![]() |
KA Genel Kurallar |
Yeni oyuncu nasıl nükleer veya yıldırım atar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
redo ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2782 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2008 Saat 09:45 |
oyunumuzda nükleer yada yıldırım saldırısını kullanabilmek için illaki bu birimlere sahip olmanız gerekmiyor.
yapmanız gerekn şey çok basit:
yıldırım atmak için KEEZBAN fonksiyonlarından YILDIRIM FIRTINASINI ATEŞLE
Nükleer atmak için KAZIM fonksiyonlarından NÜKLEER FÜZEYİ ATEŞLE
seçenekleriyle saldırı yapmaktır. bu saldırılarda kazım ve kezban düşmanın kendi silahıından 1 adedini alır ve düşmanın kendisine ateşler., ve yeni bir saldırı başlatırlaar ve bu yeni saldırı 2 dk içinde biter.
oyuncu arkadaşlardan birinin mesajından alıntı:
bu işlemi biri yapabiliyorsa bu fonksiyon oyunda vardır, başkası yapabiliyorsa sizde yaparsınız. ama araştırınız.
Oyundaki fonksiyonları inceleyiniz, incelemeden önyargılarınızla yönetimi bu konuda yargılamayınız.
|
|
|
|
![]() |
|
seljukk ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 152 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
redo bey iyi güzel diyorsunda ben denedim kezban yıldırım fırtınası bulamadı diye bişey çıktı.
|
|
HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHiT
BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN |
|
![]() |
|
soydan ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2008 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2858 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
öle derse bilki adamda yıldırım yoktur olsa zaten atesler ve 2 dakıkada adamın ustunde patlar
|
|
Pinokyoyu yapan GEPOTTO değilimki,her odunu adam edeyim!...
|
|
![]() |
|
DaReDeVıL ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Ekim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ya ben adama saldırıyorum ama hep başarısız çıkıyorum
|
|
![]() |
|
kaplaı hesap -Severus ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ağustos-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mesajınızın yeri burası değildir.
|
|
Lütfen forumda uyarı, ceza almak yada mesajınızın silnmemesi için Forum Kuralları bölümümüzü okuyunuz...
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/default.asp?id=23 |
|
![]() |
|
KIZIL_KORSAN ![]() Teyyare ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 135 |
![]() ![]() ![]() |
:D
|
|
BİZ SADECE KA01'İN ESERİYİZ... |
|
![]() |
|
katledici ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 723 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Demekki saldırdığın kişi oyunun başında duruyor veya senin saldırı gücün onunkine göre çok az önce kendini geliştir saldırı taktiklerini öğren pusu kur fırsat bulduğun anda saldır.
kişiye nükler veya yıldırım patlatmaya gidiyorsanız ve bulunamıyorsa 2 olasılık vardır ya saldırdığınız kişide birim yoktur veya oyunun başındadır ve o birimlerini satmıştır.
|
|
İŞKENCECİNİN İNTİKAM VAKTİ
KATLETME DUYGUSUYLA YAŞADIM.. http://img.webme.com/pic/t/tomaryus/tomaryus.gif |
|
![]() |
|
hasta_ettibeni_hasta ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ocak-2009 Şehir: GİRESUN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
evet bende yıldırım atma istiyom atamıyom.
AYAKTA DURAN BİR SİNEK,
ELBET SENİ BİR GÜN YENECEK.
ELİNDE 3 5 SİLAHLA...
KORKUTMA SAKIN OLA!!!
|
|
köksal
|
|
![]() |
|
blaster12 ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
paylaşım için çok teşekkürler :D |
|
S.S
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mart-2009 Şehir: ist Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
peki ateşlemek için tek kaz kez yetermi?
|
|
BAYAN OLDUĞUMA BAKMAYIN DALIMI KIRANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİM:):(
|
|
![]() |
|
tunguz_tengüz_cengiz ![]() Hava Gemisi ![]() Kayıt Tarihi: 20-Şubat-2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 466 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bence bu soruları soran kardeşlerimiz "kısa yoldan köşe dönme felsefesi" taraftarları. yahu durun şurda kaç gündür oynuyorsunuz ki; "cin olmadan adam çarpmaya" çalışıyorsunuz
![]() önce bir oyunun genelini öğrenin. yani basamakları adım adım çıkın. ![]() |
|
yaşamda gerçek yolgösterici; akıldır, bilimdir. Mustafa Kemal Atatürk
|
|
![]() |
|
wolfblod11 ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
benim sormak istedıhım nasıl ıntıfak resmı koyulur bı türlü basaramadım bunun puanla ılgısı varmı
|
|
![]() |
|
ILL3G4L ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Temmuz-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Herşey İçin Saolun Arkadaşlar Ama Pusu Nasıl Kurulur Bide Bu Nükleerler İçin ts Kac Olması Lazım ts ye göre neye deger vermem lazım kontrol binasıl patlatılırsa ne olur :) bi arkadas yardımcı olursa sevinirim ***Emege Saygı..!!! |
|
GayriMeshru
|
|
![]() |
|
supermen ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2008 Şehir: Kıl Kesmek.. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1668 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kardeş sen en iyisi BURAYI komple oku..
orada sana yardımcı olacak herşey var..
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde, beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | KA03 Savaş Raporları | semsettin_killi | 23-Ocak-2021-19:40 | 1648 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:14 | 3 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:13 | 2 |
![]() | Hoşgeldin - Hoşbulduk | Veromca Funk | 22-Ocak-2021-07:12 | 2 |
![]() | Tartışma Odası | semsettin_killi | 18-Eylül-2020-22:09 | 14 |
![]() | Görüş ve Öneriler | yıldırımtom | 18-Eylül-2020-15:59 | 442 |
![]() | Paylaşım Mekanı | IamLAVUK | 11-Eylül-2020-04:31 | 7661 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | semsettin_killi | 09-Ağustos-2020-02:13 | 35092 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | redo | 07-Ağustos-2020-09:45 | 25 |
![]() | KA02 Savaş Raporları | vahset55 | 26-Kasım-2012-18:56 | 5744 |