![]() |
KA Genel Kurallar |
KAV3 ne oldu, Ne zaman Açılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
FeARLeSS ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ocak-2017 Şehir: GAZİANTEP Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
||
Oyun multıyle hesapla sadece işine geldiği için oynanır yoksa multı hesap normalden farklımı oluyor hayır multı hesap açmadanda sistemini mantıken çözülebilir.Az oyuncunun olup tpg puanı olayı ve ts yukseltme parası multılerı beraberınde getırıyor.Çünkü enerjiden yeterince para geliri yok o yuzdende kişiler hataları görebilme konu başlığıyla bu yola başvuruyorlar.
![]() Yazıda belirttiğim gibi oyunu inceledim üretim süreleri çok anlamsız çok büyük dengesizlikler var ve oyun belli bir ts ye kadar planlanmıs kısa süreli ayarlanmıs yani. Üretim süreleride ayarlanabilir ajan robot ve muhendıs sürelerini artırırsın diğerlerinide kısarsın ama atıyorum ts1 ile ts 20 arasındakı uretım farkı cok olmaması gerekır yanı ts atladıkca uretım suresı kısaldıgı ıcın o kısalma suresını gıdım gıdım artırırsınkı denge korunmus olur. Oyundaki sorunlar tabiki onunla sınırlı kalmıyor dedıgın gibi ilk oncelik geliştirilmesi gerekenle savunma kısmı olmalı buradaki hata payı insanı oyundan sogutur metal perde ornegı gibi.Hiç bi zaman oyun dort dortluk olmaz ama oyunu yuksek sevıyeye goturmemız lazım gelıstırılmesı gereken cok sey var redo eger ılgılenırse bu serverdada test edersek en geç bi aya server sıfırlanmalı . |
|||
![]() |
|||
dark.. ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ağustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
||
fearless multiyi savunmuyorum gerçek oyunda multi olmaz zaten ts yükselince gelir kaynağı az kalıyor
düzeltilmesi lazım sen önce oyundaki oyun ismini yazda sonra konuş ![]() Düzenleyen dark.. - 13-Şubat-2017 Saat 18:06 |
|||
![]() |
|||
scorpıon42 ![]() Mini Bot ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
||
ne şiş yansın , ne kebap !
gelir kaynaklalrı az geliyorsa ,redo çözüm bulacak sen değil . |
|||
![]() |
|||
dark.. ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ağustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
||
test yapıyoruz redoya yardımcı oluyoruz hataları buluyoruz secret piçlik yapmıyoruz
torturer ghost_gırll den mühendisleri aktarıp kasa kırarken neredeydin bir kaç ay önce trilyon para aktarılırken neredeydin hep bana rabbanamı diyordun ![]() Düzenleyen dark.. - 13-Şubat-2017 Saat 18:38 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
||
puan getirisinde başka hiç bir faydası olmayan ve her sefer ilerletme parası artan kontrol merkezi binalar gibi birimleri neden koyarlar anlamıyorum 50 kere kontrol merkezini ilerlet saldırı aldığında konrol merkezi patladığında veya sattığında sen 50 kere ilerletme yapmışsın demiyor tekrar binaları inşa etmek zorunda kalıyorsun Düzenleyen dark.. - 13-Şubat-2017 Saat 21:49 |
|||
NALET OLSUN İÇİMDEKİ HAYVAN SEVGİSİNE
|
|||
![]() |
|||
redo ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2989 |
![]() ![]() ![]() |
||
Binalar faydasız kalmayacak arkadaşlar. Yani eskiden beri faydasız idi, ts için gerekliliği tamamlamaya yarıyordu. V3'de biraz devreye girmesi etkin olsun diye düşünüldü. ama o etkinlği henüz sağlayamadık.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
FeARLeSS ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ocak-2017 Şehir: GAZİANTEP Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ne yapılabilir ona bakılmalı
-Donuslerde nos olayı -Ajan robot ve muhendıs surelerının artırılması vs tsye gore ayarlanması yukarda anlattıgım gıbı ts atladıkca cok sure ınmemesının saglanması halınde ts farkı yuksek olsa bıle cok fazla sn ınmemesı bu sekıldede rbs2 ve ms2 basılmıs olur yada guclerıde artırılabılır -Savunma(metal perde patrıot) ve gemı olayına bı el atılmalı ılk oncelıkle -Enerjideki düzensizlik çözülmeli -Ajan-kazım-kezban surelerı birbirine yakın olmalı dıye dusunuyorum bu sekılde olursa oyunun bırıncısıde rahat hareket edemez en azından ortalık hareketlenır sureklı savas olur suanda bellı bı tsden sonra uretım sn sı sabıt kalıyor buna mtlaka bı ayar verılmelı uzun vadede...
|
|||
![]() |
|||
enyalios34 ![]() Teyyare ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
||
tek çare 01
|
|||
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Geldiğin yeri unutursan, gideceğin yolda kaybolursun. |
|||
![]() |
|||
denizkara ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2018 Şehir: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
||
Teşekkürler, elinize sağlık. Güzel yazmışsınız :D
|
|||
![]() |
|||
kırmızıtayfun ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2018 Şehir: bolu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
![]() ![]() ![]() |
||
Açılmasın bırak :D
|
|||
![]() |
|||
kırmızıdrnn ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2017 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Açılmıyor.
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | KAV3 Savaş Raporları | samuelddarden | Dün-06:43 | 1133 |
![]() | Forum Oyunları Zeka Soruları | Apdullah | 18-Şubat-2019-18:38 | 1601685 |
![]() | KAV3 Savaş Raporları | nily152 | 17-Şubat-2019-00:14 | 780721 |
![]() | KA02 Savaş Raporları | enyalios34 | 20-Ocak-2019-04:42 | 71039 |
![]() | Paylaşım Mekanı | nily152 | 16-Aralık-2018-22:10 | 1093734 |
![]() | Sinema Tv Dizi | kırmızıdrnn | 15-Aralık-2018-17:03 | 54894 |
![]() | Geyik Bölümü | kırmızıtayfun | 15-Aralık-2018-10:26 | 4838 |
![]() | Geyik Bölümü | kırmızıtayfun | 15-Aralık-2018-10:24 | 2981 |
![]() | Geyik Bölümü | canergkts | 14-Aralık-2018-12:02 | 18514 |
![]() | Paylaşım Mekanı | canergkts | 13-Aralık-2018-10:40 | 185371 |