![]() |
KA Genel Kurallar |
komiKAze |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||
TAZMANYAA ![]() Tank ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Mayıs-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 414 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 15-Ocak-2008 Saat 13:56 |
||||||||||||
KA da yasadigimiz komik anlari ve olaylari burada paylasalim. |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
TAZMANYAA ![]() Tank ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Mayıs-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 414 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
ilk olarak ben basliyorum.
bu oyunda bana abi baba birader gibi bi cok hitap eden kisi oldu ama bu apayri paylasmak istedim. oyunla alakali olmadigi icin ve kisi ismini yazmicam icin suc olmadigini dusunuyorum
D�zenleyen TAZMANYAA - 15-Ocak-2008 Saat 14:03 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
maboglu ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 05-Ocak-2008 �ehir: mekansız Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2504 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
ben bir tanesini yazayım ama arkadaşın ismini vermiyecegim :)
bu olay ka yeni acıldığı zamanlar oluyor.biz 6 -7 arkadas msnde hem konusup hem saldırı yapıyorduk. neyse arkadasımızın biri dedi ki bana yıldırım attılar.bizde dedik havalan. cünkü ka ilk acıldığı zamanlar yıldırım nükleer gibi herseyini yerle bir ediyordu. arkadaş tamam dedi.neyse biz hala konusuyoruz. arkadaşda bizle muhabbet ediyor. muhabbette çok komik.arkadaş muhabbete daldı havalanmayı unuttu ve yıldırım yedi ve bize dediki yıldırım yedim. nasıl yedin diye soruyoruz oda dediki . muhabbete daldım yıldırımı unuttum :) ama ama biz gülmekten öldük.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
muhlama ![]() Teyyare ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 77 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D�zenleyen muhlama - 15-Ocak-2008 Saat 14:14 |
|||||||||||||
ADALETİN TERAZİSİ HASSAS KILICI KESKİN OLMALI.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
dogru diyon hala oglu:))) nie israr ediyo anlamadim :))
cok guzel, komik seylere sahit oluyoruz burada mab in yildirim hikayesi gibi muhabbetten az ajan kaptirmadim sananeye:))
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
maboglu ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 05-Ocak-2008 �ehir: mekansız Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2504 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
ben bi anımı daha anlatayım.ama bunda gercekten rengim atmıştı.
gece saat 5,30 za kadar oyun oynadım. ve sabah 6,30 da işte olmam gerekiyor cok uykusuzdum.çay içtim ve okula gittim. o gün sanstan 2 saat dersim vardı. 8,10 da dersim bitiyordu. dersim bitti gene oyunun başına gectim büyük bir sabırsızlıkla. neyse bir mesaj atılmış. abi bana biraz yardım et. paraya ihtiyacım var.benden 3 milyon istiyordu.bende yardım edeyim dedim.mali işlemlerden girdim eftye.eft kısmına istenen parayı yazıp eft yapı tıklayacagım yere o dikkatsizlik ve yorgunlukla 260 milyonu göndermiştim. eşimin bana ne yapıyorsun cıkışıyla uyandım. ama iş işten gecmişti artık para arkadaştaydı.rengim atmıştı neyse arkadaştan parayı tekrar kazımla geri aldım olan benim kazımlara oldu. allahtan arkadaş yeni vurulmuştuda ajanı yoktu :):) ama baya korkmustum :)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
hehehehehehehheeh super yaaa :):)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
ank01 ![]() Teyyare ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 120 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
bırakın eski anıları yaf
![]() bak bu taze
adam akşam tehdit etti çökerim yakarım yıkarım die
dedim gel neyse gelmedi ben saldırıya çıktım
arkadaşım online dedi
bende hangi arkadaşın online dedim
![]() ya gelme onum yazık olacak dedi
evet yazık oldu
![]() Kazım 734 adet kezbanı kolundan tutup yola çıktı. Yolda 6 kazım ve 6 kazban başka bir yola saptılar ve kaçtılar.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
katil ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 06-Haziran-2007 �ehir: Gaziantep Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 530 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
o kişi bendem mab hatta bana ajan gücün ne diye sorduğunda bende sana sayısını vermiştim ama nasıl kızarmıştın sağol ben hala unutmadım çünkü kayıba nicim kapatılınca acele işkenceci nicini açtım ve biran önce eski yerime dönmek istemiştim sağol ama 3 milyon istedim sen bana 125 milyon bıraktın
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
GECELERİ ACIMASIZ İŞKENCECİSİ
GECELERİN ADELETÇİ SAVAŞCISI EN ÖNEMLİSİ GECELERİN YARGICI |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
katil ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 06-Haziran-2007 �ehir: Gaziantep Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 530 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
hatta sana tarihi bile veririm 14,06,2007
|
|||||||||||||
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() D�zenleyen katil - 15-Ocak-2008 Saat 15:43 |
|||||||||||||
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
ank01 ![]() Teyyare ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 120 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Dökün kirli çamaşırları
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
kayıba pardon parayı yanlış söyledim 560 milyondu değilmi son 35 sende kalmıştı :) |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
eskilerden bişey daha anlatayım. bu oyunu bir arkadaşın yüzünden oynadım gerci şuan kendisi ya isim değiştirdi ya yok bulamıyorum.
kazlm diye bir oyuncu vardı. belki ismini yanlış yazmış olabilirim. ka yeni acılmıştı test dönemi idi. onla baya kapıştık. o beni vuruyordu sürekli cünkü ben oyunun test asaması bitmesine 3 gün kala gelmiştim ve cok gücsüzdüm. ona sinirime ka acılır acılmaz üye oldum. tabi oyunu tam bilmiyorum.ka oyunu ilk acıldığında ajanlar hata veriyordu. gittiğin kişinin ajanlarını toplayıp geri geliyordun bu yüzden ben ajan yapmıyordum oyunun kuralı galiba bu diyordum. neyse benim 100 kusur ajanım oldu.kazlma gıcığım ya gittim onun ajanlarını calmaya. savas raporunu bekliyorum. ne görsem iyi kazlmın ajanı benden güclü olduğu için tüm ajanlarımın orda kaldığı yetmiyormus gibi birde 900 ajan borcuna girdim. ajanlarım - 900 den geri saymaya başladı :)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |