Kirmizi Alarm - web tabanli online savaş oyunu Ana Sayfa
Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Geyik Bölümü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yard�m Yard�m  Forumu Ara   Kay�t Ol Kay�t Ol  Giri� Giri�

H�zl� Giri�
KA Genel Kurallar

Metroseksüel Olmak İstiyorum :))

Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Se�enekleri Konu Se�enekleri
yaz_yagmuru A��l�r Kutu G�r
Gopter
Gopter
Simge

Kay�t Tarihi: 28-Nisan-2009
�ehir: Bolu
Aktif Durum: Aktif De�il
G�nderilenler: 342
Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki Konu: Metroseksüel Olmak İstiyorum :))
    G�nderim Zaman�: 07-Mayıs-2009 Saat 15:41

Metroseksüel olmak istiyorum !

Bu ses haykıran Anadolunun sesiydi, yetkililerin kendisine kulak vermesini isteyen, ve metroseksüel olması için devlet desteğiyle ancak masrafları karşılanabilecek Recai Topuz (49) Ankara'dakilere seslendi...

Anamızdan kaş olarak doğduysak suç mu ?
Neden ben de bir Beckham olmayayım ?
Kızlar benim de resmimi assın odalarına..
Ama beni tanımıyorsunuz..
Recai adım, Urfalıyım..
Anla beni sana sesleniyorum..

LOLLOLLOLLOLLOL
Metroseksüel Olmak Ayıp mı???
Onlar kentli, kariyerli, modern ve "bakımlı" erkekler.Kendilerine bakmayı, "arzu nesnesi" olmayı seviyorlar. İyi görünmek ve Keyifli yaşamak birinci öncelikleri. Kuaförler mabetleri, kozmetikçiler kanaat önderleri. Onlar çoğunlukla hijyenik Ayşe teyzelerin çocukları.İç çamaşırlarını bile ütületerek giyiyorlar.Manikür de yaptırıyorlar, pedikür de!Kıskananları "süslü erkek" diyor, sevmeyenleri "gizli gay". Kimilerine göre "kapitalizmin son kurbanı" onlar.En büyük destekçileri kadınlar, kuaförler ve kozmetikçiler.
"Metroseksüel değilim, Erzincanlıyım!" Mustafa Sarıgül
"Metroseksüellik çok pahalı, üstelik taksit de yapmıyorlar!" Selahattin Duman
"Kadınları tavlamak artık metroseksüel olmaktan geçiyor."İzzet Çapa
Peki erkeğin el ve ayak tırnaklarının temiz bakımlı olması,kuaföre gidip yanak ve enselerini aldırması ayıp mı?Kendine bakan erkek için neden eski jenerasyon insanlar ''tüü yazıklar olsun sende erkek misin'' derler?
Kadının kuaföre gıtmesi normal iken erkeğin de temiz ve bakımlı olmak istemesi neden abes karşılanır?
Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben....
Yukar� D�n
Maboglu_maho A��l�r Kutu G�r
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008
�ehir: Denizli
G�nderilenler: 2352
Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 00:54
bence de bu adamın metroseksüel olması en doğal hakkı. hatta bu bir zorunluluk.
3 KURUŞLUK adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş farka seni satar.

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 00:57
dila bu adamın normal bi hale gelmesi kaça patlar?
ona göre kendiminkini hesaplayacam da heheheh

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:02
Orjinalini yazan: Maboglu_maho

dila bu adamın normal bi hale gelmesi kaça patlar?
ona göre kendiminkini hesaplayacam da heheheh
Maho kaş bıyık benden olsun..ama burun estetiği lazım dişler zikron mu yapsak yoksa porselen kurtarır mı ne dersin...LOLLOL
metroseksüel olması için uğraş vermek gerekecek elimden geleni yaparım seni de görmem lazım dermişimm.Tongue
ama resmin burdayım diyo sana hesabı fazla çıkarsam dostlar alışverşte görseTongueTongue
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:03
abi saç ekmeyi unutuk iyimi pahalıya patlayacak sanırm..Big%20smile
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:04
Orjinalini yazan: yaz_yagmuru

Orjinalini yazan: Maboglu_maho

dila bu adamın normal bi hale gelmesi kaça patlar? ona göre kendiminkini hesaplayacam da heheheh

Maho kaş bıyık benden olsun..ama burun estetiği lazım dişler zikron mu yapsak yoksa porselen kurtarır mı ne dersin...LOLLOL

metroseksüel olması için uğraş vermek gerekecek elimden geleni yaparım seni de görmem lazım dermişimm.Tongue

ama resmin burdayım diyo sana hesabı fazla çıkarsam dostlar alışverşte görseTongueTongue

hesabı az çıkar da müşteri korkmasın.
hem benden de mi para alcen kız. ayıp valla.
bak müşteri getirmem sana. çevremde çok ayı var ona göre. bi daha düşün istersen

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:07
Big%20smileBig%20smileBig%20smilepeki Maho öyle olsun hadi ilk müşteri memnuniyeti diyerek bedavadan sen topla dağdakileriLOLLOL
yarın saat 12 ye randevu veriyorum ama bak bu saate kadar ağdasıydı manikürü pedikürü boyası tüy sarartması kaşı bıyığı sürer gee den sonra ancak revizyon biter sokaklara dalınca kovalamasınlar sizi...Parlak parlak olunca sokak lambasına gerek kalmayabilirLOLLOL
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:10

Big%20smileBig%20smileBig%20smilepeki Maho öyle olsun hadi ilk müşteri memnuniyeti diyerek bedavadan sen topla dağdakileriLOLLOL
yarın saat 12 ye randevu veriyorum ama bak bu saate kadar ağdasıydı manikürü pedikürü boyası tüy sarartması kaşı bıyığı sürer gee den sonra ancak revizyon biter sokaklara dalınca kovalamasınlar sizi...Parlak parlak olunca sokak lambasına gerek kalmayabilirLOLLOL

yaf bu ayılar dağda değil hepsi şeherde.
yarın iş var kızım. yarın olmaz. o kadar da uzun sürüyorsa biz cumartesi halledelim şu işi. sabah 6 da gelirim. geceye kalmam bak. annem 5 den önce evde ol diyor:P kalanını pazar hallederiz olmaz mı. hem boya daha iyi girer o kadar bekleyince

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:14
yaf bu ayılar dağda değil hepsi şeherde.
yarın iş var kızım. yarın olmaz. o kadar da uzun sürüyorsa biz cumartesi halledelim şu işi. sabah 6 da gelirim. geceye kalmam bak. annem 5 den önce evde ol diyor:P kalanını pazar hallederiz olmaz mı. hem boya daha iyi girer o kadar bekleyince
LOLLOLLOLaaa şehirde miiii...arkadaşların demeeeeeTongueTongue
ee benim yaptığım ne senın ki işse benimkide iş değilmi sen arkadaşları bırak işine dön akşam dönüşte yarımyamalak olacak ama teslim ederimWinkannecin doğru demiş başına gelecekleri biliyo tabiSmileSmile
pazar günü çayıra çıkartırız son kez metro olmadan çimenlere bakarlarLOLLOL
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:17

yaf bu ayılar dağda değil hepsi şeherde. yarın iş var kızım. yarın olmaz. o kadar da uzun sürüyorsa biz cumartesi halledelim şu işi. sabah 6 da gelirim. geceye kalmam bak. annem 5 den önce evde ol diyor:P kalanını pazar hallederiz olmaz mı. hem boya daha iyi girer o kadar bekleyince

LOLLOLLOLaaa şehirde miiii...arkadaşların demeeeeeTongueTongue

ee benim yaptığım ne senın ki işse benimkide iş değilmi sen arkadaşları bırak işine dön akşam dönüşte yarımyamalak olacak ama teslim ederimWinkannecin doğru demiş başına gelecekleri biliyo tabiSmileSmile

pazar günü çayıra çıkartırız son kez metro olmadan çimenlere bakarlarLOLLOL

maalesef arkadaşlarım. senin haberin yokmu? forumda bana ayucuk derler
bak şöyle yapalım o zaman. ben yarın akşam geleyşim. sabaha kadar sen halledersin. böylece gece gece ortalıkta dolaşmamış olurum
bir de şu metrosexuel lafını bakımlı diye değiştirsek olmaz mı? bu sexuel metro filan pek hoşuma gitmedi. duyan da homosexuel sancek:S
adımız çıkacak sonra.

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:22
maalesef arkadaşlarım. senin haberin yokmu? forumda bana ayucuk derler
bak şöyle yapalım o zaman. ben yarın akşam geleyşim. sabaha kadar sen halledersin. böylece gece gece ortalıkta dolaşmamış olurum
bir de şu metrosexuel lafını bakımlı diye değiştirsek olmaz mı? bu sexuel metro filan pek hoşuma gitmedi. duyan da homosexuel sancek:S
adımız çıkacak sonra.
LOLLOLLOLartık haberim var
hımm evet hayatımda ilk defa senin için işyerimde sabahlayacağım o zaman al getir arkadaşlarını eyi bir bakım yapalım..müşteri getirdin dostta olduk sana bedavaLOL
homosexuel sancek:S
adımız çıkacak sonra. Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileadın cıkcana canın çıksın derler ya
en iyisi senin dediğin bakımlı vakumlu erkek heheh oldumuEmbarrassed
vakumlu ne onuda anlamdım ama neyseLOL
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:24
kız şu alıntıları güzel yap. bi daha okumak zorunda kalıyom yazdıklarımı.
hemen getirmem arkadaşları canım. bi gelem ben test edem. bakalım ne kadar iyi yapabiliyon. hem reklam olurum ben de ayaklı reklam heheheh
bakımlı vakumlu
yok vakum istemem. ben böyle mutluyum

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
Gopter
Gopter
Simge

Takim:

Bur:
Boa Burcu
  Al�nt� yaz_yagmuru Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:29
kız şu alıntıları güzel yap. bi daha okumak zorunda kalıyom yazdıklarımı.
hemen getirmem arkadaşları canım. bi gelem ben test edem. bakalım ne kadar iyi yapabiliyon. hem reklam olurum ben de ayaklı reklam heheheh
bakımlı vakumlu
yok vakum istemem. ben böyle mutluyum
oldumu alıntı..fazla kalabalık olmasın diye öyle yaptıydım yaaaTongue
ne kadar iyi yapıyorum gel gör test et memnun kalmazsan işi bırakacağım Wink
reklamında iyisi kötüsü olmaz yap gitsin..ama arada iş kazası olabılıyor demedi dme..saçı olmayana perma,kaş diyene bıyık bakımda yaptıgımız anlar olabilir mazur görünüz önceden özrümüzü dileyelim de sonra neden böyle oldu arkadaşlarımın hali ne diye sorma verdiğinden faklı iade edilebilirlerLOLLOL
Yukar� D�n
Hava Gemisi
Hava Gemisi
Simge

Takim:

Bur:
Akrep Burcu
  Al�nt� Maboglu_maho Al�nt�  Yan�t YazCevapla Mesaj�n Direkt Linki G�nderim Zaman�: 08-Mayıs-2009 Saat 01:32
abooooo. allahtan doktor değilsin. yoksa böbrek yerine kalp, karaciğer yerine bacak filan takarsın.
bi de garanti veriyon anlamadım ben bu işi.
olan saçımızdan da olmayalım sonra. 3 tel saç var. son tel de bırak dağınık kalsın demek sorunda kalmayalımsonra senin saçları almak zorunda kalırım ki o daha sakat

www.maboglu.somee.com
Yukar� D�n
 Yan�t Yaz Yan�t Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum �zinleri A��l�r Kutu G�r

Forum Anasayfas� Forum Anasayfas� > OYUN DIŞI > Geyik Bölümü OYUN ANA SAYFASI
En Son Mesaj Yazlan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Grntlemek in Tklayn Is Online Football Betting Right for You?Paylaşım Mekanıwintips12322-Ocak-2025-09:591606
Konuyu Grntlemek in Tklayn Expert Strategies for Winning Over/Under Bets: A CPaylaşım Mekanıwintips12308-Ocak-2025-09:501504
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: EA FC 25: Complete Guide to New Skill MoveGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:361745
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Boosting Your Madden 25 Gameplay with VariGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:361668
Konuyu Grntlemek in Tklayn MMoexp: Best Classes and Builds for Hellfire HordeGeyik BölümüSeraphinang16-Aralık-2024-06:351620
Konuyu Grntlemek in Tklayn Guide to Reading European Football Odds for BeginnPaylaşım Mekanıphocohanoi712-Aralık-2024-05:301666
Konuyu Grntlemek in Tklayn Find Out Expert Tips for Live BettingPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Aralık-2024-09:401577
Konuyu Grntlemek in Tklayn Effective Methods of Last-Minute Betting in FootbaPaylaşım Mekanıphocohanoi720-Kasım-2024-09:521862
Konuyu Grntlemek in Tklayn Football Betting Requires Skill and ExperiencePaylaşım Mekanıphocohanoi711-Kasım-2024-10:112559
Konuyu Grntlemek in Tklayn When is the appropriate time to start a Running BaPaylaşım Mekanıphocohanoi702-Kasım-2024-05:104271
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz