KA Genel Kurallar |
kimseye güvenmeyin |
Yan�t Yaz |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KANCEZA
Hava Gemisi Kay�t Tarihi: 03-Nisan-2008 �ehir: sakarya Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 331 Takim: Bur: |
Konu: kimseye güvenmeyin G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 01:21 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
[COLOR=#00ccff]arkadaşlar burda birilerine güvenipte şifrenizi birilerine vermeyin benim şuan başıma geldi sizinde gelmesin biri hesabıma girip şifremi değiştirmş
D�zenleyen KANCEZA - 21-Ekim-2008 Saat 02:26 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
brn1622
Gopter Kay�t Tarihi: 24-Mayıs-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 75 Takim: Bur: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 03:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nediyon kardeş sen nasıl oluyor bu şifre degiştirme az önce senden özel mesaj geldi yani şimdi o sen degilmisin aaaaaaaaaaaaaaa yakın zamanda şifreni alırsın inşallah birimlere yazık olmadan
|
Misafir
Misafir |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ay ölüm lordu seni
bu dünyada babana güvenmeyecen anlayamadın mı ???
daha öncede patlattım seni şimdide
ama şimdiki bi acayip oldu ??
nerde olursam olayım
gelirim intikamı alıp giderim
ne kaz keze nede hava karaya
direk 12 den vurup giderim
|
KANCEZA
Hava Gemisi Kay�t Tarihi: 03-Nisan-2008 �ehir: sakarya Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 331 Takim: Bur: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ola birincisi patlatmışın evet bir şerefsiz oynuma girip şifremi değiştirmiş yönetici arkadaş gelene kadar yapacak birşey yokru sağolsun onlarda bir cevap yazmadılar hala ikinicisi madem oyunu oynayacan nedne intihar edip geri gelme yapıyorsun bu lural dışı değil mi üçüncüsü vurmuşun tbr ama bunda komplo olduğu çok açık
|
Misafir
Misafir |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
eee
yazarsan açık açık forumda ben şifremi unuttum açamıyorum
vede senin 09.00--12.00 arası çoğu zaman indiğini bildiğim için
havada bile olsan o zaman inecektin kiiii
dedim ki büyük bir ihtimalle yerdedir düşüncesiyle direk daldım
ve düşüncemde haklı çıktım
şimdi sen benle değil
seni satanla uğraşacaksın emi ???
|
blood29
Hava Gemisi Kay�t Tarihi: 22-Eylül-2007 �ehir: bursa Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2029 Takim: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kanceza geçmiş olsun ama suc sende neden sıfrenı verıyosun bı bskasına katlancaksın cezasına da acı bır tecrube oldu senın gecmiş olsun tekrar....
|
|
kaplaı hesap -Severus
Moderatör Kay�t Tarihi: 14-Ağustos-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 383 Bur: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Madde 12:
Hesabı Çaldırma: |
Lütfen forumda uyarı, ceza almak yada mesajınızın silnmemesi için Forum Kuralları bölümümüzü okuyunuz...
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/default.asp?id=23 |
KANCEZA
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bulut mesajların dolmuş silersen eğer attığım mesajı görebileceksin |
KANCEZA
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
severus haklısın suç bizde kimseye vermeyecektik ben oyunu istemiyom artık zaten sadece bunu yapan kim bunu bilmek istiyorum
|
Bulut
Yönetici Kay�t Tarihi: 31-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 3532 Takim: Bur: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sevgili Kanceza öncelikle üzüntümüzü belirtmek isteriz. Ancak özel mesajınızda hesabı devraldığınızı söylüyorsunuz. Devir teslim işlemi yaptınızmı? Mail adresini değiştirttiniz mi? Resmi olarak hesap devrini gerçekleştirilmesini istememizin sebeblerinin başında bu olay gelmektedir. Ayrıca Severus arkadaşımız oyun modlarından olmayıp forum moderatorü olduğu için müdahele etmemesi normaldir. |
KANCEZA
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
evet o zamanlar heesap devrini bilmediğimiz iiçn yapmamıştık sonradan okuyup gördüm formda öğrendim ama o zamandan veren kişini burda olması lazım diye yönetimie bildirmedik ben bir müdahale yapar sanmıştım severus özür bilmiyordum birşey daha var geçen bri arkadaş kara davut diye form hesabı açıp benim yapmadığım bir savaş raporunu banada ait değil o rapor forma attı ve form cezası verildi o kişiye bununlada bağlantılı olabilir
|
kaplaı hesap -Severus
Moderatör Kay�t Tarihi: 14-Ağustos-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 383 Bur: |
G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 10:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bu tarz şikayetlerinizi forumdan değil oyun ana sayfasından İLETİŞİM kısmından yapınız.
Konu kapanmıştır.
|
Lütfen forumda uyarı, ceza almak yada mesajınızın silnmemesi için Forum Kuralları bölümümüzü okuyunuz...
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/default.asp?id=23 |
Yan�t Yaz |
Forum Atla | Forum �zinleri Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı | OYUN ANA SAYFASI |