Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

suyun hafızası var

Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
maboglu A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 05-Ocak-2008
�ehir: mekansız
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 2504
Bur:
Yenge Burcu
  Al�nt� maboglu Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 02:59
Orjinalini yazan: DUNGEONN

Orjinalini yazan: maboglu

Orjinalini yazan: soydan

ya arkadaşlar sız neyı tartışıyorsunuz anlamadım?
birşey tartıştığımız yok. sadece insan beyninin gücü hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz.
3 tür insan kafa tipi varmış:
1-taş kafa: içeri hiçbirşey girmez.
2- boş kafa: içi bomboştur. bilgiler içeri girer ama boş olduğu için hiçbiryere takılmadan tekrar çıkar.
3- hoş kafa: bir kulağından giren bilgi çıkmaz. beyinde kalır.
herkesin hoş kafa olması dileğimle...
not:soydan üstüne alınma ek bilgi olarak verdim. seni kastetmek istemedim.
sanırım bunu üstüne alınması gereken ben oluyorum seni saygıya vede terbiyeye davet ediyorum önce sen terbiyeli olmayı öğren haddini aşma sonra EĞER VARSA BİLDİĞİN başkalarına öğretAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
bir söz vardır yarası olan gocunur diye. neden üstüne alındın ki? ek bilgi olarak verdiğimi belirtmiştim. hem orada 3 kafa tipi var neden kendini en kötüsüne ekledin onuda anlamış değilim.LOL
HAYAT BİTTİĞİ YERDEN BAŞLAR....
Yukar� D�n
DUNGEON A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 19-Kasım-2007
G�nderilenler: 893
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� DUNGEON Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:02

Orjinalini yazan: soydan

ya arkadaşlar sız neyı tartışıyorsunuz anlamadım?
birşey tartıştığımız yok. sadece insan beyninin gücü hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz.
3 tür insan kafa tipi varmış:
1-taş kafa: içeri hiçbirşey girmez.
2- boş kafa: içi bomboştur. bilgiler içeri girer ama boş olduğu için hiçbiryere takılmadan tekrar çıkar.
3- hoş kafa: bir kulağından giren bilgi çıkmaz. beyinde kalır.
herkesin hoş kafa olması dileğimle...
not:soydan üstüne alınma ek bilgi olarak verdim. seni kastetmek istemedim.
sanırım bunu üstüne alınması gereken ben oluyorum seni saygıya vede terbiyeye davet ediyorum önce sen terbiyeli olmayı öğren haddini aşma sonra EĞER VARSA BİLDİĞİN başkalarına öğretAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
bir söz vardır yarası olan gocunur diye. neden üstüne alındın ki? ek bilgi olarak verdiğimi belirtmiştim. hem orada 3 kafa tipi var neden kendini en kötüsüne ekledin onuda anlamış değilim.LOL
arkadaşım ben bu kadar basit numaralarla uğraşacak değilim senin ne kasttettiğin çok acık üstü kapalı lafı ortaya at sonra sen niye üstüne alındın numarası bu numaraları sadece cocuklar yapar sen evren falan filan diyeceğine büyü artıkLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Düş Kurmaya Cesaret Edenler Onları Gerçekleştirmeyede Cesaret Ederler.
Yukar� D�n
maboglu A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Bur:
Yenge Burcu
  Al�nt� maboglu Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:04

arkadaşım ben bu kadar basit numaralarla uğraşacak değilim senin ne kasttettiğin çok acık üstü kapalı lafı ortaya at sonra sen niye üstüne alındın numarası bu numaraları sadece cocuklar yapar sen evren falan filan diyeceğine büyü artıkLOLLOLLOLLOLLOLLOL
peki abiciğim. öyleyse sen neden çocuklarla uğraşıyorsun. git kendin gibi büyüklerle uğraş. bacak kadar çocukla uğraşmaya utanmıyor musun?LOL hem sen yatmaya gitmemiş miydin? iyi geceler.
Yukar� D�n
ankman01 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 29-Şubat-2008
G�nderilenler: 916
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� ankman01 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:06
Ya yeter Piramit yapmayın
neden kendi aranızda tartışıp kalp kırıyorsunuz ikinizide esefle kınıyorum
fikir tartışın
Not : kitabı yazanın hristiyan olduğunu hatırlatayım onun için Allah demezLOL
Yukar� D�n
maboglu A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Bur:
Yenge Burcu
  Al�nt� maboglu Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:11
Orjinalini yazan: ankman01

fikir tartışın
sana inat piramit yapacağım işte.
biz hristiyanların kitabını okumayız. onlar yalan söyler. Allah'a inanmıyorlar bir kere. sen de gelmiş burda hristiyanların söylediği şeyleri savunuyorsun. alla alla. başımıza taş yağacak taş.hep senin yüzünden. bir daha gireceğin konuları yada saatleri önceden haber ver ben oralara girmeyeyim. bir de bırak bu ciddi işleri. biraz eğlence olsun şamata olsun. oralara geleyim. gerçi sen orda da tartışma çıkarırsın ya neyse.LOL böyle ciddi konular beni aşıyor.
Yukar� D�n
ankman01 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� ankman01 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:14

Orjinalini yazan: ankman01

fikir tartışın
sana inat piramit yapacağım işte.
biz hristiyanların kitabını okumayız. onlar yalan söyler. Allah'a inanmıyorlar bir kere. sen de gelmiş burda hristiyanların söylediği şeyleri savunuyorsun. alla alla. başımıza taş yağacak taş.hep senin yüzünden. bir daha gireceğin konuları yada saatleri önceden haber ver ben oralara girmeyeyim. bir de bırak bu ciddi işleri. biraz eğlence olsun şamata olsun. oralara geleyim. gerçi sen orda da tartışma çıkarırsın ya neyse.LOL böyle ciddi konular beni aşıyor.

Ya sen mısıra taşınsana orada piramit çok
Hoş geyik yok ama olsun sen oralara uzan biLOLLOLLOL

Edit:Sana inat ingilizce yazdımLOL
Ben benden sonra kim gelecek son harfi neydi sayfalarına girmiyorum hepsi senin olsunLOL

D�zenleyen ankman01 - 06-Mart-2008 Saat 03:16
Yukar� D�n
maboglu A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Bur:
Yenge Burcu
  Al�nt� maboglu Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:17
olmaz abi gitmem mısıra.piramitlerde her ülkenin bir labirenti varmış. bu labirentler ülkelerin yaşadığı duruma göre daralıp genişliyormuş. gidipte ülkemin sonu ne olacak onu görmek istemem. bir de bubi tuzakları var orlarda. beni mumyalara yem edeceksin değil mi?LOL
Yukar� D�n
ankman01 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� ankman01 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 06-Mart-2008 Saat 03:25

olmaz abi gitmem mısıra.piramitlerde her ülkenin bir labirenti varmış. bu labirentler ülkelerin yaşadığı duruma göre daralıp genişliyormuş. gidipte ülkemin sonu ne olacak onu görmek istemem. bir de bubi tuzakları var orlarda. beni mumyalara yem edeceksin değil mi?LOL

ülkeyi karıştırma bu topic eLOL o başka topicte kaldıLOL
sen git çakralarını düzenlesene daha yolun çoookkk

Yukar� D�n
_bmx_ A��l�r Kutu G�r
asker
asker

Kay�t Tarihi: 28-Ağustos-2009
�ehir: manisa-şırnak
G�nderilenler: 6
Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� _bmx_ Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 15:37
"YANİ SEN ELMAYI SEVİYORSUN DİYE
ELMANIN DA SENİ SEVMESİ ŞART MI?"

Smile

bu konuyu güncellemek istiyorum..

D�zenleyen _bmx_ - 28-Ağustos-2009 Saat 15:43
Yukar� D�n
Maboglu_maho A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008
�ehir: Denizli
G�nderilenler: 2352
Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 16:20
öncelikle aramıza hoşgeldin _bmx_. nesrin ikna etmiş seni buraya gelmek için galiba. :)seni burada görünce şaşırdım.
nerden buldun geldin şu konuyu da. dungeonla kavgalıymışız o zaman. bana kıllığı o zamanlardanmış demek ki :)
3 KURUŞLUK adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş farka seni satar.

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
ankman01 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� ankman01 Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 16:29

SUYUN HAFIZASI VAR!

Fransız bilim adamı Dr. Jacques Benveniste, araştırmalarda DNA hücrelerinin belli bir frekansta foton (ışık) yaydığını, farklı hücrelerin farklı frekansta titreştiğini, farklı titreşimdeki iki hücre yan yana geldiğinde yeni bir frekans oluşturup birlikte bu frekansta titreşmeye başladıklarını ve elektro manyetik dalgalar ile bir çağlayan yaratıp ışık hızında yolculuk ettiğini keşfetmiş.1980'lerde başlattığı çalışmalarında suyun hafızası olduğunu anlamış. Suya bir madde ekleyerek bunu 1 milyon kez sulandırmış ve özel bir alet ile aşırı hızda karıştırarak o maddenin yok olacağını tahmin etmiş ama hala maddenin suda mevcut olduğunu görünce deneylere defalarca milyonlarca kez daha sulandırarak devam etmiş. Ancak ne kadar sulandırsa da suyun içine en başta eklenmiş olan maddenin yok olmadığını tespit etmiş. O zaman suyun yüklenen maddeyi bir şekilde hafızaya kaydettiğini anlamış. Bir başka deneyinde suya bir zehir yerine sadece zehirin frekansını yüklemiş ve aynen zehirin kendisi eklenmiş gibi içine koyulan sinekleri öldürdüğünü tespit etmiş.

