![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Sol Yanım Saklı Düşlerim |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 11121314> |
| Yazar | |
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 02:27 |
|
Ben Hep Yokum Resimlerde.Yokluğuma Önce Resimlerde Alışasınız Diye...
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 02:33 |
![]() Bu gül bahçesinde kaç günlük ömrün var Solmadan yaşarsan şöyle bir an kadar ![]() Koca hayat dediğin bir kaç hatıra Bir gülle bahar gelmez baksana etrafına ![]() Nice sultanlar orada, kara toprak altında. Sana mı kalacak dünya? ![]() Hayata söven de çok, ölüme gülen de çok. Ah bunu tatmayan yok. |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 23:32 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 Takim:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 23:35 |
![]() |
|
|
Hayatımdan Gidenler.Bir Daha Geri Gelmeyi Hayal Bile Etmeyin.Hayatıma Yeni Girenler Gitmeyi Düşünürseniz Hiç Beklemeyin.Kalıp Tanımaksa Amacınız Durun İzleyin.Başkalarından Değil, Beni Benden Öğrenin
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 23:39 |
|
Teşekkür ederim Hmask
|
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 23:41 |
![]() |
|
|
Hayatımdan Gidenler.Bir Daha Geri Gelmeyi Hayal Bile Etmeyin.Hayatıma Yeni Girenler Gitmeyi Düşünürseniz Hiç Beklemeyin.Kalıp Tanımaksa Amacınız Durun İzleyin.Başkalarından Değil, Beni Benden Öğrenin
|
|
![]() |
|
Mavi__
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1448 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2010 Saat 18:37 |
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2010 Saat 23:09 |
süper parça |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 00:03 |
![]() Zorunlu bir uzaklık yaşıyorum, susarak özlüyorum.
Zamanının derinliğini evvelden bilirdim, bu kez başka türlüsünü yaşıyorum. Sadece birkaç gün, sadece biraz sabır, gün geçer, gece biter, güneş doğar, Cihan aydınlanır… Biliyorum ama anlatamıyorum, uykularım kaçıyor… Gerçekten görmek istiyorum, fotoğraflar yetmiyor. Bana bakarken nasıl güldüğünü görmek istiyorum, yanıma uzanmış tenime karışmışken içinde benim de olduğum kokusunu duymak istiyorum, çok merak ediyorum… Bitmeyecek, her adımda takılıp duran hayaller kuruyorum. Gözlerimi kapatıyorum, kalbimi açıyorum… Tıpkı o şarkıdaki gibi “değirmenlere karşı, dereler gibi denizlere akmak” istiyorum, belki diyorum en güzeli böylesi… İstemlerim, özlemlerim, bilemediklerim, hazırlanışlarım, parlayan gözlerim, denizin mavisi getirmiyor O’nu bana… Gitmek istiyorum, gidemiyorum… Kalbim, göğüs kafesime sığmıyor. Nazlanıyorum, şımarıyorum ama en çok bilemediğim bir duyguyla özlüyorum… Sabahın ilk ışıklarını izliyorum, uyandığında ilk beni aramasını hayal ediyorum. Uyandığında, okuduğunda, varlığımı hatırladığında, beni özlediğinde koşarak gelsin istiyorum yanıma, yanı başıma… İsmini söylemek istiyorum sonunda ünlem işaretiyle, karşımda dururken gözlerimin içine bakarken, derin nefesler alırken, aramızda hiçbir şey yokken, iç çekerken… Şaşkınlık ve hayranlıkla O’nu izlerken, tanımıyorken ama tanıdık gelirken zaman çabuk geçsin istiyorum. Başka bir şarkıda söylediği gibi; bakışmadan bakışmak, görmeden dudaklarını sevmek, siyah beyaz sevişmek, şarkılardan fal tutmak istiyorum ki belki ben 17 yaşında olabilirim ve karşı damda bir kedi olabilir. Günlerin akıp geçmesini umut ederken; öpmek-sarılmak-koklamak-gülümsemek istiyorum. Büyümüz hiç bozulmasın istiyorum… Özlediğin, gidip göremediğindir Özlem, gidip görememendir Özlediğin, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görmek istemendir Biliyorum çok şey istiyorum ama başka türlü bir şey zaten benim istediğim… Denizi ayrı deniz... Feraye Demir |
|
|
|
|
![]() |
|
EYLÜL
asker
Kayıt Tarihi: 27-Mart-2009 Şehir: ADANALI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 22:38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 23:37 |
|
Kızım bebeğim teşekkür ederim.
Tual-Tiryakinim Düzenleyen favorite - 03-Ağustos-2010 Saat 23:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 23:46 |
|
Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz Bir kez olsun çevir yüzün bak şu toprağa Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun |
|
|
|
|
![]() |
|
Müge
Tank
Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2007 Şehir: ÇanaKKale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 353 Takim: ![]() Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2010 Saat 17:47 |
|
mükemmel ötesi paylaşımlar için sağolasın duygu yüklü güzel insan
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2010 Saat 02:59 |
|
Teşekkür ederim :)) Müge
yine geç oldu ama idare et...:D
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 11121314> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
KA03 ONLİNE SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | sagopa | Bugün-23:04 | 2754 |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | KuZGuN_20 | Bugün-22:01 | 19614 |
Hesap Devri | DİKKAT DİKKAT | ankaralı | Bugün-20:48 | 8720 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | CARMELO | Bugün-20:15 | 43858 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | CONDOR5 | Bugün-19:12 | 33593 |
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun KA.. | Sohbet Odası | KuZGuN_20 | Bugün-19:10 | 34 |
Türkiye 3-2 Belçika | KA Spor Meydanı | CONDOR5 | Bugün-18:52 | 23 |
ZEKA SORULARI | Forum Oyunları Zeka Soruları | ARWEN_ | Bugün-15:46 | 22 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | lordaragorn | Bugün-14:29 | 36278 |
Genel AF (Ceza ve Uyarılar) | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-13:52 | 31 |