![]() |
KA Genel Kurallar |
Şiir Defterim... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Yazar | |
Kartal ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2473 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Mart-2009 Saat 10:20 |
Mutsuz Değilim
Işıltılı gözlerle bak bu gün gözlerime. Mutsuz değilim, Şaşkınım sadece, üç yaşındaymışım gibi tutup elimden dolaştır yavaşca caddelerde, Biliyorsun yeni öğrendim yürümeyi onun kadar ben de .. Mutsuz değilim, Şaşkınım ; Yaşgününü hatırlayan Fakat hemen çıkartamadığın bir arkadaşın gibi bak , Biraz mahçup ol Biraz sevin ve minnet duy sonra Ama onu sevmiş ol. Gözlerinle gül ,güldür beni; Gülümsemeye herkes kadar erken başladım bende Erken bitirmek istemedim elbette. Mutsuz değilim , Şakalar yap bana Ve bugün fıkra anlat Sevmediğimi söylemiştim biliyorum Ya sevgileri değiştirdiğimi? Fıkra anlat ilk kez bana Deliler olsun içinde, Neşeli deliler... Şarkı söyle; Gözyaşlarını tutan bir dansöz gibi İçten içe ağlayıp Oynasın şarkı şen kahkalarla. Mutsuz değilim, Tükenişe inanmıyorum; Hala sarılabileceğim omuzlar var Hala sevdiklerim var. Şaşkınım sadece; Ayakkabılarım çalındığında Gözlüklerim kırıldığında Ve de olacağı kadar , Annemi ağlattığımda... Mutsuz değilim, Şaşkınlık; Geçer.... Tükenişe inanmıyorum Hala sevenim var Hala sevebiliyorum Ve kıyıya köşeye serpiştirilmiş Umutları toplamak zor değil. Sabrın anlamını da düşkırıklığının ki kadar geç öğrendim. Zor değil beklenmedik heyecanları Umutla karıştırmamak. Mutsuz değilim : Olmak istemedim hiçbir zaman Şaşkınım: Umudum hala var benim.... |
|
![]() |
|
LiLiTH ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ittifak-ı ANGEL^S_OF_DARKNESS <> SeN GiDeRKeN BiZ DöNüYoRDuK DiYeNLeR...BeRaBeR GiDeLiM BaKaLıM HaNGiMiZ DöNeCeK ;)
|
|
![]() |
|
Kartal ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2473 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
LiLiTH ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
- - MEYDAN OKURUM - - -
Ne sonbahar ne de kış soğutur bu gönlümü Her yandan alev alsam KÖZE meydan okurum! Eşim,dostum ahbabım varsın duymasın beni Sözlüklere damlasam SÖZE meydan okurum! * * İster yolum sarp olsun isterse de çakıllı Kalemim nişanımdır bak sinemde takılı İsteyen deli desin isteyen de akıllı Bir yol çizdim kendime DÜZE meydan okurum! * * Tuzak olsa her yerde akıl almaz biçim de Namert’e nam verilse mert’te benim içimde Bir tek yürek ararken yürekçikler içinde Görmeyen bakar köre GÖZE meydan okurum! * * Sebepsiz çok sebepler her an çıksa karşıma Bir günde iki defa girsem yeni yaşıma Varsın dünya kurulsun taht misali başıma Bire bin haykırıp ta YÜZE meydan okurum! * * Aynalar dostum benim baksam düşman bakıyor Her geçen gün her saat içimi karartıyor Hep sormuştum kendime kim kimi ağlatıyor Gözlerimden yaş sızsa YÜZE meydan okurum! * * Sırrımı aynaların sırlarına bırakıp Sırrı dökülene dek yüreğime kapatıp İbret olsun diyerek kendime bakıp bakıp Yüzümdeki kedere İZE meydan okurum! * * Ay buluta saklansa karanlık olur yollar Fırtınalar kudursa eğilir bütün dallar Kime faydası var ki,gönül kırdı mı kullar Yaradan’a sığınıp YOZA meydan okurum! Yaradan’a sığınıp YOZA meydan okurum..! M. Levent ÖZGEÇ Gönül Pınarı Kitabından |
|
ittifak-ı ANGEL^S_OF_DARKNESS <> SeN GiDeRKeN BiZ DöNüYoRDuK DiYeNLeR...BeRaBeR GiDeLiM BaKaLıM HaNGiMiZ DöNeCeK ;)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Günahsız
Gecelerin o esintisinde Karanlık bir mahzende Günahım neydi günahsız seni severken Okulda, evde, her yerde Hayatın her anında Günahım neydi günahsız seni düşünürken Uyuyorken... başımı her yastığa koyduğumda Ruhumun çıkıp güzelliklere gitmesinde Günahım neydi günahsız seni düşlerken Sana yazıyorken, sana söylüyorken Kalbim... ruhum... kalemim... yanarken Günahım neydi günahsız sana aşıkken. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık dostum...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür Ederim... Senin de Yüreğine Emeğine Ellerine Sağlık.....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Günahsız Sevmeler
İçimin en gizli yerinde Yorgun bir mum alevi Paslı bir bıçak gibi sancıtır En ince yaralarımı Titrer göz kapaklarım Kimsecikler beğenmese de Bekleyişidir yüreğimin Günahsız sevmeler Ve miladı dolmuş kelimeler İçimin en gizli yerinde İnce ince dokunur ellerime Bir meleğin elleri Ruhuma girer gözleri bir meleğin Sıcak ve derin Bir deli hazandır yüreğim Göğsümün içinde açar gülleri Güller ve yüreğim Günahsız sevmeler Ve miladı olmuş kelimeler İnce ince dokunur ellerime Sonbahar nasıl düşerse toprağa Öylece düşer gönlüme Günahsız sevmeler Ve miladı dolmuş kelimeler |
|
![]() |
|
Bitli_hamsi ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mart-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
NAsihat
Gencligin var kızım belki gulersin
Aldanıp dillere dusersin
birgun bir erkegi candan seversin
Lezzetli askı vermekten sakın!..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Yayından kaldırıldı
Düzenleyen Kartal - 19-Nisan-2019 Saat 14:38 |
|
İki Şey Yıkar İnsanı; Dostundan Gelen İHANET, Düşmanından Gelen MERHAMET... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Telif sebebiyle (izinsiz yayınladığım için) yayından kaldırıldı.
Düzenleyen Kartal - 19-Nisan-2019 Saat 14:39 |
|
|
![]() |
|
seydikof ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
şiir budur... |
|
![]() |
|
gogolisk ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mart-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ÖLÜMLÜ ÂŞIKLAR Aşkımın içindesin sen > Hayatı boyuncaya kadar Hiç olmadığın kadar > Seni hem seveceğim Seni çok sevdiğimi > Hem özleyeceğim Şimdi anlıyorum sevgilim Nedeni çok açık biliyorsun Düşünüyorum seni her gece Sen yanımda olmadığından Yatağımda, otururken ve yürürken Yalnızlık çok zor geliyor Her zaman her yerde Fakat seninle olmak başka Sadece seni düşünüyorum Keşke şimdi burada olsan Uyumayı, yemeği, içmeyi ve İkimiz beraber olsak, bakışsak Aynı havayı solumayı isterdim Senle aynı yerde olmayı çok Benim için yalnız sen önemlisin Ama çok isterim Sadece sen nedeni yok sevgilim İlk başları zor geliyordu Ne güzel seninle köyümüzün o nadir Senden ayrı olmak şimdi ise Kırlarında el ele koşmak, dans etmek Daha zor ama keşke ahh Ne güzel olurdu diyorum kendime Keşke burada olabilsen sevgilim Yalnızlık zor sevgilim Sen yanımda olmadığında |
|
~~Prince of Darkness~~
Federal Departmen Of Justince -----FBI-----: |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen Kartal - 19-Nisan-2019 Saat 14:40 |
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | Görüş ve Öneriler | nily152 | 03-Aralık-2019-11:57 | 418 |
![]() | KAV3 Savaş Raporları | ÇetoBaskan | 03-Aralık-2019-07:28 | 1164939 |
![]() | Paylaşım Mekanı | vahset55 | 12-Ağustos-2019-01:54 | 4215 |
![]() | Geyik Bölümü | BAY27 | 17-Temmuz-2019-11:10 | 31080 |
![]() | Geyik Bölümü | Ayata | 27-Haziran-2019-12:42 | 10272 |
![]() | SORU - CEVAP | Ayata | 25-Haziran-2019-20:59 | 3623 |
![]() | Forum Oyunları Zeka Soruları | BAY27 | 24-Haziran-2019-13:02 | 1699783 |
![]() | KA02 Savaş Raporları | BAY27 | 17-Mayıs-2019-10:45 | 102707 |
![]() | Geyik Bölümü | BAY27 | 03-Mayıs-2019-22:53 | 3837 |
![]() | Paylaşım Mekanı | Kartal | 19-Nisan-2019-14:58 | 90775 |