Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > OYUN > Turnuvalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hızlı Giriş

GameCLUB  |   SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar

Turnuva Sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vahsi-cocuk Açılır Kutu Gör
Mini Bot
Mini Bot
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 94
Takim:

Bur:
Yenge Burcu
  Alıntı vahsi-cocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2010 Saat 17:49
Orjinalini yazan: redo

Ödül kazanan arkadaşlar güle güle kullanın. Turnuvaya katılan tüm arkadaşlara ayrıca tebrikler.
iyi oyunlar.
Saolun 2 aksam uyumadim.
Emeğimin karşılıgını aldım.
Herkese İyi Oyunlar!
Döndüm KA
Yukarı Dön
kıl_11 Açılır Kutu Gör
Teyyare
Teyyare

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 172
Takim:

Bur:
Olak Burcu
  Alıntı kıl_11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2010 Saat 21:03
Orjinalini yazan: shoots

bence bu listede sizin daha fazla sansınız var görüldüğü gibi
burda bir alt limit var

KA03 H.Top5 (?)
SHOOTS     72
TEAMD     48
STRATEJII     40
MEZARCI     39
GELECEGIM     27
Alt limit : 1.747.912

bu da demekki benim bu listeye 1 puan eklemem için               1.747.912 * 4 = 6.991.648
bi savastan elde edeceğim gelir bu alt limitte savaslara bağlı yülsek ts li abilerimiz oralarda bi insanı vurmak zor blgisideyiz ama turnuva haftalık yanlıslıklada olsa sıralada teperlerden biri vurulsa bu alt limit bana göre 5 milyonu gecer buda bizim bi savasta 20 milyondan az aldığımız bütün puanları siler bu durumda puanım 5 e düşer benim belki bende alttaji biarkadasımın puanı bile beni gecebilir buarada puanımın yüksek olmaının sebebi alt limtin suan düşük düzeyde olmasından kaynaklanıyo buda büyük savaslara bağlı

herkese iyi oyunlar....

yanılıyorsun. kıl_10 arkadaş doğru düşünüyor. gerçekten savaşacak kimse yok. tabiki var ama oyunu gerçek anlamda bilenler ts yapanlar ve de iniş kaçırmayan oyunu takip edenler var. birde malesef oyunu bırakmış tek askerlikler var. şu ana kadar gördüğüm 2 büyük savaş var. biri korkusuz a bizim arkadaş kara çakıldı o diğeride yine bir arkadaş başka birine kazım çakıldı.
sana gelince shoot kardeşim, ilk turnuva SP ye göreydi. yani 1 lirada kazansan kazandığın saldırı sayına göreydi kazanda 1 lira kazan.   devam den turnuvaya gelince, bizim saldırabildiğimiz yaklaşık 10-12 kişi var onlarda tek askerlik zaten saldırma şansımız aynı. oysa düşük ts de ki sende olsun mezarcıda olsun ve de diğerlerinde nerdyese saldıramadığınız yok. kazanca gelince yukarı çıktıkça SYS robot katkısı azalıyor. eğer bir hesap ts yapmamış ve de sürekli enerji almışsa kesinlikle yukardakişlerden daha iyi kazanıyor. kendimden örnek vereyim benim ts gelirim örneğin birim zamanda 2 milyon olsun bende ts de 3-4 ts düşük başka birinde en az 10 milyon nedenine gelince, ben ts yaparken o birim aldı ben ts atlayınca sys katkısı azaldı. onu yakalayamacağpım elbet ama bu uzun zamanda olur. sonuç itibarıyla bu bir strateji ama SP ye göre yapılan turnuvalarda sizin kazanma şans-ınız çok daha fazla.  buda sizin seçmiş olduğunuz stratejinin size katklısıdır.
KIL_KARDEŞLİĞİ

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Anasayfası Forum Anasayfası > OYUN > Turnuvalar OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNPaylaşım Mekanısalıh7Bugün-19:3278
Konuyu Grntlemek in Tklayn savasları açmanın yollarıGörüş ve Önerilersalıh7Bugün-18:591027
Konuyu Grntlemek in Tklayn Hoşgeldin Kerem Yağız Bebek - FavoriteSohbet Odasısalıh7Bugün-17:50198
Konuyu Grntlemek in Tklayn Günaydın / İyi Geceler DilekleriSohbet OdasıMavi__Bugün-17:326716
Konuyu Grntlemek in Tklayn KA 03 SAVAŞ RAPORLARIKA03 Savaş Raporlarıdengesiz_insanBugün-17:0843675
Konuyu Grntlemek in Tklayn Hece Oyunu..Forum Oyunları Zeka SorularıYoL_GeZeRBugün-15:3619474
Konuyu Grntlemek in Tklayn KA02 Savaş RaporlarıKA02 Savaş Raporları KartalBugün-15:0335703
Konuyu Grntlemek in Tklayn SysRobot hyrrrGörüş ve ÖnerilerredoBugün-13:2248
Konuyu Grntlemek in Tklayn 02.09.10 cezalarCEZALARkıl_11Bugün-00:57487
Konuyu Grntlemek in Tklayn Şu An Ne Dinliyorsunuz??Paylaşım MekanıYoL_GeZeRDün-23:4133548
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz