Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Geyik Bölümü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

Forum Kullanımı

Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
desert A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 13-Kasım-2007
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 2
  Al�nt� desert Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 16-Kasım-2007 Saat 19:09
maiLe mesaJ geLmesini nasıL durdurucam.. dakıka bası maİL geLiyor.. yardımcı oLursanız sewiniRim...
Yukar� D�n
vahset55 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 30-Eylül-2007
�ehir: Bolu
G�nderilenler: 635
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� vahset55 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 17-Kasım-2007 Saat 20:34
üye kontrol panel menüden özelliklerini düzenle diyeceksin ve gelen cvpları mailime gnder die bişey var orda orayı hayır yapacaksın okdr.
KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın.
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin.
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR.

-VAHŞET55-
Yukar� D�n
yaban_gülü A��l�r Kutu G�r
Gopter
Gopter
Simge

Kay�t Tarihi: 07-Eylül-2007
G�nderilenler: 225
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� yaban_gülü Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 17-Kasım-2007 Saat 20:38
olmyuro itşe kardeş öyle yha dedin gibi olmuyor hala geliyor 5000ni aştı mübarek :D
Yukar� D�n
yaban_gülü A��l�r Kutu G�r
Gopter
Gopter
Simge

Kay�t Tarihi: 07-Eylül-2007
G�nderilenler: 225
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� yaban_gülü Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 17-Kasım-2007 Saat 20:39
napcam şaşırdım walla sil sil bitmiyor
Yukar� D�n
desert A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 13-Kasım-2007
G�nderilenler: 2
  Al�nt� desert Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 17-Kasım-2007 Saat 20:44
eyw. kardes. saOLasın...
Yukar� D�n
charlie A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 29-Ekim-2007
G�nderilenler: 1
Takim:

Bur:
Ko Burcu
  Al�nt� charlie Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Kasım-2007 Saat 09:08
ewet abi bence haklısın yani bu birazda armut piş ağzıoma düş gibi bişey oluyo bende ilk başta forum için aman kim uğraşcak ya falan diyordum ama üye olup biraz takılmaya başlayınca çok keyifli olduğunu anladım bence herkes forumda takılmalı Wink
zor olan herşeyi severim beni heyecanlandırır . eğer bu bir krallıksa kral olmaya adayım . karşı çıkacaklara yada diğerlerine selametle :-)            ( keşke tüm savaşlar oyunlarda olsa )
Yukar� D�n
DISPENCER A��l�r Kutu G�r
Tank
Tank
Simge

Kay�t Tarihi: 11-Eylül-2007
G�nderilenler: 217
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� DISPENCER Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Kasım-2007 Saat 10:03
charlie aramıza hoşgeldin :)

Yukar� D�n
solcu2 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 10-Eylül-2007
�ehir: İzmir
G�nderilenler: 81
Takim:

Bur:
Yenge Burcu
  Al�nt� solcu2 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Kasım-2007 Saat 16:37
evt cherlie aramıza hoşgeldin foruma gir burda her türlü soruna cevap bulabilirsin
Kahrolsun Emperyalizm !
Yaşasın Tam Bağımsız,Türkiye!

Yukar� D�n
bedirhan A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Haziran-2007
�ehir: İstanbul
G�nderilenler: 66
  Al�nt� bedirhan Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 26-Kasım-2007 Saat 15:49
hamdi_soylu . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.
raporlar topiğinde geyikden dolayı.
huqe1us . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.
katil . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.

D�zenleyen bedirhan - 26-Kasım-2007 Saat 16:21
Yukar� D�n
huseyin95 A��l�r Kutu G�r
Mini Bot
Mini Bot
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Aralık-2007
�ehir: oyun oynuyo
G�nderilenler: 6
Takim:

Bur:
Ko Burcu
  Al�nt� huseyin95 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Aralık-2007 Saat 10:23
Orjinalini yazan: redo

Arkadaşlar hep siz öneri ve istektre bulunuyorsunuz bir de biz bulunalım.
bu biraz sitem içerecek.
oyunda aktif oyuncu olarak bulunan arkadaşlar foruma ve tanıtım sayfasına girmiyorlar. sorunlarını kendi kendilerine aşmaya çalışıyorlar.
ve buraları kullanmayan oyuncular günlerce oldukları yerde sayıyorlar (bakın dikkatinizi çekiyorum günlerce diyorum)
2x2=4 diye cevabı olan sorular için bile adminleri seçiyorlar.
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.
4) param var ama şunu alamıyorum.
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.
6) kasama para yatıramıyorum.
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı.
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış)
9) ......
diye devam ediyor.
bu tür sorular bizi kilitliyor arkadaşlar.
bir güncelleme ile uğraşıyoruz şu an, ve başlayalı 3 saat oldu ve açtığımız yerde kaldı.
lütfen bu sayfayı okuyupda foruma üye olmamış arkadaşlarımızdan foruma üye olmalarını ve aktif olarak kullanmalarını ve tanıtım sayfasını da dolaşmalarını rica ediyorum.
oyunda bu tür bir yardım istendiğinde de , yardım isteyen oyuncu arkadaşlara forumu ve tanıtım sayfasını kullanmasını önermenizi rica ediyorum.
forum ve yardım sayfası daha aktif bir şekilde kullanılmalı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
haklısın kardeş ama herkes profesyonel diil sonuçta onlara da yardım edelim.yazık
BEŞİKTAŞLI
Yukar� D�n
REDLORD A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 16-Aralık-2007
�ehir: 5,1,50
G�nderilenler: 4
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� REDLORD Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 22-Aralık-2007 Saat 16:57
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.:Oyunun sol köşesinde teknoloji diyor oraya tıklayıp istedıgınız mıktarda alabilirsiniz tabii para bankımına bağlı oda
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.:para yetersizliği gucsuzluktur....
4) param var ama şunu alamıyorum.:ya bir eroor hatası yada o seviyede degilsinizdir
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.:2.seviye geldıgınde ama fiyatı fazla pahalı oldugu için
çok alamazzn
6) kasama para yatıramıyorum.:hata sorunu alanilir dueltebliriz
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı:bu sizin isteginizde baglı oyun devam edmez...ama birimler devam eder
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış):başlangıc sayfasından
yardım var birimlerin ne işe yargı hakkı konusunda bilgiler var oradan ulaşabilirz
ben bunlari yöneciye söylemıorum bılmeyenler için belı hatam vardır yöneticimiz onu
hallleder
***UK***
Yukar� D�n
GRAL61 A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 11-Ocak-2008
G�nderilenler: 16
Takim:
  Al�nt� GRAL61 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Ocak-2008 Saat 14:12

Benım Yazdıgım Tum Mesajlar Sılınıyor Goz Ardı Edılıyor Bu Sekılde Olmaz Forum Kuralları Herkes Ozgur Dusuncelerını Paylasabılır. Saygı Cercevesınde Oldugu Muddetce Gorusler Belirtilir Zannediyordum Ama YenılıklerHakkında Yaptıgım Yorumlar Silinmekte Kimse Okuyamadan Eger Bu Sekilde Yorumlarım Ort Pas Edılecekse Soylensın Kuralları İhlal Edip Haksizliklar Yapılmaktadır Bende Hakkımı Arıyorum Bu Dunyanın Hıcbır Yerınde Hıcbır Oyununda Gorulmemıs Adaletlı Davranın Serverın Kalıtesını Dusurmeyın Lutfen...

Hayatta hiç bir þey tesadüf değildir
Yukar� D�n
GRAL61 A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 11-Ocak-2008
G�nderilenler: 16
Takim:
  Al�nt� GRAL61 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Ocak-2008 Saat 14:23
Ben Bugun Baslamadim Oyuna Bir Haftadir Oynuyorum, Dun Aksam iyice Dusunup Tasindim vede Sıtratejimi Deistirip 4. Teknolojıdeyden Yeniden Basla Yapmistim Dun 5milyonum varken bankamdan bu sabah 1 mılyon olmus ben dunku paraya gore iyi sekilde gelisip saglam adimlarla gitmek dusuncesindeydim vede bir kac arkadasim su an oynuyor cok saglamlar vede 5 milyonla baslamislardi onlar o parayla su an iyi durumdalar , su an bi kac arkadas daha var ogameden .ayrica ben ogamede evren ikincisiyim, gladiatus diye bir oyunda server birincisiyim burdada oyunu iyi bir sekilde sahsen temsil etmek istiyordum ama umudum tam anlamıyla kırılmıs durumda bu sabah oyunda 1 mılyona dusurmussunuz bankadaki parayı buda oncekı baslayanlar ıcın buyuk avajtaj oldu yenı baslayanlar ıcınse dezavantaj bu sekılde oyunda cifte standart olusmaktadır. Bu Sekılde Yenı Baslayanlar Zevklı Bır Rekabet Ortamı Yok Oldu. Yenı Baslayanlar ıcın Baslamasına Hıc Gerek Kalmadı Cunku ustekı Oyunculara Yetısmesı ve onlarla rekabet etmesı ımkansızın otesınde oldugu apacık ortadadır.
Hayatta hiç bir þey tesadüf değildir
Yukar� D�n
redo A��l�r Kutu G�r
Yönetici
Yönetici
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006
G�nderilenler: 2782
  Al�nt� redo Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Ocak-2008 Saat 14:55
Açık uyarı: forumu kurallarına göre kullanın. konu içeriklerine riayet edinelim.
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Geyik Bölümü OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn Is Online Football Betting Right for You?Paylaşım Mekanıwintips12322-Ocak-2025-09:591599
Konuyu Grntlemek in Tklayn Expert Strategies for Winning Over/Under Bets: A CPaylaşım Mekanıwintips12308-Ocak-2025-09:501488
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: EA FC 25: Complete Guide to New Skill MoveGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:361737
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Boosting Your Madden 25 Gameplay with VariGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:361657
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Best Classes and Builds for Hellfire HordeGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:351610
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide to Reading European Football Odds for BeginnPaylaşım Mekanıphocohanoi712-Aralık-2024-05:301656
Konuyu Grntlemek in Tklayn Find Out Expert Tips for Live BettingPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Aralık-2024-09:401571
Konuyu Grntlemek in Tklayn Effective Methods of Last-Minute Betting in FootbaPaylaşım Mekanıphocohanoi720-Kasım-2024-09:521855
Konuyu Grntlemek in Tklayn Football Betting Requires Skill and ExperiencePaylaşım Mekanıphocohanoi711-Kasım-2024-10:112551
Konuyu Grntlemek in Tklayn When is the appropriate time to start a Running BaPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Kasım-2024-05:104262
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz