![]() |
KA Genel Kurallar |
Forum Kullanımı |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
desert ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Kasım-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
maiLe mesaJ geLmesini nasıL durdurucam.. dakıka bası maİL geLiyor.. yardımcı oLursanız sewiniRim...
|
|
![]() |
|
vahset55 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 30-Eylül-2007 �ehir: Bolu Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 635 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
üye kontrol panel menüden özelliklerini düzenle diyeceksin ve gelen cvpları mailime gnder die bişey var orda orayı hayır yapacaksın okdr.
|
|
KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın.
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin... KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin. KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR. -VAHŞET55- |
|
![]() |
|
yaban_gülü ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 07-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 225 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
olmyuro itşe kardeş öyle yha dedin gibi olmuyor hala geliyor 5000ni aştı mübarek :D
|
|
![]() |
|
yaban_gülü ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 07-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 225 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
napcam şaşırdım walla sil sil bitmiyor
|
|
![]() |
|
desert ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Kasım-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
eyw. kardes. saOLasın...
|
|
![]() |
|
charlie ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Ekim-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 1 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ewet abi bence haklısın yani bu birazda armut piş ağzıoma düş gibi bişey oluyo bende ilk başta forum için aman kim uğraşcak ya falan diyordum ama üye olup biraz takılmaya başlayınca çok keyifli olduğunu anladım bence herkes forumda takılmalı
![]() |
|
zor olan herşeyi severim beni heyecanlandırır . eğer bu bir krallıksa kral olmaya adayım . karşı çıkacaklara yada diğerlerine selametle :-) ( keşke tüm savaşlar oyunlarda olsa )
|
|
![]() |
|
DISPENCER ![]() Tank ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 11-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 217 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
charlie aramıza hoşgeldin :)
|
|
![]() |
|
solcu2 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 10-Eylül-2007 �ehir: İzmir Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 81 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
evt cherlie aramıza hoşgeldin foruma gir burda her türlü soruna cevap bulabilirsin
|
|
Kahrolsun Emperyalizm !
Yaşasın Tam Bağımsız,Türkiye! __________________ Türk Kürt kardeştir Ayrım yapam kalleştir |
|
![]() |
|
bedirhan ![]() Moderatör ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Haziran-2007 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
hamdi_soylu . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.
raporlar topiğinde geyikden dolayı.
huqe1us . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.
raporlar topiğinde geyikden dolayı.
katil . forum üyeliği 1 günlüğüne askıya alınmıştır.
raporlar topiğinde geyikden dolayı. D�zenleyen bedirhan - 26-Kasım-2007 Saat 16:21 |
|
![]() |
|
huseyin95 ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Aralık-2007 �ehir: oyun oynuyo Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 6 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
BEŞİKTAŞLI
|
|
![]() |
|
REDLORD ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 16-Aralık-2007 �ehir: 5,1,50 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 4 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sorulan sorular:
1) nasıl mühendis alabilirim.:Oyunun sol köşesinde teknoloji diyor oraya tıklayıp istedıgınız mıktarda alabilirsiniz tabii para bankımına bağlı oda
2) nasıl sabotaj yapacam.
3) şunum var bunum var ama şunu neden alamıyorum.:para yetersizliği gucsuzluktur....
4) param var ama şunu alamıyorum.:ya bir eroor hatası yada o seviyede degilsinizdir
5) kezban kazımı ne zaman alabilirim.:2.seviye geldıgınde ama fiyatı fazla pahalı oldugu için
çok alamazzn
6) kasama para yatıramıyorum.:hata sorunu alanilir dueltebliriz
7) pencereyi kapatsam oyundan çıksam oyun devam edermi. yatarken açık bırakayım mı:bu sizin isteginizde baglı oyun devam edmez...ama birimler devam eder
8) Nasıl başlıyoruz (daha az önce girmiş hiç bir şey yapmamış):başlangıc sayfasından
yardım var birimlerin ne işe yargı hakkı konusunda bilgiler var oradan ulaşabilirz
ben bunlari yöneciye söylemıorum bılmeyenler için belı hatam vardır yöneticimiz onu
hallleder
|
|
***UK***
|
|
![]() |
|
GRAL61 ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 11-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 16 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Benım Yazdıgım Tum Mesajlar Sılınıyor Goz Ardı Edılıyor Bu Sekılde Olmaz Forum Kuralları Herkes Ozgur Dusuncelerını Paylasabılır. Saygı Cercevesınde Oldugu Muddetce Gorusler Belirtilir Zannediyordum Ama YenılıklerHakkında Yaptıgım Yorumlar Silinmekte Kimse Okuyamadan Eger Bu Sekilde Yorumlarım Ort Pas Edılecekse Soylensın Kuralları İhlal Edip Haksizliklar Yapılmaktadır Bende Hakkımı Arıyorum Bu Dunyanın Hıcbır Yerınde Hıcbır Oyununda Gorulmemıs Adaletlı Davranın Serverın Kalıtesını Dusurmeyın Lutfen... |
|
Hayatta hiç bir þey tesadüf değildir
|
|
![]() |
|
GRAL61 ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 11-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 16 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ben Bugun Baslamadim Oyuna Bir Haftadir Oynuyorum, Dun Aksam iyice Dusunup Tasindim vede Sıtratejimi Deistirip 4. Teknolojıdeyden Yeniden Basla Yapmistim Dun 5milyonum varken bankamdan bu sabah 1 mılyon olmus ben dunku paraya gore iyi sekilde gelisip saglam adimlarla gitmek dusuncesindeydim vede bir kac arkadasim su an oynuyor cok saglamlar vede 5 milyonla baslamislardi onlar o parayla su an iyi durumdalar , su an bi kac arkadas daha var ogameden .ayrica ben ogamede evren ikincisiyim, gladiatus diye bir oyunda server birincisiyim burdada oyunu iyi bir sekilde sahsen temsil etmek istiyordum ama umudum tam anlamıyla kırılmıs durumda bu sabah oyunda 1 mılyona dusurmussunuz bankadaki parayı buda oncekı baslayanlar ıcın buyuk avajtaj oldu yenı baslayanlar ıcınse dezavantaj bu sekılde oyunda cifte standart olusmaktadır. Bu Sekılde Yenı Baslayanlar Zevklı Bır Rekabet Ortamı Yok Oldu. Yenı Baslayanlar ıcın Baslamasına Hıc Gerek Kalmadı Cunku ustekı Oyunculara Yetısmesı ve onlarla rekabet etmesı ımkansızın otesınde oldugu apacık ortadadır.
|
|
Hayatta hiç bir þey tesadüf değildir
|
|
![]() |
|
redo ![]() Yönetici ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2782 |
![]() ![]() ![]() |
Açık uyarı: forumu kurallarına göre kullanın. konu içeriklerine riayet edinelim.
|
|
![]() |
|
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |