Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN > Turnuvalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

Forum Kullanımı

Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
kaptan777 A��l�r Kutu G�r
Tank
Tank
Simge

Kay�t Tarihi: 20-Haziran-2008
�ehir: dünya
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 306
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� kaptan777 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 11-Temmuz-2009 Saat 18:40
Orjinalini yazan: huseyn70

arkadaslar sabotaj saldırısı kalktı demi?

evet kalktı ajan robtların işlevi değişti argeye , meta gelişimine ve ilerletmeleri durdurmaya saldırabiliyor robotlar artık

elbet birgün kendi darağacımızı sulamaktan ; besleyip büyütmekten vazgeçeceğiz...

...................rector.................
Yukar� D�n
P.İ.S.K.O.P.AT A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 09-Eylül-2009
�ehir: BİLMİOM
G�nderilenler: 3
  Al�nt� P.İ.S.K.O.P.AT Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 10-Eylül-2009 Saat 21:56
ya arkadaşaşlar be bu oyunu anlamadım biri bana anlatabilirmi
GECELERİ GELME JİLET TUTARİM UZATMA KOLLARİNİ SANADA ATARİM SENİN İÇİN AGLAR KENDİMİ YAKARİM DEDİM YHA OLUM BEN PİSKOPATİM
               gAyE
UNUTMA!
SERSERİ KIZDA
Yukar� D�n
serginyo A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 15-Eylül-2007
�ehir: denizli
G�nderilenler: 1085
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� serginyo Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 10-Eylül-2009 Saat 22:34
neyı anlamadın arkadasım
Yukar� D�n
blood29 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 22-Eylül-2007
�ehir: bursa
G�nderilenler: 2029
Takim:
  Al�nt� blood29 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 26-Eylül-2009 Saat 17:51
Orjinalini yazan: redo

Arkadaşlar hep siz öneri ve istektre bulunuyorsunuz bir de biz bulunalım.

bu biraz sitem içerecek.

oyunda aktif oyuncu olarak bulunan arkadaşlar foruma ve tanıtım sayfasına girmiyorlar. sorunlarını kendi kendilerine aşmaya çalışıyorlar.

ve buraları kullanmayan oyuncular günlerce oldukları yerde sayıyorlar (bakın dikkatinizi çekiyorum günlerce diyorum)

2x2=4 diye cevabı olan sorular için bile adminleri seçiyorlar.

sorulan sorular:

1) nasıl mühendis alabilirim.

2) nasıl sabotaj yapacam.

3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.

4) param var ama şunu alamıyorum.

5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.

6) kasama para yatıramıyorum.

7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı.

8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış)

9) ......

diye devam ediyor.

bu tür sorular bizi kilitliyor arkadaşlar. 

bir güncelleme ile uğraşıyoruz şu an, ve başlayalı 3 saat oldu ve açtığımız yerde kaldı.

lütfen bu sayfayı okuyupda foruma üye olmamış arkadaşlarımızdan foruma üye olmalarını ve aktif olarak kullanmalarını ve  tanıtım sayfasını da dolaşmalarını rica ediyorum.

oyunda bu tür bir yardım istendiğinde de , yardım isteyen oyuncu arkadaşlara forumu ve tanıtım sayfasını kullanmasını önermenizi rica ediyorum.

forum ve yardım sayfası daha aktif bir şekilde kullanılmalı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yenı uye olan arkadaslarımız ıcın!!!
Yukar� D�n
northmoon1903 A��l�r Kutu G�r
Tank
Tank
Simge

Kay�t Tarihi: 12-Şubat-2009
G�nderilenler: 430
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� northmoon1903 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 26-Eylül-2009 Saat 17:55
oyuna yeni başlayan arkadaşlar eski oyunculara özelden mesaj atın eminimki her konuda size destek vereceklerdir.bende elimden geleni yapacağım.ister forumdan ister özel mesajlarınızdan istersenizde msn den her türlü sorunuza cevap verebilirim.
herkeze iyi oyunlar.Wink
Yukar� D�n
Mavi A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 13-Haziran-2009
�ehir: Türk T. ARENA
G�nderilenler: 4280
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� Mavi Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 30-Mayıs-2010 Saat 01:48
Orjinalini yazan: redo

Arkadaşlar hep siz öneri ve istektre bulunuyorsunuz bir de biz bulunalım.
bu biraz sitem içerecek.
oyunda aktif oyuncu olarak bulunan arkadaşlar foruma ve tanıtım sayfasına girmiyorlar. sorunlarını kendi kendilerine aşmaya çalışıyorlar.
ve buraları kullanmayan oyuncular günlerce oldukları yerde sayıyorlar (bakın dikkatinizi çekiyorum günlerce diyorum)
2x2=4 diye cevabı olan sorular için bile adminleri seçiyorlar.
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.
4) param var ama şunu alamıyorum.
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.
6) kasama para yatıramıyorum.
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı.
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış)
9) ......
diye devam ediyor.
bu tür sorular bizi kilitliyor arkadaşlar.
bir güncelleme ile uğraşıyoruz şu an, ve başlayalı 3 saat oldu ve açtığımız yerde kaldı.
lütfen bu sayfayı okuyupda foruma üye olmamış arkadaşlarımızdan foruma üye olmalarını ve aktif olarak kullanmalarını ve tanıtım sayfasını da dolaşmalarını rica ediyorum.
oyunda bu tür bir yardım istendiğinde de , yardım isteyen oyuncu arkadaşlara forumu ve tanıtım sayfasını kullanmasını önermenizi rica ediyorum.
forum ve yardım sayfası daha aktif bir şekilde kullanılmalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu Konunun Zaman Zaman Güncellenmesi Lazım.

Orjinalini yazan: Acharad

Bence forum konusunda katilimi artirmak icin yapilmasi gereken sey bu misafir olayini kaldirmak.Foruma girmiyor degiller aslinda forumu ziyaret ediyorlar fakat misafir olarak yazilan mesajlari ve buradaki bilgileri aktif olarak on olmayan kullanicilar goremesin mesela bir ornek vereyim...
Kullanıcı
Kullanıcı Toplam 5 Kullanıcı Online, 4 Misafir, 1 Üye, 0 Bilinmeyen Üye
Üye Online:
Acharad
Buradaki misafirler (eminimki kullanıcı nicki olupta misafir olarak girenlerde var) forumun içerğini göremesin o zaman iyi bir artış olacaktır.

Ayrıca uzun zaman olmasına rağmen arkadaşımızın bu önerisi çok yerinde.
Şu an da bile,

Aktif Forum Kullanıcıları

Toplam 13 Kullanıcı Online, 9 Misafir, 4 Üye, 0 Bilinmeyen Üye
Bulunmakta.
Başka forumlarda mesajın içeriğini görmek için üyelik gerekimekte.Burda bu şekilde olmalı.
VE
KA03 SAVAŞ RAPORLARI misafirler tarafından da çok rahat görülebilmektedir.

Sineklerin 9 kalbi,
Gözlerinde 8000 mercek vardır.Saniyede 100 görüntü algılarlar.Şüphesiz,Allah'tan başka çağırdıklarınız ve
İbadet ettikleriniz bir sineği halk edemezler.
Yukar� D�n
vascular A��l�r Kutu G�r
Mini Bot
Mini Bot
Simge

Kay�t Tarihi: 21-Kasım-2010
�ehir: istanbul
G�nderilenler: 57
Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� vascular Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 27-Haziran-2011 Saat 09:53
Benim aklımda bir şey kaldı forumla ilgili ve yazı tıpı hakkında bu yazıyı yazmak ıcın buyultmek ıcın renk yapmak ıcın vb. Şeyleri yazmamızı ıstıyorlar. Ben yazıyorum ama kod oldugu gıbı gıdıyor Ne renk degısıyor ne buyukluk ne yazı yardım edebilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
By The ALeM AkAr THe'N MaDeM
Bir insanı sevmek için onu kazanmak gerek.
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN > Turnuvalar OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn C�ch Ch&#417;i X�c &#272;&#297;a &#272;&#7875; Lu�Paylaşım Mekanılalala31109928-Eylül-2023-06:005
Konuyu Grntlemek in Tklayn Kh�m Ph� Th&#7871; Gi&#7899;i Gi&#7843;i Tr� T&#78Paylaşım Mekanılalala31109927-Eylül-2023-06:3615
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide To Play Parlay Betting in Football BettingPaylaşım Mekanıharimacgai2226-Eylül-2023-10:4513
Konuyu Grntlemek in Tklayn Ch�a kh�a v&#432;&#7907;t qua th�ch th&#7913;c khiPaylaşım Mekanıhvttalatathui26-Eylül-2023-04:0211
Konuyu Grntlemek in Tklayn Chia S&#7867; C�ch T&#7889;i &#431;u H�a Thu Nh&#7Paylaşım Mekanılalala31109925-Eylül-2023-08:3216
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:531
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:520
Konuyu Grntlemek in Tklayn The Madden NFL 24PA plans to amend its lawsuitTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:371
Konuyu Grntlemek in Tklayn FC 24 FC Centurions Accretion 2 Now LIVETartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:171
Konuyu Grntlemek in Tklayn Another important aspect of the draft is to avoidKA01 ittifaklarıDevon45623-Eylül-2023-06:041
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz