![]() |
|
GameCLUB | SABIT KONULAR:KA Genel Kurallar |
|
Sol Yanım Saklı Düşlerim |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 121314 |
| Yazar | |
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2010 Saat 21:26 |
|
Hayat.....Yolun Açık Olsun.....
Yaşamaksa nefes almak,yaşıyor evren, Acı çekmekse aşk,ağlıyor her daim seven.. Varlık ile yokluğu kahpece öğrettin bana, HAYAT......Aldım gardımı sana, Sevdiklerimi verdim, Alacağın yok vereceğin var bana... Sen hesap veremeyecek kadar yalansın, Adın HAYAT...yalnız dilde olansın.... Ne canlar yaktın hiçler uğruna, Sevgileri sattın riyakarlara, En büyük kazığı,gülerken attın bana.. Şimdi pusludur gözlerim, Katıdır artık yüreğim, Bir canım var birde ahım bilesin... Haydi HAYAT yolun benden uzak ve açık olsun..... Zeynep |
|
|
Ben Hep Yokum Resimlerde.Yokluğuma Önce Resimlerde Alışasınız Diye...
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Şehir: Leyl_i_Lal'den Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4163 Bur:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2010 Saat 23:11 |
|
Liman yaşlıdır, artık bekleyemem Yalnız kalmak isteseydim, sessizlik |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2010 Saat 23:21 |
|
KIRAÇ-YIKIK
|
|
|
|
|
![]() |
|
hmask
Hava Gemisi
Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 Takim:
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ağustos-2010 Saat 00:11 |
![]() Düzenleyen hmask - 07-Ağustos-2010 Saat 00:22 |
|
|
Hayatımdan Gidenler.Bir Daha Geri Gelmeyi Hayal Bile Etmeyin.Hayatıma Yeni Girenler Gitmeyi Düşünürseniz Hiç Beklemeyin.Kalıp Tanımaksa Amacınız Durun İzleyin.Başkalarından Değil, Beni Benden Öğrenin
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ağustos-2010 Saat 18:23 |
|
Destansı aşklara, son çeyrek varken.
Öl desen ölürdüm. Ne geç, ne erken. Bu yüzyıla inat, mecnun gezerken. Yandıkça içimde, yanacak aşkın... |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ağustos-2010 Saat 18:24 |
|
Hmask E Kart için teşekkür ederim.
Düzenleyen favorite - 03-Eylül-2010 Saat 01:01 |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 02:38 |
|
Masamda Bir Hüzün Masamda bir hüzün pencerem yüzün Yakıp kavuruyor ayrıysa iz'in Kalmışsa heybemde bir tatlı sözün Serinler gönlümü Dinerim şimdi ![]() Boyunmu bükerim zor gelir nazın Yağmura boğulur baharın yazın Baharda geç kaldım gelirim güz'ün Kader gömlek biçer Dönerim şimdi ![]() Üşür yalnızlığım soğuksa buzun Kararmış geceler renksiz gündüzün Sahnede değilsin olsa son arzum Geceleri yazsam uykular kaçar Düşerim gönlünden Sönerim şimdi ![]() Yenik Serçelerin yanık avazın Yanan kandillere hükümsüz tezin Girsem hazan bağa varmıdır izin Bu sevdanın sözü olurmu gündem Nice benler gitti kalmadı şanı Vurma yaram sızar Sinerim şimdi ![]() Aklandı karalar kalmadı varım Sevda ikliminde yaksada narın Dönmüyor gidenler terki diyarın Nameler süzülür kaynağı inden Sarma şarkılara Ağlarım şimdi ![]() Giderken el salla sızmasın solun Tebessüm arzudur bir tatlı dilin Ucunda sevda var olsada ölüm Giderken unutma bir gönül bırak Masum isteklere Kan ar'ım şimdi. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
favorite
Hava Gemisi
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2010 Saat 03:12 |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 121314 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfası > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı |
OYUN ANA SAYFASI |
| En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
KA03 ONLİNE SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | LIMITSIZ | Bugün-23:33 | 2757 |
Hece Oyunu.. | Forum Oyunları Zeka Soruları | KuZGuN_20 | Bugün-22:01 | 19614 |
Hesap Devri | DİKKAT DİKKAT | ankaralı | Bugün-20:48 | 8721 |
KA 03 SAVAŞ RAPORLARI | KA03 Savaş Raporları | CARMELO | Bugün-20:15 | 43858 |
Şu An Ne Dinliyorsunuz?? | Paylaşım Mekanı | CONDOR5 | Bugün-19:12 | 33594 |
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun KA.. | Sohbet Odası | KuZGuN_20 | Bugün-19:10 | 34 |
Türkiye 3-2 Belçika | KA Spor Meydanı | CONDOR5 | Bugün-18:52 | 23 |
ZEKA SORULARI | Forum Oyunları Zeka Soruları | ARWEN_ | Bugün-15:46 | 22 |
KA02 Savaş Raporları | KA02 Savaş Raporları | lordaragorn | Bugün-14:29 | 36278 |
Genel AF (Ceza ve Uyarılar) | Görüş ve Öneriler | salıh7 | Bugün-13:52 | 31 |