![]() |
KA Genel Kurallar |
Metroseksüel Olmak İstiyorum :)) |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
yaz_yagmuru ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 28-Nisan-2009 �ehir: Bolu Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 342 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 07-Mayıs-2009 Saat 15:41 |
|
Metroseksüel olmak istiyorum !Bu ses haykıran Anadolunun sesiydi, yetkililerin kendisine kulak vermesini isteyen, ve metroseksüel olması için devlet desteğiyle ancak masrafları karşılanabilecek Recai Topuz (49) Ankara'dakilere seslendi...
Anamızdan kaş olarak doğduysak suç mu ? Neden ben de bir Beckham olmayayım ? Kızlar benim de resmimi assın odalarına.. Ama beni tanımıyorsunuz.. Recai adım, Urfalıyım.. Anla beni sana sesleniyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metroseksüel Olmak Ayıp mı???
Onlar kentli, kariyerli, modern ve "bakımlı" erkekler.Kendilerine bakmayı, "arzu nesnesi" olmayı seviyorlar. İyi görünmek ve Keyifli yaşamak birinci öncelikleri. Kuaförler mabetleri, kozmetikçiler kanaat önderleri. Onlar çoğunlukla hijyenik Ayşe teyzelerin çocukları.İç çamaşırlarını bile ütületerek giyiyorlar.Manikür de yaptırıyorlar, pedikür de!Kıskananları "süslü erkek" diyor, sevmeyenleri "gizli gay". Kimilerine göre "kapitalizmin son kurbanı" onlar.En büyük destekçileri kadınlar, kuaförler ve kozmetikçiler.
"Metroseksüel değilim, Erzincanlıyım!" Mustafa Sarıgül
"Metroseksüellik çok pahalı, üstelik taksit de yapmıyorlar!" Selahattin Duman
"Kadınları tavlamak artık metroseksüel olmaktan geçiyor."İzzet Çapa
Peki erkeğin el ve ayak tırnaklarının temiz bakımlı olması,kuaföre gidip yanak ve enselerini aldırması ayıp mı?Kendine bakan erkek için neden eski jenerasyon insanlar ''tüü yazıklar olsun sende erkek misin'' derler?
Kadının kuaföre gıtmesi normal iken erkeğin de temiz ve bakımlı olmak istemesi neden abes karşılanır?
|
||
Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben....
|
||
![]() |
||
Maboglu_maho ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008 �ehir: Denizli Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2352 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
bence de bu adamın metroseksüel olması en doğal hakkı. hatta bu bir zorunluluk.
![]() |
||
3 KURUŞLUK adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş farka seni satar.
![]() www.maboglu.somee.com |
||
![]() |
||
Maboglu_maho ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008 �ehir: Denizli Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2352 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
dila bu adamın normal bi hale gelmesi kaça patlar?
ona göre kendiminkini hesaplayacam da heheheh ![]() |
||
||
![]() |
||
yaz_yagmuru ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 28-Nisan-2009 �ehir: Bolu Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 342 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Maho kaş bıyık benden olsun..ama burun estetiği lazım dişler zikron mu yapsak yoksa porselen kurtarır mı ne dersin...
![]() ![]() metroseksüel olması için uğraş vermek gerekecek elimden geleni yaparım seni de görmem lazım dermişimm.
![]() ama resmin burdayım diyo sana hesabı fazla çıkarsam dostlar alışverşte görse
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
abi saç ekmeyi unutuk iyimi pahalıya patlayacak sanırm..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
hesabı az çıkar da müşteri korkmasın. ![]() hem benden de mi para alcen kız. ayıp valla. ![]() bak müşteri getirmem sana. çevremde çok ayı var ona göre. bi daha düşün istersen ![]() |
||
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yarın saat 12 ye randevu veriyorum ama bak bu saate kadar ağdasıydı manikürü pedikürü boyası tüy sarartması kaşı bıyığı sürer gee den sonra ancak revizyon biter sokaklara dalınca kovalamasınlar sizi...Parlak parlak olunca sokak lambasına gerek kalmayabilir
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
yaf bu ayılar dağda değil hepsi şeherde. ![]() yarın iş var kızım. yarın olmaz. o kadar da uzun sürüyorsa biz cumartesi halledelim şu işi. sabah 6 da gelirim. geceye kalmam bak. annem 5 den önce evde ol diyor:P kalanını pazar hallederiz olmaz mı. hem boya daha iyi girer o kadar bekleyince ![]() |
||
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
yaf bu ayılar dağda değil hepsi şeherde.
![]() yarın iş var kızım. yarın olmaz. o kadar da uzun sürüyorsa biz cumartesi halledelim şu işi. sabah 6 da gelirim. geceye kalmam bak. annem 5 den önce evde ol diyor:P kalanını pazar hallederiz olmaz mı. hem boya daha iyi girer o kadar bekleyince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee benim yaptığım ne senın ki işse benimkide iş değilmi sen arkadaşları bırak işine dön akşam dönüşte yarımyamalak olacak ama teslim ederim
![]() ![]() ![]() pazar günü çayıra çıkartırız son kez metro olmadan çimenlere bakarlar
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
maalesef arkadaşlarım. senin haberin yokmu? forumda bana ayucuk derler ![]() bak şöyle yapalım o zaman. ben yarın akşam geleyşim. sabaha kadar sen halledersin. böylece gece gece ortalıkta dolaşmamış olurum ![]() bir de şu metrosexuel lafını bakımlı diye değiştirsek olmaz mı? bu sexuel metro filan pek hoşuma gitmedi. duyan da homosexuel sancek:S ![]() adımız çıkacak sonra. ![]() |
||
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
maalesef arkadaşlarım. senin haberin yokmu? forumda bana ayucuk derler
![]() bak şöyle yapalım o zaman. ben yarın akşam geleyşim. sabaha kadar sen halledersin. böylece gece gece ortalıkta dolaşmamış olurum ![]() bir de şu metrosexuel lafını bakımlı diye değiştirsek olmaz mı? bu sexuel metro filan pek hoşuma gitmedi. duyan da homosexuel sancek:S ![]() adımız çıkacak sonra. ![]() ![]() ![]() ![]() hımm evet hayatımda ilk defa senin için işyerimde sabahlayacağım o zaman al getir arkadaşlarını eyi bir bakım yapalım..müşteri getirdin dostta olduk sana bedava
![]() homosexuel sancek:S
![]() adımız çıkacak sonra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en iyisi senin dediğin bakımlı vakumlu erkek heheh oldumu
![]() vakumlu ne onuda anlamdım ama neyse
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
kız şu alıntıları güzel yap. bi daha okumak zorunda kalıyom yazdıklarımı.
![]() hemen getirmem arkadaşları canım. bi gelem ben test edem. bakalım ne kadar iyi yapabiliyon. hem reklam olurum ben de ayaklı reklam heheheh bakımlı vakumlu ![]() ![]() ![]() yok vakum istemem. ben böyle mutluyum ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
kız şu alıntıları güzel yap. bi daha okumak zorunda kalıyom yazdıklarımı.
![]() hemen getirmem arkadaşları canım. bi gelem ben test edem. bakalım ne kadar iyi yapabiliyon. hem reklam olurum ben de ayaklı reklam heheheh bakımlı vakumlu ![]() ![]() ![]() yok vakum istemem. ben böyle mutluyum ![]() ![]() ![]() oldumu alıntı..fazla kalabalık olmasın diye öyle yaptıydım yaaa
![]() ne kadar iyi yapıyorum gel gör test et memnun kalmazsan işi bırakacağım
![]() reklamında iyisi kötüsü olmaz yap gitsin..ama arada iş kazası olabılıyor demedi dme..saçı olmayana perma,kaş diyene bıyık bakımda yaptıgımız anlar olabilir mazur görünüz önceden özrümüzü dileyelim de sonra neden böyle oldu arkadaşlarımın hali ne diye sorma verdiğinden faklı iade edilebilirler
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
abooooo. allahtan doktor değilsin.
![]() ![]() bi de garanti veriyon anlamadım ben bu işi. ![]() olan saçımızdan da olmayalım sonra. 3 tel saç var. son tel de bırak dağınık kalsın demek sorunda kalmayalım ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |