Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Sinema Tv Dizi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

Forum Kullanımı

Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
Misafir A��l�r Kutu G�r
Misafir
Misafir
  Al�nt� Misafir Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 19-Ocak-2008 Saat 18:08

sayın redo yazdıgımız buyuk sorunlarada cvp alamıyoruz cevabı sadece sızde olabılıcek sorulara

Yukar� D�n
CURCIO A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Kasım-2007
�ehir: ANKARA
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 994
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� CURCIO Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 12-Şubat-2008 Saat 17:47

KA00'da benim inişimi başkalarına vermeyen herhalde bir adminler kaldı LOL ben kimseye demedim benim inişimi dağıtıyorlar diye Legolas yanındayım takımdaşımLOL

C   U   R   C   I   O
Yukar� D�n
kaplaı hesap -CIHANGIR A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2008
G�nderilenler: 334
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� kaplaı hesap -CIHANGIR Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 27-Mart-2008 Saat 11:21
Orjinalini yazan: hcc1979

arkadaşlar şu ittifaktan çıkış olayı tıkandı bir yardımda bulunabilirmisiniz
İttifaktan çıkış olayında bizde herhangibir problem gözükmüyor. Daha ayrıntılı bir açıklama yaparsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz
Oyun içerisindeki Şikayet İtiraz adresinden bu açıklamayı yapa bilirsiniz. http://www.kirmizialarm.net/glob.asp?fn=comp
Forum ortamından şikayet ve sorunlarınızı belirtmeyin.
Yukar� D�n
redo A��l�r Kutu G�r
Yönetici
Yönetici
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006
G�nderilenler: 2782
  Al�nt� redo Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 02-Nisan-2008 Saat 10:11
oıyun girişindeki kontroller kısa aralıklar ile yaılır. oyunumuzun girişinin bırakn gün olarak saat olarak bile kapanması gibi bir durum yoktur.
giriş formunun kilitlenmesi üstüste denemeleri engellemek ve caydırıcı olması için konmuş bir uygulamadır. böyle bir kilit günlerce kesinlikle kalmaz. eğer öyle bir uygulama olsa idi herkes birbirinin hesabını kilitleyebilirdi.
kilit sadece o an için yapılır. sanırım sizin bilgisayarınızın saati ile ilgili bir problem olabilir. saat tarih aayrlarınızı mutlaka kontrol edin. olmazsa browser önbelleğini sıfırlayın.
iyi eğlenceler.
Anlaşılmak bir lükstür.
Ralph Waldo Emerson
Yukar� D�n
fastergfb A��l�r Kutu G�r
asker
asker

Kay�t Tarihi: 17-Temmuz-2008
G�nderilenler: 1
  Al�nt� fastergfb Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 17-Temmuz-2008 Saat 23:36
arkadaşlar k plus hakkındaki sorunlar için kime danışcam yardımcı olursanız sevinirim
Yukar� D�n
Bulut A��l�r Kutu G�r
Yönetici
Yönetici
Simge

Kay�t Tarihi: 31-Ocak-2008
G�nderilenler: 3532
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� Bulut Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 15-Kasım-2008 Saat 16:47
Forumda özel mesaj kutusunu zaman zaman kontrol edip boşaltmayı unutmayınız.
Yukar� D�n
kaplaı hesap -ZinDan A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 11-Kasım-2008
G�nderilenler: 214
Takim:
  Al�nt� kaplaı hesap -ZinDan Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 15-Kasım-2008 Saat 20:12
Orjinalini yazan: BuLuT

Ey Türk istikbalinin evlâdı!İşte,bu ahval ve şerâit içinde dahi,vazifen;Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

ATATÜRK

Yukar� D�n
OSMANLI_ A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 17-Nisan-2008
�ehir: Dağlarda
G�nderilenler: 563
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� OSMANLI_ Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 15-Kasım-2008 Saat 23:34
Orjinalini yazan: ZinDan

Orjinalini yazan: BuLuT

Arkadaslar sıksık gelen mesajlaırmızı sılıyoruz ancak 5 mesaj lımıtımızı yukseltme ımkanınız varsa bızı cok sevındırırsınız.
Hedef TURAN
Yukar� D�n
kaplaı hesap -ZinDan A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 11-Kasım-2008
G�nderilenler: 214
Takim:
  Al�nt� kaplaı hesap -ZinDan Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 15-Kasım-2008 Saat 23:39
yakında yükseltilecek arkadaşlar 20 mesaj kapasiteli olacak
Ey Türk istikbalinin evlâdı!İşte,bu ahval ve şerâit içinde dahi,vazifen;Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

ATATÜRK

Yukar� D�n
son111 A��l�r Kutu G�r
Mini Bot
Mini Bot
Simge

Kay�t Tarihi: 19-Ağustos-2008
�ehir: erkek
G�nderilenler: 40
Takim:

Bur:
Terazi Burcu
  Al�nt� son111 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 18-Kasım-2008 Saat 16:13
paypaldan bir türlü kredi kartıyla yükleme yapamadım kartı kabul etmiyor kaç kere yüklemeye çalıştım olmuyor
Yukar� D�n
redo A��l�r Kutu G�r
Yönetici
Yönetici
Simge

Kay�t Tarihi: 01-Ocak-2006
G�nderilenler: 2782
  Al�nt� redo Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 18-Kasım-2008 Saat 16:26
Orjinalini yazan: son111

paypaldan bir türlü kredi kartıyla yükleme yapamadım kartı kabul etmiyor kaç kere yüklemeye çalıştım olmuyor
size özel mesajlada belirmiştim ama buradan tekrar belirteyim, anladığım kadarıyla paypal kredi kartınızla işlem yapamıyor, ya bankanız tarafından yada limit vb işlemlerden dolayı kartınızla ilgili paypal işlem yapamıyor. önce bankanızla görüşmenizi öneririm. limit ve ksııtlama gibi bir sorun varsa düzelttirin, ardından paypalde yine sorun olur ise paypalde kartınızı silip yeniden tanıtın.
bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var ise yardımcı olsun.
ayrıca paypal türkçe dil desteğine başlamış. kredi kartı olanlara duyurulur.
Anlaşılmak bir lükstür.
Ralph Waldo Emerson
Yukar� D�n
Gunn A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 16-Ağustos-2007
�ehir: Bursa
G�nderilenler: 428
Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Gunn Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 18-Kasım-2008 Saat 16:36
Orjinalini yazan: redo

Orjinalini yazan: son111

size özel mesajlada belirmiştim ama buradan tekrar belirteyim, anladığım kadarıyla paypal kredi kartınızla işlem yapamıyor, ya bankanız tarafından yada limit vb işlemlerden dolayı kartınızla ilgili paypal işlem yapamıyor. önce bankanızla görüşmenizi öneririm. limit ve ksııtlama gibi bir sorun varsa düzelttirin, ardından paypalde yine sorun olur ise paypalde kartınızı silip yeniden tanıtın.
bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var ise yardımcı olsun.
ayrıca paypal türkçe dil desteğine başlamış. kredi kartı olanlara duyurulur.

başka bir işlemde başıma gelmişti, belki aynsı olabilir diye yazıyorum.
Kredi kartınız mail order işlemine kapalıysa(internet ve telefon yoluyla alışveriş) sadece paypal değil hiç bir online sitede alışveriş yapamazsınız. Bankanızın müşteri hizmetlerini ararsanız sorun hemen çözülecektir.
Yukar� D�n
sbyyymrt A��l�r Kutu G�r
asker
asker
Simge

Kay�t Tarihi: 14-Ocak-2009
G�nderilenler: 3
Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� sbyyymrt Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 14-Ocak-2009 Saat 14:18
slm bılader bu ıttıfaga resım nasıl yuklenıyo bı bılgı verebılırmısın
Yukar� D�n
huseyn70 A��l�r Kutu G�r
asker
asker

Kay�t Tarihi: 16-Mart-2009
G�nderilenler: 4
  Al�nt� huseyn70 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 11-Temmuz-2009 Saat 18:37
arkadaslar sabotaj saldırısı kalktı demi?
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Sinema Tv Dizi OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn C�ch Ch&#417;i X�c &#272;&#297;a &#272;&#7875; Lu�Paylaşım Mekanılalala31109928-Eylül-2023-06:005
Konuyu Grntlemek in Tklayn Kh�m Ph� Th&#7871; Gi&#7899;i Gi&#7843;i Tr� T&#78Paylaşım Mekanılalala31109927-Eylül-2023-06:3615
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide To Play Parlay Betting in Football BettingPaylaşım Mekanıharimacgai2226-Eylül-2023-10:4513
Konuyu Grntlemek in Tklayn Ch�a kh�a v&#432;&#7907;t qua th�ch th&#7913;c khiPaylaşım Mekanıhvttalatathui26-Eylül-2023-04:0211
Konuyu Grntlemek in Tklayn Chia S&#7867; C�ch T&#7889;i &#431;u H�a Thu Nh&#7Paylaşım Mekanılalala31109925-Eylül-2023-08:3216
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:531
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:520
Konuyu Grntlemek in Tklayn The Madden NFL 24PA plans to amend its lawsuitTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:371
Konuyu Grntlemek in Tklayn FC 24 FC Centurions Accretion 2 Now LIVETartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:171
Konuyu Grntlemek in Tklayn Another important aspect of the draft is to avoidKA01 ittifaklarıDevon45623-Eylül-2023-06:041
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz