![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Şiir Defterim... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 6789> |
| Yazar | ||
Aneken
Gopter
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 317 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 17:33 |
|
|
|
||
|
HAYAT BIZE MUTLU OLMA ŞANSI VERMEDI. SEVGILERIMIZE DOĞAN GÜNEŞ; HEP KARA BULUTLARIN GÖLGESINDE KALDI, YINEDE ADINI "UMUT" KOYDUK GELECEĞIN, YITIRILENLERIN INADINA...
|
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1980 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 21:16 |
|
O zaman o şiir sana armağan olsun adaşım kardeşim...
|
||
|
Sende olmayan meziyetleri söyleyerek seni metheden kimse,
hiç şüphe yok ki, Sende olmayan günahı söyleyerek de seni kötüler. |
||
![]() |
||
CONDOR5
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2007 Şehir: MARMARIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1434 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2010 Saat 11:22 |
|
|
Sagol Serdar abi
|
||
|
NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK,
NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK. BIRAKIP GITSEM DE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR UNUTMAYI ASLA .... |
||
![]() |
||
Aneken
Gopter
Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 317 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2010 Saat 17:58 |
|
|
Sevdana gönül verdim sevemem senden baska gözüm arar gözlerini Bu gece daha sensiz dahada sensiz geciyor sevemem senden baska gözüm arar gözlerini |
||
|
HAYAT BIZE MUTLU OLMA ŞANSI VERMEDI. SEVGILERIMIZE DOĞAN GÜNEŞ; HEP KARA BULUTLARIN GÖLGESINDE KALDI, YINEDE ADINI "UMUT" KOYDUK GELECEĞIN, YITIRILENLERIN INADINA...
|
||
![]() |
||
Müge
Tank
Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2007 Şehir: ÇanaKKale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 353 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2010 Saat 18:03 |
|
|
şaşırdım kaldım işte! …..
sözde senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla bazen sessiz sedasız ipekten kanatlarla ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarlarla karşıma çıkıyorsun en soğuk mimiklerle adını yazıyorum bulduğum fırsatlarda yüreğimin başına noktalarla, hatlarla başbaşa kalıyorum sonunda hayallerle sözde sana koşuyorum dolu dizgin atlarla ne olur bir gün beni kapında olsun dinle öldür bendeki beni sonra dirilt kendinle çarpsan kara sevdayı en azından yüzbinle nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle kaç defa çıkıp geldim buralara inatla ama her dafasında dönemedim seninle hangi düğüm çözülür nazla, sitemle, kinle ne olur bir gün beni kapında olsun dinle şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsin bazan kızkardeşimsin bazan öpöz annemsin sultanımsın susunca; eksilmeyen çilemsin orada ufuk çizgim, burada yanım yöremsin beni ruh gibi saran sonsuzluk dairemsin çaresizim çaremsin, şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsim |
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1980 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2010 Saat 01:19 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
CONDOR5
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2007 Şehir: MARMARIS Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1434 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2010 Saat 11:00 |
|
|
KALBIMDESIN
Gozumdesin damla damla Kalbimdesin beni anla Aşkın bende bitmez asla Bunu boyle bil yalan sanma Nerelerdesin soyle bana Gorseydim seni son bir defa Sende gittin uzaklara Biraktin beni bir basima Unutamam yar asla seni Gidenler hic donmez geri sensiz dunya zindan gibi Tanimaz oldum ben kendimi |
||
|
NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK,
NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK. BIRAKIP GITSEM DE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR UNUTMAYI ASLA .... |
||
![]() |
||
chaingang54
Teyyare
Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2010 Şehir: sanane Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 139 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2010 Saat 12:38 |
|
|
||
|
!!.MEZAR TEK KİŞİLİKTİR.!! &nbs |
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 00:49 |
|
|
UNUTMAYI UNUTTUM
Gittiğin gün Bütün ayrılıkların hesabı benden soruldu Bütün acılı şarkıların Bütün hazin sevdaların Gittiğin gün Her çiçeğe bir gözyaşı Her kelebeğe bir ağıt Bana da yüzlerce şiir düştü Yazmaya mahkum Gözlerin için... Ben ki Dönüşüne hasret yaşadım bütün nisanları Ve gülüşüne hasret bütün baharları Gel gör ki Bir dağa çarpar gibi çarptı yüreğim yokluğuna Bir ben bilirim Gururumu hangi taşlara vurduğumu Başımı hangi duvarlara Ve hangi uçurumlara köprüler kurduğumu Bir sana kavuşmak için Sen gideli Bütün yollarımın yolları kesik Bütün dallarımın dalları kırık Kaç geceye bekçi Kaç sabaha nöbetçi Ve kaç uykusuz trene biletçi oldum Gelmedin Oysa hep karlar içinde sakladım umutlarımı Yağmurlar içinde kuruttum göz yaşlarımı Ve kanatarak açtım gölgene avuçlarımı Bir sana sarılmak için Bir ucu kalbimde kaldı bu sevdanın Bir ucu ellerinde Bir adımı sende kaldı sonumun Bir adımı sabrımda Çünkü Bulutlara çizilmiş Yıldızlara yazılmış Ve yüreğime kazılmış bir kara sevdaydı bu Günlerce Kışlardan güneş Karlardan ateş topladım Ve bütün ölümleri erteledim Bir sana dokunmak için Oysa daha gittiğin gün Uykularımı çaldım göz bebeklerimden Dizlerimde uyuttum Acılarımı kopardım yüreğimden İzlerinde avuttum Ve sözümü de tuttum Yanarak için için İşte bugün Unutmayı da unuttum Bir tek seni Unutmamak için.... Ahmet Selçuk İLKAN “Erkekler hep yalnız ağlar” kitabından alıntıdır...
|
||
|
||
![]() |
||
ARWEN_
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 848 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 21:08 |
|
Düzenleyen ARWEN_ - 09-Ağustos-2010 Saat 21:08 |
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 22:03 |
|
|
Asıl ben teşekkür ederim kardeşim katkın için... Emeğine sağlık...
![]()
|
||
|
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2010 Saat 01:51 |
|
|
ÖZLEDİM SENİ... |
||
|
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2010 Saat 02:00 |
|
|
Bir Yerden Sonra
Birbiri ardına geliyorsa mutsuzluklar Keskin bir bıçak gibi saplanıyorsa acılar Köşebaşlarını tutmuşsa umutsuzluklar Ve uçurumlarda yankılanıyorsa aşkın son çığlıkları Ayrılık güzeldir... En kalabalık yerlerde büyüyorsa kimsesizliğin Binlerce kahkaya karışıyorsa gözyaşların Son çiviyi çakıyorsan yorgun sabrına Daha kirpiklerinde can veriyorsa hayallerin Ve dilinin ucundaysa en çılgın küfürler Yalnızlık güzeldir... Güvendiğin yüreklere karlar yağmışsa Buz tutmuşsa o sımsıcak bakışlar Sen yangınlar içinde üşüyorsan Ve bir zavallılıksa artık o çok sevmek Böyle bir dünyaya tükürmek Ve ölmek güzeldir... Ahmet Selçuk İlkan |
||
|
||
![]() |
||
Kartal
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 02:52 |
|
|
Sende Yoksun Gözlerinde ki..... Alıntı...
Turgay YILDIRIM
|
||
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 6789> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
KA03 ONLİNE SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | sagopa | Bugün-23:04 | 2752 |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | KuZGuN_20 | Bugün-22:01 | 19610 |
Hesap Devri | DİKKAT DİKKAT | ankaralı | Bugün-20:48 | 8717 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | CARMELO | Bugün-20:15 | 43856 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | CONDOR5 | Bugün-19:12 | 33593 |
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun KA.. | Sohbet Odası | KuZGuN_20 | Bugün-19:10 | 34 |
Türkiye 3-2 Belçika | KA Spor Meydanı | CONDOR5 | Bugün-18:52 | 23 |
ZEKA SORULARI | Forum Oyunları Zeka Soruları | ARWEN_ | Bugün-15:46 | 21 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | lordaragorn | Bugün-14:29 | 36278 |
Genel AF (Ceza ve Uyarılar) | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-13:52 | 30 |