Benvenistenin araştırmalarını şüphe ile karşılayan Queens Belfast üniversitesi Profesörü Madeleine Ennis Avrupa ülkelerinde yelpazelenen bir araştırma grubuna katılmış. Fransa, İtalya, Belçika ve Hollanda'dan oluşan ekip Profesör M. Roberfroid tarafından koordine edilmiş. Belçika Katolik Üniversitesinde, Benvenistenin kullandığı orijinal deneyin daha rafine edilmişini kullanarak, yapılan uygulamayla ilgili her dört laboratuardaki bilim adamları deney solüsyonlarının içinde ne olduğunu bilmeden çalışmışlar. Hatta tüplerin bazılarında sadece saf su varmış. Tüm deney bağımsız bir bilim adamı tarafından koordine ediliyormuş. Bu kişi tüm solüsyonları kodluyor ve bilgiyi topluyormuş ama deneylerde bil-fiil çalışmıyormuş, bu yüzden yalan ve dolana yer kalmamış. Yapılan tüm deneyler Benveniste'nin sonuçlarını desteklemiş. Benveniste buna karşılık "12 sene önceye, bizim başladığımız noktaya gittiler" demiş. Benveniste ayrıca "Biyokimyevi maddelerin yaydığı sinyal kaydedilip internet aracılığı ile dünyaya yayılabilir ve bu sinyal biyolojik hücreleri sanki gerçekte o madde varmış gibi etkileyip değişim yaratır" demiş.

Unutmayalım ki; insan bedeninin %85'i sudur. Düşüncelerimiz ve konuştuklarımız bedenimizdeki suya kaydedilir ve o kalitede yaşarız. Şeklimizi, sağlığımızı ve hayatımızı biz oluştururuz. Yaşam muhteşem bir enerjisel danstır, frekansların uyumu, birleşmesi, çatışması, iç içe geçmesi, aşağı-yukarı, sağa-sola, zıt yönlere dalgalanmasının dansı.

Masaru EMOTO
"İÇİNDE SU OLAN ŞİŞENİN ÜSTÜNE YAZILMIŞ VEYA SÖZEL SÖYLENMİŞ OLAN SÖZCÜKLER, DÜŞÜNCELER, SUYA ÇALINMIŞ OLAN MÜZİK VEYA OYNATILMIŞ FİLM İLE SUYUN YAPISAL ÖZELLİĞİ DEĞİŞİR."
Yaratıcı Japon bilim adamı Emoto'nun çalışmasında somut kanıtlarla insanın titreşimsel enerjisinin, düşüncesinin, kelimelerin, fikir ve müziğin, hatta son yaptığı çalışmalarda suya oynatılan filmlerin dahi suyun moleküler yapısını etkilediğini ispat etmiştir. Su bu gezegendeki yaşamın kaynağıdır. Beden bir sünger gibidir ve hücre denilen, sıvı dolu trilyonlarca odacıktan oluşur. Yaşamımızın kalitesi sıvımızın kalitesi ile direk bağlantı halindedir. Su son derece uyumlu bir maddedir. Fiziksel şekli kolayca bulunduğu ortama adapte olur. Fakat değişen sadece fiziksel şekli değildir, moleküler şekli de değişir. Çevreden aldığı enerji veya titreşimler suyun moleküler şeklini değiştirir. Bu anlamda su sadece görsel olarak çevresel durumu yansıtmaz, aynı zamanda moleküler anlamda da yansıtır.
Bay Emoto görsel anlamda bu moleküler değişimi belgelemekte. Su damlacıklarını dondurup fotoğraf çekme kapasitesi olan bir karanlık alan mikroskobu altında inceliyor. Yapılan çalışmalar çevresel etkilerin suda yarattığı moleküler değişimi açıkça ortaya koymakta. Bay Emoto dünyanın değişik kaynaklarından alınan ve değişik durumlarda olan suyun kristalize şekillerinde birçok büyüleyici farklılıklar keşfetmiş. Akarsulardan ve kaynaklardan alınan su çok güzel geometrik şekilleri olan kristal desenler gösterirken, sanayi ve yerleşimin yoğun olduğu yerlerden alınmış kirli ve toksik su ile su borularında, depolarda bekletilen durgun su damıtılmış olsa bile kesin olarak şekilsel bozukluk ve rast gele oluşmuş kristal şekiller oluşturuyor.

damıtılmış su fujıwara barajı kirli su fujıwara barajı duadan sonra Aşk ve takdir "beni hasta ediyorsun seni öldüreceğim" arigato(japonca teşekkür ederim)

gölün duadan önceki kirli suyu duadan sonraki hali 500 ml. grupça dua edildikten sonraki kristal beethoven'ın pastorali heavy metal müzik kawachi yerel dans müziği

tibet sutrası sanbuichi yusui kaynak suyu antartikadan buzul suyu japonya/biwako gölünden. su kirliliğinin günden güne arttığı bir göl. kaynak suyu. lourdes fransa fujiwara barajından su. duadan önce.
Suyun hafızası var mıdır? Varsa ne işe yarar? Konusu bu olan bir belgeselin sonuna yetişmiştim ve bir şey anlamamıştım. Açıklayabilir misiniz? (Ergün Geçgin)

Böyle bir iddia Nature dergisinde bir makale olarak Fransa'dan Prof.Benveniste'nin liderliğinde bir grup tarafından yayımlanmış, sonra da eleştiriler dolayısıyla geri çekilmişti. İddia homeopatik tıbbın (son derece düşük konsantrasyonlarda bile ilaçların ve kimyasal maddelerin esrarengiz tedavi edici etkileri olduğunu savunan, kanıtlanamamış yöntemler) bilimsel bir temeli olabileceği yönünde beklentileri destekler gibiydi, ama ispat edilemedi. Makalenin denetimden geçip Nature'da yayımlanması bugün küçük bir bilimsel skandal olarak hatırlanıyor.

Cihan Saçlıoğlu
kaynak:http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=6&soru_id=4610

yorumu size bırakıyorum.

konu güncelleme böyle yapılır insanlar genelde konunun başlangıcını kaçırırlar diye öne aldım

bu arada hala yıllar önce benden aldıklarınızı tazeymiş gibi satmaya devam ediyorsunuz ya helel olsun

D�zenleyen ankman01 - 28-Ağustos-2009 Saat 16:30
What the Bleep Do We Know,Follow the rabbit hole
Knowledge is Power
Yukar� D�n
_bmx_ A��l�r Kutu G�r
asker
asker

Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� _bmx_ Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 16:33
merhaba hoşbulduk, teşekkür ederim.evet farklı bir konuda konuşurken, bana benden bu konu hakkında yorum yapmamı rica etmişti..
Yukar� D�n
_bmx_ A��l�r Kutu G�r
asker
asker

Takim:

Bur:
Balk Burcu
  Al�nt� _bmx_ Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 16:45
pardon ankman01, bundan sonra daha dikkatli olurum.. ;)
Yukar� D�n
Maboglu_maho A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008
�ehir: Denizli
G�nderilenler: 2352
Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 28-Ağustos-2009 Saat 16:53
ya evet ank ya. sen bize kaç yıldır ders vermiyorsun. unuttun artık bizleri. :'(
bak sen kaç sene öncesinden kuantumun içindeymişsin. biz daha yeni geçtik kuantuma. off off. bi ara yine msn toplantısı yapalım da şu derslere başlayalım artık. ama lütfen sen kimsin sorusuyla başlamayalım
3 KURUŞLUK adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş farka seni satar.

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  <1 3456>

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn C�ch Ch&#417;i X�c &#272;&#297;a &#272;&#7875; Lu�Paylaşım Mekanılalala31109928-Eylül-2023-06:005
Konuyu Grntlemek in Tklayn Kh�m Ph� Th&#7871; Gi&#7899;i Gi&#7843;i Tr� T&#78Paylaşım Mekanılalala31109927-Eylül-2023-06:3615
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide To Play Parlay Betting in Football BettingPaylaşım Mekanıharimacgai2226-Eylül-2023-10:4513
Konuyu Grntlemek in Tklayn Ch�a kh�a v&#432;&#7907;t qua th�ch th&#7913;c khiPaylaşım Mekanıhvttalatathui26-Eylül-2023-04:0211
Konuyu Grntlemek in Tklayn Chia S&#7867; C�ch T&#7889;i &#431;u H�a Thu Nh&#7Paylaşım Mekanılalala31109925-Eylül-2023-08:3216
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:531
Konuyu Grntlemek in Tklayn Dark and Darker - Artwork From Press Kit ShowingTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:520
Konuyu Grntlemek in Tklayn The Madden NFL 24PA plans to amend its lawsuitTartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:371
Konuyu Grntlemek in Tklayn FC 24 FC Centurions Accretion 2 Now LIVETartışma OdasıDinhvand12323-Eylül-2023-11:171
Konuyu Grntlemek in Tklayn Another important aspect of the draft is to avoidKA01 ittifaklarıDevon45623-Eylül-2023-06:041
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz