![]() |
KA Genel Kurallar |
tam 1 yıl olmuş ka ya üye olalı |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
_GeZeR_ ![]() Teyyare ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 28-Haziran-2009 �ehir: YoLKeSiCi Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 106 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ola ben 2007 de açtım oyunu daha 1000 asker bana çok geliyodu
![]() ka00 da 13 kezban ile 9 kazım çaldığımda çok sevinmiştim
![]() ama o zamanlar oynamayı bilmiyodum
abime gel oyna dedim ilk sevmedi baksana şimdi 1. sayfada
![]() |
|
![]() _-_YoLGeZeR_-_ |
|
![]() |
|
sanane ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 08-Nisan-2007 �ehir: ....... Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 903 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
neee 1 yıl mı o ne la yeniyomu.. benim gençliğimi aldı bu oyun.. oyuna başladığımda cillop gibi tazecik çıtır bi delikanlıydım eyyy gidim eyy ne günlerdi.. siz gençler bu günlerin değerini bilin emi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aSiL_GeNC ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 09-Temmuz-2007 �ehir: BoZKuRT DiYaRı Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 575 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aynen aynen ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Acıma!!Acınacak Duruma Düşersin....
![]() |
|
![]() |
|
ilkerbakkalci ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 17-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 24 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
TAM 2 YIL oldu Ka ' ya üye olalı 7. sırada intihar ettim :) redo oyunu değiştirdi bir güzelliği kalmadığını düşünerekten, O hafta birçok ka sever intihar etti :)
D�zenleyen ilkerbakkalci - 28-Temmuz-2009 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |