KA Genel Kurallar |
Forum Kullanımı |
Yan�t Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
redo
Yönetici Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2782 |
Al�nt� Cevapla
Konu: Forum Kullanımı G�nderim Zaman�: 13-Mayıs-2007 Saat 21:13 |
Arkadaşlar hep siz öneri ve istektre bulunuyorsunuz bir de biz bulunalım.
bu biraz sitem içerecek.
oyunda aktif oyuncu olarak bulunan arkadaşlar foruma ve tanıtım sayfasına girmiyorlar. sorunlarını kendi kendilerine aşmaya çalışıyorlar.
ve buraları kullanmayan oyuncular günlerce oldukları yerde sayıyorlar (bakın dikkatinizi çekiyorum günlerce diyorum)
2x2=4 diye cevabı olan sorular için bile adminleri seçiyorlar.
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.
4) param var ama şunu alamıyorum.
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.
6) kasama para yatıramıyorum.
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı.
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış)
9) ......
diye devam ediyor.
bu tür sorular bizi kilitliyor arkadaşlar.
bir güncelleme ile uğraşıyoruz şu an, ve başlayalı 3 saat oldu ve açtığımız yerde kaldı.
lütfen bu sayfayı okuyupda foruma üye olmamış arkadaşlarımızdan foruma üye olmalarını ve aktif olarak kullanmalarını ve tanıtım sayfasını da dolaşmalarını rica ediyorum.
oyunda bu tür bir yardım istendiğinde de , yardım isteyen oyuncu arkadaşlara forumu ve tanıtım sayfasını kullanmasını önermenizi rica ediyorum.
forum ve yardım sayfası daha aktif bir şekilde kullanılmalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
sadık
Gopter Kay�t Tarihi: 29-Nisan-2007 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 163 Takim: Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 14-Mayıs-2007 Saat 01:34 |
yeni katılan arkadaşlara oyun hakkında bilgi verebilirmiyiz sakıncası varmı
|
|
redo
Yönetici Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2782 |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 14-Mayıs-2007 Saat 01:38 |
anlaşılan konuyu iyi açamamışız, tabiki yardım edersiniz bunun ne engeli var.
konuyu iyi okursanız sizlerden bu konuda yardım istediğimizi anlarsınız.
NOT: konunun dışında bir cevap yazmayalım. farklı bir konu varsa bunun içöin yeni konu başlığı açın.
|
|
Babacan
Mini Bot Kay�t Tarihi: 04-Nisan-2007 �ehir: Çanakkale Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 40 Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 14-Mayıs-2007 Saat 04:03 |
|
|
Zirveye ulaştıkca nefesiniz daralır, Fakat ufkunuz genişler.
|
|
Acharad
Teyyare Kay�t Tarihi: 06-Nisan-2007 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 1 |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 14-Mayıs-2007 Saat 07:39 |
Bence forum konusunda katilimi artirmak icin yapilmasi gereken sey bu misafir olayini kaldirmak.Foruma girmiyor degiller aslinda forumu ziyaret ediyorlar fakat misafir olarak yazilan mesajlari ve buradaki bilgileri aktif olarak on olmayan kullanicilar goremesin mesela bir ornek vereyim...
Buradaki misafirler (eminimki kullanıcı nicki olupta misafir olarak girenlerde var) forumun içerğini göremesin o zaman iyi bir artış olacaktır. D�zenleyen Acharad - 14-Mayıs-2007 Saat 07:40 |
|
No White Flag.Let's Fight |
|
Babacan
Mini Bot Kay�t Tarihi: 04-Nisan-2007 �ehir: Çanakkale Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 40 Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 14-Mayıs-2007 Saat 07:52 |
katılıyorum. hatta. yeni üye belirli bir süre sadece içeriği okuyabilsin. hemen yazı yazamasın. gerekçesi ise.. hoşuna gitmeyen bir durum oluştugunda. yeni bir isimle üyelik açıp küfürlü mesajlar yazıyorlar.
|
|
Zirveye ulaştıkca nefesiniz daralır, Fakat ufkunuz genişler.
|
|
menekşe
asker Kay�t Tarihi: 16-Ağustos-2007 �ehir: Ankara Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2 |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 16-Ağustos-2007 Saat 17:32 |
ben çok yeni üyeyim..oyunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
|
|
$$$$
|
|
menekşe
asker Kay�t Tarihi: 16-Ağustos-2007 �ehir: Ankara Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2 |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 16-Ağustos-2007 Saat 17:33 |
yardımlarınızı bekliyorum
|
|
$$$$
|
|
AKDENİZ
Gopter Kay�t Tarihi: 03-Ağustos-2007 �ehir: Hatay Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 9 Takim: Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 16-Ağustos-2007 Saat 17:34 |
önce tanıtım formunu iyice oku sonra anlamadığın yer varsa yardımcı oluruz
|
|
lighterzippo
Gopter Kay�t Tarihi: 06-Nisan-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 258 Takim: Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 16-Ağustos-2007 Saat 17:36 |
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/[/URL]
D�zenleyen lighterzippo - 16-Ağustos-2007 Saat 17:37 |
|
parası olan kuralı koyar kuralı koyan parayı alır
s.p. http://lighterzippo.googlepages.com/KAAAAA.jpg Beni yıkamayan herşey beni güçlendirir. Nietsche |
|
isosan37
asker Kay�t Tarihi: 22-Ağustos-2007 �ehir: Kastamonu Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 3 Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 12-Eylül-2007 Saat 12:41 |
sayın yöneticim.bir sorunum var.yeniyim.kendi ittifakımı kuramıyorum,ne gibi bir işlem yapmam lazım.yapılacak adımları yapıyorum.ama her defasında hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.kolay gelsin.ayrıca.son yıllarda oynadığım en güzel oyunlardan en favorisi...
|
|
Bur@kh@n
|
|
DISPENCER
Tank Kay�t Tarihi: 11-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 217 Takim: Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 11-Ekim-2007 Saat 01:18 |
Arkadaşlar dosya yönetimi bölümü aktif değildir.Şu an için kullanamassınız.
|
|
isosan37
asker Kay�t Tarihi: 22-Ağustos-2007 �ehir: Kastamonu Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 3 Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 02-Kasım-2007 Saat 13:26 |
sayın arkadaşım.bu soruyu sorucak kimse bulamadığım için size soracağım.kusura kalmayın.ben kendi ittifakımı kurmak istiyorum ama her defasında sayfa hata veriyor nedenini açıklayabilirmisiniz..teşekkürler..
|
|
Bur@kh@n
|
|
DISPENCER
Tank Kay�t Tarihi: 11-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 217 Takim: Bur: |
Al�nt� Cevapla G�nderim Zaman�: 02-Kasım-2007 Saat 14:36 |
İttifak kurmada herhangi bir sorun yoktur.Tekrar deneyiniz.
|
|
Yan�t Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum �zinleri Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Geyik Bölümü | OYUN ANA SAYFASI |