Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

Kapal� Konukimseye güvenmeyin

Yan�t Yaz Yan�t Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
KANCEZA A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 03-Nisan-2008
�ehir: sakarya
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 331
Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki Konu: kimseye güvenmeyin
    G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 01:21
[COLOR=#00ccff]arkadaşlar burda birilerine güvenipte şifrenizi birilerine vermeyin benim şuan başıma geldi sizinde gelmesin biri hesabıma girip şifremi değiştirmş

D�zenleyen KANCEZA - 21-Ekim-2008 Saat 02:26
Yukar� D�n
brn1622 A��l�r Kutu G�r
Gopter
Gopter
Simge

Kay�t Tarihi: 24-Mayıs-2008
G�nderilenler: 75
Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 03:21
nediyon kardeş sen nasıl oluyor bu şifre degiştirme az önce senden özel mesaj geldi yani şimdi o sen degilmisin aaaaaaaaaaaaaaa yakın zamanda şifreni alırsın inşallah birimlere yazık olmadan
Yukar� D�n
Misafir A��l�r Kutu G�r
Misafir
Misafir
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:19
No : 1337945
Saldıran : CANAVAR (1 ; 1 ; 2)
Saldırılan : KANCEZA (1 ; 1 ; 23)
Başl. 21.10.2008 09:02:43
Bitiş 21.10.2008 09:04:43

Füze Başarılı şekilde hedefe ulaştı.
Kazanç: Düşmanın bütün parası. (1,374,195,222.00 YTL).

Düşmanın kayıpları: 1,1;23 konumundaki tüm birimler.Birimler değeri: 11,792,603,004.00 YTL.
No : 1337923
Başl. 21.10.2008 08:52:42
Bitiş 21.10.2008 09:02:42

Nukleer Füze
Kazım Nükleer Füzeyi 2 dk sonra patlamak üzere ayarlamayı başardı.Alınan Para: 458,065,074.00YTL.Göreve giden kazım : 1 adet kazım kullanıldı.
No : 1337922
Başl. 21.10.2008 08:52:39
Bitiş 21.10.2008 09:02:39

Ajanlar
Kezban bazı ajanları öldürmeyi başardı. 1342974 adet ajan öldürüldü. saldırı sırasında 121749 adet kezban öldü.610,753,432.00 YTL Kazandın.
ay ölüm lordu seni
bu dünyada babana güvenmeyecen anlayamadın mı ??? Wink
daha öncede patlattım seni şimdide
ama şimdiki bi acayip oldu ??
nerde olursam olayım
gelirim intikamı alıp giderim
ne kaz keze nede hava karaya
direk 12 den vurup giderim LOLLOLLOL
Yukar� D�n
KANCEZA A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:25
ola birincisi patlatmışın evet bir şerefsiz oynuma girip şifremi değiştirmiş yönetici arkadaş gelene kadar yapacak birşey yokru sağolsun onlarda bir cevap yazmadılar hala ikinicisi madem oyunu oynayacan nedne intihar edip geri gelme yapıyorsun bu lural dışı değil mi üçüncüsü vurmuşun tbr ama bunda komplo olduğu çok açık
Yukar� D�n
Misafir A��l�r Kutu G�r
Misafir
Misafir
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:28
Orjinalini yazan: KANCEZA

ola birincisi patlatmışın evet bir şerefsiz oynuma girip şifremi değiştirmiş yönetici arkadaş gelene kadar yapacak birşey yokru sağolsun onlarda bir cevap yazmadılar hala ikinicisi madem oyunu oynayacan nedne intihar edip geri gelme yapıyorsun bu lural dışı değil mi üçüncüsü vurmuşun tbr ama bunda komplo olduğu çok açık
eee
yazarsan açık açık forumda ben şifremi unuttum açamıyorum
vede senin 09.00--12.00 arası çoğu zaman indiğini bildiğim için
havada bile olsan o zaman inecektin kiiii
dedim ki büyük bir ihtimalle yerdedir düşüncesiyle direk daldım
ve düşüncemde haklı çıktım
şimdi sen benle değil
seni satanla uğraşacaksın emi ???
Yukar� D�n
blood29 A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 22-Eylül-2007
�ehir: bursa
G�nderilenler: 2029
Takim:
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:30
kanceza geçmiş olsun ama suc sende neden sıfrenı verıyosun bı bskasına katlancaksın cezasına da acı bır tecrube oldu senın gecmiş olsun tekrar....
Yukar� D�n
kaplaı hesap -Severus A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 14-Ağustos-2008
G�nderilenler: 383
Bur:
Terazi Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:33
Madde 12:
Hesabı Çaldırma:
Kayıt sırasında üye için otomatik bir şifre üretilir ve verilen email adresine postalanır. Bu şifre sisteme giriş yapıldıktan sonra değiştirilmelidir. Güvenlik için şifreler basit olmamalı, hem sayı hemde harflerden oluşmaldır. (örneğin 123456 olmamalıdır)

Şifre oyuncuya özeldir ve kimse ile paylaşılmamalıdır.

Herhangi bir oyuncunun şifresini çaldırırması vb sonucunda oluşabilecek durumlar konusunda KA bu işlemlerle ilgili hiç bir yükümlülük taşımaz.
Bu tür durumlarda şifremi unuttum bölümünden şifre tekrar istenmelidir. istek sonucunda şifreniz email adresinize gelecektir. Email adresinin de çalınmış olması durumunda hesap açılmaz.

(Bunun için bir bilgisayarda tarayıcı penceresi kapatılmadan önce çıkış yapılmalıdır, tahmini zor olan şifre belirlenmeli ve şifre üçüncü kişiler ile paylaşılmamalıdır)
Lütfen forumda uyarı, ceza almak yada mesajınızın silnmemesi için Forum Kuralları bölümümüzü okuyunuz...
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/default.asp?id=23
Yukar� D�n
KANCEZA A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:39

bulut mesajların dolmuş silersen eğer attığım mesajı görebileceksin

Yukar� D�n
KANCEZA A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:40
severus haklısın suç bizde kimseye vermeyecektik ben oyunu istemiyom artık zaten sadece bunu yapan kim bunu bilmek istiyorum
Yukar� D�n
Bulut A��l�r Kutu G�r
Yönetici
Yönetici
Simge

Kay�t Tarihi: 31-Ocak-2008
G�nderilenler: 3532
Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:48
Orjinalini yazan: Severus

Madde 12:
Hesabı Çaldırma: Kayıt sırasında üye için otomatik bir şifre üretilir ve verilen email adresine postalanır. Bu şifre sisteme giriş yapıldıktan sonra değiştirilmelidir. Güvenlik için şifreler basit olmamalı, hem sayı hemde harflerden oluşmaldır. (örneğin 123456 olmamalıdır)

Şifre oyuncuya özeldir ve kimse ile paylaşılmamalıdır.
Herhangi bir oyuncunun şifresini çaldırırması vb sonucunda  oluşabilecek durumlar konusunda KA bu işlemlerle ilgili hiç bir yükümlülük taşımaz.
Bu tür durumlarda şifremi unuttum bölümünden şifre tekrar istenmelidir. istek sonucunda şifreniz email adresinize gelecektir. Email adresinin de çalınmış olması durumunda  hesap açılmaz.(Bunun için bir bilgisayarda tarayıcı penceresi kapatılmadan önce çıkış yapılmalıdır, tahmini zor olan şifre belirlenmeli ve şifre üçüncü kişiler ile paylaşılmamalıdır)

Sevgili Kanceza öncelikle üzüntümüzü belirtmek isteriz. Ancak özel mesajınızda hesabı devraldığınızı söylüyorsunuz. Devir teslim işlemi yaptınızmı? Mail adresini değiştirttiniz mi?

Resmi olarak hesap devrini gerçekleştirilmesini istememizin sebeblerinin başında bu olay gelmektedir.

Ayrıca Severus arkadaşımız oyun modlarından olmayıp forum moderatorü olduğu için müdahele etmemesi normaldir.

Yukar� D�n
KANCEZA A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 09:55
evet o zamanlar heesap devrini bilmediğimiz iiçn yapmamıştık sonradan okuyup gördüm formda öğrendim ama o zamandan veren kişini burda olması lazım diye yönetimie bildirmedik ben bir müdahale yapar sanmıştım severus özür bilmiyordum birşey daha var geçen bri arkadaş kara davut diye form hesabı açıp benim yapmadığım bir savaş raporunu banada ait değil o rapor forma attı ve form cezası verildi o kişiye bununlada bağlantılı olabilir
Yukar� D�n
kaplaı hesap -Severus A��l�r Kutu G�r
Moderatör
Moderatör
Simge

Kay�t Tarihi: 14-Ağustos-2008
G�nderilenler: 383
Bur:
Terazi Burcu
Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 21-Ekim-2008 Saat 10:01
Bu tarz şikayetlerinizi forumdan değil oyun ana sayfasından İLETİŞİM kısmından yapınız.
Konu kapanmıştır.
Lütfen forumda uyarı, ceza almak yada mesajınızın silnmemesi için Forum Kuralları bölümümüzü okuyunuz...
http://www.kirmizialarm.net/tanitim/default.asp?id=23
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Paylaşım Mekanı OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn Is Online Football Betting Right for You?Paylaşım Mekanıwintips12322-Ocak-2025-09:597
Konuyu Grntlemek in Tklayn Expert Strategies for Winning Over/Under Bets: A CPaylaşım Mekanıwintips12308-Ocak-2025-09:5011
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: EA FC 25: Complete Guide to New Skill MoveGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:36132
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Boosting Your Madden 25 Gameplay with VariGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:36114
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Best Classes and Builds for Hellfire HordeGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:35103
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide to Reading European Football Odds for BeginnPaylaşım Mekanıphocohanoi712-Aralık-2024-05:30155
Konuyu Grntlemek in Tklayn Find Out Expert Tips for Live BettingPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Aralık-2024-09:40162
Konuyu Grntlemek in Tklayn Effective Methods of Last-Minute Betting in FootbaPaylaşım Mekanıphocohanoi720-Kasım-2024-09:52413
Konuyu Grntlemek in Tklayn Football Betting Requires Skill and ExperiencePaylaşım Mekanıphocohanoi711-Kasım-2024-10:111139
Konuyu Grntlemek in Tklayn When is the appropriate time to start a Running BaPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Kasım-2024-05:102810
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz