![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Sol Yanım Saklı Düşlerim |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 1011121314> |
| Yazar | |
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 22:55 |
|
Ne alaka yaaaa
yapacaktım edecektim ama kıyamadım diyor işte.Kıyamadım bende seviyom işte:)
|
|
|
Ben Hep Yokum Resimlerde.Yokluğuma Önce Resimlerde Alışasınız Diye...
|
|
![]() |
|
osmangazi
Gopter
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2007 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 22:56 |
|
gıcıksın zeyno
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 Takim:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 22:57 |
|
bence örnek cuk diye oturdu :D
döverek sevici seni :D |
|
|
Hayatımdan Gidenler.Bir Daha Geri Gelmeyi Hayal Bile Etmeyin.Hayatıma Yeni Girenler Gitmeyi Düşünürseniz Hiç Beklemeyin.Kalıp Tanımaksa Amacınız Durun İzleyin.Başkalarından Değil, Beni Benden Öğrenin
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 22:57 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
osmangazi
Gopter
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2007 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:02 |
anladın senn sırasımıydı kardeşim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:04 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:04 |
|
yanlışlıkla kasamı yaptın kıs adama
|
|
|
Hayatımdan Gidenler.Bir Daha Geri Gelmeyi Hayal Bile Etmeyin.Hayatıma Yeni Girenler Gitmeyi Düşünürseniz Hiç Beklemeyin.Kalıp Tanımaksa Amacınız Durun İzleyin.Başkalarından Değil, Beni Benden Öğrenin
|
|
![]() |
|
osmangazi
Gopter
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:05 |
|
yüregine saklık zeyno
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:08 |
|
Sağol OSMAN yaaaa valla sen yazınca aklıma geldi
Hmask kasasını kırıcam beni nüklediği için ama kıyamadım arkadaşımaDüzenleyen favorite - 06-Ağustos-2010 Saat 21:50 |
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:10 |
|
taşla gelene çiçekle gideriz diyosun. sana da bu yakışır zaten
|
|
|
|
|
![]() |
|
osmangazi
Gopter
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2010 Saat 23:14 |
|
yok kardeşim taşla degil derdimizi bilen kardeşime ufak bir zerzenişten öte olmaz onun verdigi çiçekleri taç yapar başımızda taşırız
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2010 Saat 00:15 |
|
Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak
her şey yapılabilir bir beyaz kağıtla uçak örneğin uçurtma mesela altına konulabilir bir ayağı ötekinden kısa olduğu için sallanan bir masanın veya şiir yazılabilir süresi ötekilerden kısa bir ömür üzerine. bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında güzelliğine benzetme bulmak zor sen iyisi mi sana benzemeye çalışan her şeyden bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor belki tabiattadır çaresi senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin ve benim bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim anlarım bitkiden filan ama anlatamam toprağın güneşle konuşmasını sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin içinde benzetmeler olan; kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok uzun bir yoldan gelen tedariksiz katıksız bir yolcuyum yaralı yarasız sevdalardan geçtim koynumda bir beyaz kağıt boşluğu her şeyi anlattım olan olmayan acıtan sancıtan bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları bütün stabilize arkadaşlıklar daha hızlı koşardım severadım gelirdim gözlerinin mercan maviliğine sana bakmak suya bakmaktır sana bakmak bir mucizeyi anlamaktır sağa sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır aşk sorgusunda şahanem yalnız kelepçeler sanıktır ne yazsam olmuyor çünkü bilenler hatırlar hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar bahçıvanlar değil tüccarlardır sen öyle göz sen öyle toprak ve güneş ortaklığı sen teninde cennet kayganlığı iken sana şiir yazmak ahmaklıktır bir tek söz kalır dişlerimin arasından ben sana gülüm derim gülün ömrü uzamaya başlar verdiğim bütün sözler sende kalsın isterim ben sana gülüm derim gül sana benzediği için ölümsüz yazdığım bütün şiirler sana başlayan bir kitap için önsöz sana bakmak bir beyaz kağıda bakmaktır her şey olmaya hazır sana bakmak suya bakmaktır gördüğün suretten utanmak sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır sana bakmak Allah'a inanmaktır |
|
|
|
|
![]() |
|
ARWEN_
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 841 Takim:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2010 Saat 12:36 |
|
Bunca zaman bana anlatmaya
çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hakedermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni afetmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş |
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 02:26 |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 1011121314> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
savasları açmanın yolları | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-18:59 | 1023 |
Hoşgeldin Kerem Yağız Bebek - Favorite | Sohbet Odası | salıh7 | Bugün-17:50 | 193 |
Günaydın / İyi Geceler Dilekleri | Sohbet Odası | Mavi__ | Bugün-17:32 | 6715 |
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN | Paylaşım Mekanı | Mavi__ | Bugün-17:31 | 71 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | dengesiz_insan | Bugün-17:08 | 43670 |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | YoL_GeZeR | Bugün-15:36 | 19472 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | Kartal | Bugün-15:03 | 35702 |
SysRobot hyrrr | Görüş ve Öneriler | redo | Bugün-13:22 | 46 |
02.09.10 cezalar | CEZALAR | kıl_11 | Bugün-00:57 | 486 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | YoL_GeZeR | Dün-23:41 | 33547 |