![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Turnuva Sonuçları |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
vahsi-cocuk
Mini Bot
Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2009 Şehir: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 94 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2010 Saat 17:49 |
Emeğimin karşılıgını aldım.
Herkese İyi Oyunlar!
|
|
|
Döndüm KA
|
|
![]() |
|
kıl_11
Teyyare
Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 172 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2010 Saat 21:03 |
yanılıyorsun. kıl_10 arkadaş doğru düşünüyor. gerçekten savaşacak kimse yok. tabiki var ama oyunu gerçek anlamda bilenler ts yapanlar ve de iniş kaçırmayan oyunu takip edenler var. birde malesef oyunu bırakmış tek askerlikler var. şu ana kadar gördüğüm 2 büyük savaş var. biri korkusuz a bizim arkadaş kara çakıldı o diğeride yine bir arkadaş başka birine kazım çakıldı. sana gelince shoot kardeşim, ilk turnuva SP ye göreydi. yani 1 lirada kazansan kazandığın saldırı sayına göreydi kazanda 1 lira kazan. devam den turnuvaya gelince, bizim saldırabildiğimiz yaklaşık 10-12 kişi var onlarda tek askerlik zaten saldırma şansımız aynı. oysa düşük ts de ki sende olsun mezarcıda olsun ve de diğerlerinde nerdyese saldıramadığınız yok. kazanca gelince yukarı çıktıkça SYS robot katkısı azalıyor. eğer bir hesap ts yapmamış ve de sürekli enerji almışsa kesinlikle yukardakişlerden daha iyi kazanıyor. kendimden örnek vereyim benim ts gelirim örneğin birim zamanda 2 milyon olsun bende ts de 3-4 ts düşük başka birinde en az 10 milyon nedenine gelince, ben ts yaparken o birim aldı ben ts atlayınca sys katkısı azaldı. onu yakalayamacağpım elbet ama bu uzun zamanda olur. sonuç itibarıyla bu bir strateji ama SP ye göre yapılan turnuvalarda sizin kazanma şans-ınız çok daha fazla. buda sizin seçmiş olduğunuz stratejinin size katklısıdır. |
|
|
KIL_KARDEŞLİĞİ
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN > Turnuvalar |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN | Paylaşım Mekanı | salıh7 | Bugün-19:32 | 78 |
savasları açmanın yolları | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-18:59 | 1027 |
Hoşgeldin Kerem Yağız Bebek - Favorite | Sohbet Odası | salıh7 | Bugün-17:50 | 198 |
Günaydın / İyi Geceler Dilekleri | Sohbet Odası | Mavi__ | Bugün-17:32 | 6716 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | dengesiz_insan | Bugün-17:08 | 43675 |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | YoL_GeZeR | Bugün-15:36 | 19474 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | Kartal | Bugün-15:03 | 35703 |
SysRobot hyrrr | Görüş ve Öneriler | redo | Bugün-13:22 | 48 |
02.09.10 cezalar | CEZALAR | kıl_11 | Bugün-00:57 | 487 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | YoL_GeZeR | Dün-23:41 | 33548 |