![]() |
KA Genel Kurallar |
Forum Kullanımı |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | ||
kaptan777 ![]() Tank ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 20-Haziran-2008 �ehir: dünya Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 306 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
evet kalktı ajan robtların işlevi değişti argeye , meta gelişimine ve ilerletmeleri durdurmaya saldırabiliyor robotlar artık |
||
elbet birgün kendi darağacımızı sulamaktan ; besleyip büyütmekten vazgeçeceğiz... ...................rector................. |
||
![]() |
||
P.İ.S.K.O.P.AT ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 09-Eylül-2009 �ehir: BİLMİOM Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
ya arkadaşaşlar be bu oyunu anlamadım biri bana anlatabilirmi
|
||
GECELERİ GELME JİLET TUTARİM UZATMA KOLLARİNİ SANADA ATARİM SENİN İÇİN AGLAR KENDİMİ YAKARİM DEDİM YHA OLUM BEN PİSKOPATİM
gAyE UNUTMA! SERSERİ KIZDA |
||
![]() |
||
serginyo ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 15-Eylül-2007 �ehir: denizli Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 1085 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
neyı anlamadın arkadasım
|
||
![]() |
||
blood29 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 22-Eylül-2007 �ehir: bursa Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2029 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
yenı uye olan arkadaslarımız ıcın!!! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
northmoon1903 ![]() Tank ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 12-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 430 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
oyuna yeni başlayan arkadaşlar eski oyunculara özelden mesaj atın eminimki her konuda size destek vereceklerdir.bende elimden geleni yapacağım.ister forumdan ister özel mesajlarınızdan istersenizde msn den her türlü sorunuza cevap verebilirim.
herkeze iyi oyunlar. ![]() |
||
![]() |
||
Mavi ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Haziran-2009 �ehir: Türk T. ARENA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 4280 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu Konunun Zaman Zaman Güncellenmesi Lazım.
Ayrıca uzun zaman olmasına rağmen arkadaşımızın bu önerisi çok yerinde. Şu an da bile, Aktif Forum KullanıcılarıToplam 13 Kullanıcı Online, 9 Misafir, 4 Üye, 0 Bilinmeyen ÜyeBulunmakta. Başka forumlarda mesajın içeriğini görmek için üyelik gerekimekte.Burda bu şekilde olmalı. VE KA03 SAVAŞ RAPORLARI misafirler tarafından da çok rahat görülebilmektedir. |
||
Sineklerin 9 kalbi,
Gözlerinde 8000 mercek vardır.Saniyede 100 görüntü algılarlar.Şüphesiz,Allah'tan başka çağırdıklarınız ve İbadet ettikleriniz bir sineği halk edemezler. |
||
![]() |
||
vascular ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Kasım-2010 �ehir: istanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 57 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim aklımda bir şey kaldı forumla ilgili ve yazı tıpı hakkında bu yazıyı yazmak ıcın buyultmek ıcın renk yapmak ıcın vb. Şeyleri yazmamızı ıstıyorlar. Ben yazıyorum ama kod oldugu gıbı gıdıyor Ne renk degısıyor ne buyukluk ne yazı yardım edebilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
||
By The ALeM AkAr THe'N MaDeM
Bir insanı sevmek için onu kazanmak gerek. |
||
![]() |
||
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |