİ, SENİN GÖĞSÜNÜN İÇİNE TAKILI OLANDIR.’ ŞOVALYEN VOLKAN KONAK Düzenleyen CONDOR5 - 26-Temmuz-2010 Saat 11:22 |
|
|
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 11:49 |
|
Şairin deyimiyle;
Sevgilim, yalan söylersem sana, Kopsun ve mahrum kalsın dilim, Seni seviyorum deme bahtiyarlığından. Sevgilim, yalan yazarsam sana, Kurusun ve mahrum kalsın elim, Okşayabilmek saadetinden seni. Sevgilim, yalan söylerse sana gözlerim, İki gözüm göz yaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni bir daha.. Gördüğünüz gibi benim işim gücüm başımdan aşmış. Yüzüm, gözüm, sağım, solum, muzaffer bir ordu gibi kalabalık olan insanlarımla dolu. İşte şimdi çalışma zamanı. Bana müsaade. Malüm yarın canlı yayın var. Çok okumam lazım, çok çalışmam lazım. Şimdilik bu kadar Anadolu’mun toprağı gibi vefalı insanlarım. Şimdi bizi anlatan söylemimizle sizi baş başa bırakıyorum. HALA ANLAMADINIZ MI GÜLÜM, BEN SİZİ SEVMEKLE MEŞGULÜM. VOLKAN KONAK |
|
|
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 11:51 |
|
Vargel çiçeğim,
Şu an sırtüstü uzandım ve yine seni düşünmekteyim. Gözlerini hayal edip, gözlerine baktıkça da sensiz edemeyeceğime, elinin elimin içinde olması gerektiğine inanıyorum. Sesini işitmeliyim, beraber koşmaca oynamalıyız, beraber yemek yemeliyiz, beraber ağlamalı, beraber uyumalıyız. Bana memleket, bana yaşama sevinci, bana su, bana hava gibi gelen sevgilim, sensiz edemem. Bazen sana baktıkça yaratılıştan bugüne kadar olan kadınları düşünüyorum ve hepsini tek elden kucaklayıp, saygıyla hepsine kutsal varlıklar olduklarını haykırmak istiyorum. Buna sebep yine senin asilliğin ve sana olan vazgeçilmez sevdamdır. Daha sonra gece uzandığım yerden fırlayıp dışarı çıktım. Sessizce, kimseye görünmeden, denizin kenarına indim. Denize baktım, bir an yüzümü gördüm. Yüzüm sanki kırık bir aynada parçalanmış gibiydi. Daha sonra gülümsedim halime, bu seferde; gülüşümü küçük bir çocuktan almış gibiydim. AH BENİM AÇMAYA DURAN GÜLÜM, geceleri yatağımdan fırlayıp başımda Şimal rüzgarlarının esmesinin sebebi ne? Sebebi ne yurtsuz kalmamın? Yastıklarda izimin kalmamasının sebebi ne? Kafamın içerisinde sadece senin oluşun ve orada herşeyin seninle başlamasının sebebi ne? Ah benim kırlangıç kuşum, nur tanem benim. Bu akşam da bu kadar. Fakat şunu bilmeni isterim ki sana ait olmayan hiçbirşeyi kafamda tutmuyorum. Senden de tek dileğim, yaşadıklarını, umutsuzluklarını ve dertlerini tutma aklında unut. Ama bir tek BENİ UNUTMA! Şövalyen, VOLKAN KONAK |
|
|
|
![]() |
|
Kartal
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1980 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 02:37 |
|
Adaşım paylaşımların için teşekkür ederim...
|
|
|
Sende olmayan meziyetleri söyleyerek seni metheden kimse,
hiç şüphe yok ki, Sende olmayan günahı söyleyerek de seni kötüler. |
|
![]() |
|
Kartal
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1980 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 02:40 |
GİDEMEMSen bilmezsin beni gülüm… Bilmezsin içimdeki fırtınaları, Kalbimdeki sert kayaları aşındıran deli dalgaları, Bilmezsin… Bazen iyice kopar, düşerim... Vazgeçerim hayattan, hayatın her şeyinden, Düşünürüm, düşündükçe güzelleşir gözümde ölüm. Sonra seni düşünürüm, hiçbir şey senden güzel gelmez, Hiçbir şey senden daha güzel değil gülüm... Kafam karışır, daralırım, bunalırım. İşte o an gelir aklıma çekip gitmek, Kaçıp gitmek bu şehirden… Uzak diyarlara, bilmediğim memleketlere, Her şeyimi burada bırakıp, her şeyi unutup, vuslatsız... İçimde yangınsız gitmek isterim… Kafam boş, cebim bomboş, Olsun... Gözlerim ağlarken gitmek isterim yine de Amma ağlayan gözlerimden,gözlerin gelir aklıma Her zaman gülmesini bilen, simsiyah gözlerin... Benim yüzümden ağlayacak ya, Kızarıp şişecek ya gözlerin, Bir değil bin hançer oturur nah şurama, gidemem…. ... Gözlerinden geçerim, düşerim yollara Hayali bir bilet alırım gardan, Bir direğe yaslanır, bir cigara yakarım, Gelen geçene şöyle bir göz atarım. Fenalık bilmez masum yüreğin gelir aklıma, Kim bilir ne acılar yaşayacak yokluğumda, Nasıl ıstırap duyacaksın hainliğime? Benim yüzümden küseceksin ya belki insanlara Minik yüreğinin isyanı gelir aklıma, Bir dağ çöker omuzlarıma, gidemem… ... Her yola çıktığımda koşar adım kaçarım bu şehirden, Yetmez...! Kendimi bir trene atarım, Boş bir kompartımana sinerim sessizce, Ama bir dakika sürmez sefam bunalırım, Camdan sarkıtırım kendimi, Bir rüzgar vurur yüzüme, dağılan saçlarımdan. Saçların gelir aklıma, Simsiyah kıvır kıvır saçlarını düşünür, gidemem… ... Sonra… Sırasıyla ellerinin sıcaklığını, Tenin kokusunu duyarım, Bana salınıp gelişin gelir aklıma, Nasıl gözlerimde sevgiyle eridiğin, Sevilmeye muhtaç halin, Sevdikçe yüceleştiğini düşünür, gidemem.. Biliyorum... Bendeki bu yürek sendeyken, Sen hala bendeyken, Gidemem... Ben bu şehirden sensiz gidemem… Alıntıdır...
|
|
|
Sende olmayan meziyetleri söyleyerek seni metheden kimse,
hiç şüphe yok ki, Sende olmayan günahı söyleyerek de seni kötüler. |
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 11:20 |
|
Serdar abi senin siir de cok guzel mis... benim sevdigim bensiz sehirden gitti malesef beni yikiltilar icinde birakti ander kalsin................................
|
|
|
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 11:21 |
|
ANACIĞIM;
Yıllar önce kendimi yalnız, kırık, öksüz, el gibi çırılçıplak hissettiğim bir gece de, elleri öpülesi anneme Ömer Ahmet mahlası ile yazdığım yazımı, aynı hisleri taşıyan insanlar olarak her zamanki gibi ‘‘HATIRAM OLSUN’’ diyerek sizlerle paylaşmak istiyorum. En Derin Sevgilerimle.. ANACIĞIM; Doğurdun beni haceverada körkaranlık bir gecede onaltı yaşında ise İstanbul’a saldın beni ama inan göbeğimi kopardığında, bu kadar canım yanmamıştı. bu yüzden belki, yüzüm gözüm kırık dolaşırım hala. avuçlar dolusu ağladım yalnızlığımda pek belli etmeden. ama en çok babam buzağımı kestiğinde ağlamıştım. şimdi bunlar nerden çıktı deme bana, hep konuşmak istemişimdir yıllar yılı ama olmadı; belki de kalabalık sülale olmanın bedeli. bir sofrada kahvaltıya doyamadım anacığım, bırak da konuşayım. belki de ölesim gelmiş kimbilir bırakta ağlayayım. burada insanlar araba ve elbise markalarını ezberler ben ayrılıkları, kimileri yazlığa gitmeyi özler bense gübre kokulu anama kavuşmayı. kendimi kızıl ağaçlar arasında kaybediyorum zaman zaman başıma sardığın toprağın kokusunu vuruyor anam anacığım.... Anacığım bilirsin Üniversiteyi Almanya’daki eniştemin Parasıyla bitirdim. Düzensiz harcamalarımı da bilirsin aç kaldım zaman zaman Ama onursuz hiçbir zaman Hiçbir zaman da gücenmedim Yedi bölgeli Ülkeme çok küfür ettim onursuzlara, vazgeçmem de etmekten. düşüncelerimden dolayı çok uğraştılar benimle, kökü toprakta karayemiş fidanı gibi direndim. Dimdik onurlu iki kez silahlı saldırıya uğradım. ağustos ayında ise ekinler sararırken doğduğum şehirde öldürüldüm. beş yaşında aşık oldum, lisede ise öğretmenime, ablamın ve senin müdahalene kadar. velhasıl çok sevdim kadınları anacım, aldattıklarımda oldu aldatıldım da. ama asla konuşmadım arkalarından. Hele sana lacivert gözlü torun veremedim ya ben yine hayırsız oğlunum senin. kimsenin önünde eğilmedi bu asi başım. bize ilkokulda öğretti öğretmenlerimiz Celal Bahçekapılı, Nuri Gazioğlu ve Orhan Yavuz. ileriyi görmek için başımızı hep dik tutmayı onlardan öğrendik. bu yüzden anacığım, işte bu yüzden güneşin bile üstüne yürüdüm gölgemi geçmek için. iyi de oldu anacığım.Uzakta kırılan söğüt dalını gördüm,acısını da. mısır püskülünün rüzgarda salınmasını seyrettim, bahtiyarlığını da. karşı yamaçtaki evde, doğum sancısından ve de fakirlikten tahtayı ısıran kadının acısını duydum yüreğim derinlemesine orta yerinden yarılarak. şimdi gelelim sana. beni iyi dinle koca çınarım. Kemal Dursun, Rüştü Araz iyi doktordur, ilaçlarını bir defa olsun saatinde al be anacığım. öyle kolay pes etmek yok yaşamda ayak direyeceğiz ve kahretsin ki bu da bizim elimizde olan bir şey anacım. duyduğuma göre abimin resmini ahırda inekle buzağının arasına asmışsın benim koca karıcım. millet senin kara bıyıklı oğluna sevdanı bilemez, gülecekler sana. mektupdaki üzünçlerimden babama bahsetme. Beni kırsa da yıkamaz bu kirli şehir. hem kolay okuyasın diye büyük harflerle yazdım kolayına gelip de ablama okutma, cumhuriyet kadını... evet anam yine kirpiklerim tuzlandı mı ne? galiba şimdilik bu kadar. seni ilkbaharda patlayan tohumun hışırtısı kadar masum öpüyorum ve kardelen çiçeğinin özlemiyle kucaklıyorum. biliyorum bu son sözlerimden birşey anlamadın beni sövdürme başlıyorsun o zaman al sana, anderun mastisi, seni çoook seveyirum hayırsız oğlun Ömer Ahmet VOLKAN KONAK |
|
|
|
![]() |
|
CONDOR5
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 11:22 |
|
SEVGİLİM
Memleketimi seviyorum: Çınarlarında kolan vurdum, hapishanelerinde yattım. Hiçbir şey gidermez iç sıkıntımı Memleketimin şarkıları ve tütünü gibi. Memleketim: Bedreddin, Sinan, Yunus Emre ve Sakarya, Kurşun kubbeler ve fabrika bacaları Benim o kendi kendinden bile gizleyerek Sarkık bıyıkları altından gülen halkımın eseridir. Memleketim. Memleketim ne kadar geniş: dolaşmakla bitmez, tükenmez gibi geliyor insana. Edirne, İzmir, Ulukışla, Maraş, Trabzon, Erzurum. Erzurum yaylasını yalnız türkülerinden tanıyorum Ve güneye Pamuk işleyenlere gitmek için Toroslardan bir kere olsun geçemedim diye Utanıyorum. Memleketim: Develer, tiren, Ford arabaları ve hasta eşekler, Kavak Söğüt Ve kırmızı toprak. Memleketim. Çam ormanlarını, en tatlı suları ve dağ başı göllerini seven Alabalık Ve onun yarım kiloluğu Pulsuz, gümüş derisinde kızıltılarla Bolu’nun Abant gölünde yüzer. Memleketim: Ankara ovasında keçiler: Kumral, ipekli, uzun kürklerin pırıldaması. Yağlı, ağır fındığı Giresun’un. Al yanakları mis gibi kokan Amasya elması, Zeytin İncir Kavun Ve renk renk Salkım salkım üzümler Ve sonra karasaban Ve sonra kara sığır Ve sonra: ileri, güzel, iyi Her şeyi Hayran bir çocuk sevinciyle kabule hazır Çalışkan, namuslu, yiğit insanlarım Yarı aç, yarı tok Yarı esir… NAZIM HİKMET RAN |
|
|
|
![]() |
|
Aneken
Gopter
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 317 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:11 |
|
Yalnızlığımda buldum ben seni. Başka gözlerle, başka umutlarla bakıyorduk daha öncesinde birbirimize Kim bilirdi ki yalnızlığımın ödülünün sen olacağını. Bir anda tutuldum sana. Rüyalarımın geliniydin sen. Rüyalarının damadıydım ben. Aynı rüyalara yattık her gece. Öyle ki dualarım bile rüyalarımız bir olsun diyeydi. Belki anlamayacaksın seni ne kadar sevdiğimi. Belki cesaret edip hiç söyleyemeyeceğim ben sana aşk sözlerini. Sensiz seninle yaşamak nedir bilir misinki? Belki bensiz hayaller kuruyorsun sende benimle ilgili. Hep imkansız aşklarım oldu. Sevemedim hiçbir zaman karşılıklı sevgiyi. Hani sana derdim ya kalbimi açtım kim gelirse kabulum diye . İşte ben onları sen gelesin diye söyledim. Öyle sevdim ki seni senin üzülmemen için sen başkasını severken bile seni özledim. Sadece sen üzülme diye ben sana aşk öğütleri verdim. Bilemezdin ki seni ne kadar sevdiğimi. Bende söyleyemedim tabii. Belki bu sözleri yıllar sonra, belki aylar,beklide günler sonra okuyacaksın. Her şey geç olmuş olsa da sana olan aşkımı bil diye yazıyorum . Çünkü cesaret edip bir kere seni seviyorum bile diyemiyorum. Seviyorum Seni Sen Sevmesende Beni...
Düzenleyen Aneken - 29-Temmuz-2010 Saat 17:11 |
|
|
HAYAT BIZE MUTLU OLMA ŞANSI VERMEDI. SEVGILERIMIZE DOĞAN GÜNEŞ; HEP KARA BULUTLARIN GÖLGESINDE KALDI, YINEDE ADINI "UMUT" KOYDUK GELECEĞIN, YITIRILENLERIN INADINA...
|
|
![]() |
|
Aneken
Gopter
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 317 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:14 |
|
- Seni sevdiğimi söyleyemedim
Ben seni sevdiğimi kimseye söylemedim Başkalarından öğrenmeyesin diye Ben seni sevdiğimi en yakınıma bile söylemedim Sana, seni sevdiğimi söyler endişesiyle Ben seni sevdiğimi kendime bile söylemedim Geceleri rüyana girip söylersem diye Ben seni sevdiğimi sana kendim söylecektim Aynanın karşısında kurduğum cümleler Seni her gördüğümde yerini aptal bir bakışa bırakmasaydı Ben seni sevdiğimi söylecektim Seni sevdiğimi söylemeyi unutmayayım diye Parmağıma bağladığım ipi niçin bağladımı unutmasaydım Ben seni sevdiğimi telefonda söylecektim Aradım telefonun kapalıydı Ben seni sevdiğimi mektupla bildirecektim Kahrolası postacılar grev yaptı Ben seni sevdiğimi gökyüzüne yazacaktım Hava yağmurlu olmasaydı Ben seni sevdiğimi söylecektim Halamın sakalları olsaydı Ama kimsede suç yok benden başka Ben seni sevdiğimi kendime bile söylemedim ki Sana söyleyeyim Ben seni sevdiğimi güneşe bile söylemedim Her sabah odanı aydınlatırken Seni sevdiğimi duvarına yazmasın diye Ben seni sevdiğimi bulutlara bile söylemedim Yağmur olup üzerine yağmasın diye Ben seni sevdiğimi Tanrı'ya bile söylemedim Sana malum eder diye Ben seni sevdiğimi kendime bile söylemedim Düzenleyen Aneken - 29-Temmuz-2010 Saat 17:14 |
|
|
HAYAT BIZE MUTLU OLMA ŞANSI VERMEDI. SEVGILERIMIZE DOĞAN GÜNEŞ; HEP KARA BULUTLARIN GÖLGESINDE KALDI, YINEDE ADINI "UMUT" KOYDUK GELECEĞIN, YITIRILENLERIN INADINA...
|
|
![]() |
|
Aneken
Gopter
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:16 |
|
SANA SEVDİĞİMİ SÖYLEYEMEDİM
Eğer bana aşkı sorsalardı bilmezdim seni tanımadan önce Gözlerime güneş doğmazdı sen gülünce Ziyaretime gelmeyeceksin ben ölünce Sana sevdiğimi söyleyemedim İlk görüşte vurulmuştum sana Alın yazımsın gibi gelmişti bana Aşk şarabını içirmiştin bana Sana sevdiğimi söyleyemedim Sen başka diyarda ben başka Canımı bile verebilirim o bir bakışa Bir anlam geldi göz yaşlarıma Sana sevdiğimi söyleyemedim Sana söyleyemedim,söyleyemezdim Zira sen başka ellerindin Yazın esen meltem rüzgarlarını dinle Belki onlar benim sana söylemek istediğim Ama söyleyemediğim şeyi söyler ‘’SENİ SEVİYORUM!’’ |
|
|
|
|
![]() |
|
Aneken
Gopter
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:20 |
|
Seni Sevdiğimi Söyleyemedim
Asi gönlüme, dik kafama yenildi Çıkarsız, yalansız sözlerim Deniz mavisi gözlerinde boğuldu Yılana sarıldı siyah gözlerim Çölde su gibi özlediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Yaradanın bildiğini senden gizledim Gönül atımı zor bela dizginledim Belki kasvetinden ürktüm Belki de seni hiç sevmedim Güllerden güzel gül benizlim Seni sevdiğimi söyleyemedim Nice fırtınalar koptu başımda Ne seller aktı göz yaşımda Göz bebeğimden, kirpiğimden Damla damla sana düştü diyemedim Karanlıkta ışık gibi beklediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Bin bir emekle, özveriyle büyüttüğüm Ne güller koptu gönül dalımdan Demet demet gönlümden derdiğim Bu güller sana diyemedim Ayazda güneş gibi özlediğim Seni sevdiğimi söyleyemedim Her aşkımda olduğu gibi Bir şiir yazdım ardından İdam mahkumuna ferman gibi Kalem kırdım ardından Satır satır ipe gittim Seni sevdiğimi söyleyemedim. |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 56789> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | KuZGuN_20 | Bugün-22:01 | 19607 |
Hesap Devri | DİKKAT DİKKAT | ankaralı | Bugün-20:48 | 8716 |
KA03 ONLİNE SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | LIMITSIZ | Bugün-20:23 | 2747 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | CARMELO | Bugün-20:15 | 43854 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | CONDOR5 | Bugün-19:12 | 33592 |
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun KA.. | Sohbet Odası | KuZGuN_20 | Bugün-19:10 | 34 |
Türkiye 3-2 Belçika | KA Spor Meydanı | CONDOR5 | Bugün-18:52 | 23 |
ZEKA SORULARI | Forum Oyunları Zeka Soruları | ARWEN_ | Bugün-15:46 | 21 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | lordaragorn | Bugün-14:29 | 36278 |
Genel AF (Ceza ve Uyarılar) | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-13:52 | 30 |