![]() |
KA Genel Kurallar |
Forum Kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
redo ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2782 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2007 Saat 21:13 |
Arkadaşlar hep siz öneri ve istektre bulunuyorsunuz bir de biz bulunalım.
bu biraz sitem içerecek.
oyunda aktif oyuncu olarak bulunan arkadaşlar foruma ve tanıtım sayfasına girmiyorlar. sorunlarını kendi kendilerine aşmaya çalışıyorlar.
ve buraları kullanmayan oyuncular günlerce oldukları yerde sayıyorlar (bakın dikkatinizi çekiyorum günlerce diyorum)
2x2=4 diye cevabı olan sorular için bile adminleri seçiyorlar.
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.
4) param var ama şunu alamıyorum.
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.
6) kasama para yatıramıyorum.
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı.
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış)
9) ......
diye devam ediyor.
bu tür sorular bizi kilitliyor arkadaşlar.
bir güncelleme ile uğraşıyoruz şu an, ve başlayalı 3 saat oldu ve açtığımız yerde kaldı.
lütfen bu sayfayı okuyupda foruma üye olmamış arkadaşlarımızdan foruma üye olmalarını ve aktif olarak kullanmalarını ve tanıtım sayfasını da dolaşmalarını rica ediyorum.
oyunda bu tür bir yardım istendiğinde de , yardım isteyen oyuncu arkadaşlara forumu ve tanıtım sayfasını kullanmasını önermenizi rica ediyorum.
forum ve yardım sayfası daha aktif bir şekilde kullanılmalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sadık ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2007 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 163 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yeni katılan arkadaşlara oyun hakkında bilgi verebilirmiyiz sakıncası varmı
|
|
![]() |
|
redo ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2782 |
![]() ![]() ![]() |
anlaşılan konuyu iyi açamamışız, tabiki yardım edersiniz bunun ne engeli var.
konuyu iyi okursanız sizlerden bu konuda yardım istediğimizi anlarsınız.
NOT: konunun dışında bir cevap yazmayalım. farklı bir konu varsa bunun içöin yeni konu başlığı açın.
|
|
![]() |
|
Babacan ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2007 Şehir: Çanakkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
Zirveye ulaştıkca nefesiniz daralır, Fakat ufkunuz genişler.
|
|
![]() |
|
Acharad ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2007 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Bence forum konusunda katilimi artirmak icin yapilmasi gereken sey bu misafir olayini kaldirmak.Foruma girmiyor degiller aslinda forumu ziyaret ediyorlar fakat misafir olarak yazilan mesajlari ve buradaki bilgileri aktif olarak on olmayan kullanicilar goremesin mesela bir ornek vereyim...
Buradaki misafirler (eminimki kullanıcı nicki olupta misafir olarak girenlerde var) forumun içerğini göremesin o zaman iyi bir artış olacaktır. Düzenleyen Acharad - 14-Mayıs-2007 Saat 07:40 |
|
![]() No White Flag.Let's Fight |
|
![]() |
|
Babacan ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2007 Şehir: Çanakkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
katılıyorum. hatta. yeni üye belirli bir süre sadece içeriği okuyabilsin. hemen yazı yazamasın. gerekçesi ise.. hoşuna gitmeyen bir durum oluştugunda. yeni bir isimle üyelik açıp küfürlü mesajlar yazıyorlar.
|
|
Zirveye ulaştıkca nefesiniz daralır, Fakat ufkunuz genişler.
|
|
![]() |
|
menekşe ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ağustos-2007 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
ben çok yeni üyeyim..oyunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
|
|
$$$$
|
|
![]() |
|
menekşe ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ağustos-2007 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
yardımlarınızı bekliyorum
![]() |
|
$$$$
|
|
![]() |
|
AKDENİZ ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ağustos-2007 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
önce tanıtım formunu iyice oku sonra anlamadığın yer varsa yardımcı oluruz
|
|
![]() |
|
lighterzippo ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/[/URL]
Düzenleyen lighterzippo - 16-Ağustos-2007 Saat 17:37 |
|
parası olan kuralı koyar kuralı koyan parayı alır
s.p. http://lighterzippo.googlepages.com/KAAAAA.jpg Beni yıkamayan herşey beni güçlendirir. Nietsche |
|
![]() |
|
isosan37 ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Şehir: Kastamonu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Bur@kh@n
|
|
![]() |
|
DISPENCER ![]() Tank ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 217 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar dosya yönetimi bölümü aktif değildir.Şu an için kullanamassınız.
|
|
![]() |
|
isosan37 ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Şehir: Kastamonu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bur@kh@n
|
|
![]() |
|
DISPENCER ![]() Tank ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 217 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
İttifak kurmada herhangi bir sorun yoktur.Tekrar deneyiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | KA03 Savaş Raporları | semsettin_killi | 23-Ocak-2021-19:40 | 1648 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:14 | 3 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:13 | 2 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:12 | 2 |
![]() | Tartışma Odası | semsettin_killi | 18-Eylül-2020-22:09 | 14 |
![]() | Görüş ve Öneriler | yıldırımtom | 18-Eylül-2020-15:59 | 442 |
![]() | Paylaşım Mekanı | IamLAVUK | 11-Eylül-2020-04:31 | 7661 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | semsettin_killi | 09-Ağustos-2020-02:13 | 35092 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | redo | 07-Ağustos-2020-09:45 | 25 |
![]() | KA02 Savaş Raporları | vahset55 | 26-Kasım-2012-18:56 | 5744 |