![]() |
KA Genel Kurallar |
Ülkemizi oylayalım |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maboglu_maho ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008 �ehir: Denizli Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2352 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 09-Eylül-2009 Saat 02:23 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://www.votethenation.com/
adresinde 2009 yılının ülkesi seçilecek. herkesin 6 saatte bir 3 oy hakkı var. 6 saat sonra 3 oy daha kullanabilirsiniz. my vote#1 yazan yerin yanından ülkeyi seçiyorsunuz. sonra yanındaki "like" veya "dislike" kutucuğunu işaretliyorsunuz. sevdiğiniz ülke için "like" kutucuğunu sevmediğiniz içinse "dislike" kutucuğunu işaretliyorsunuz. daha sonra resimde görülen güvenlik kodunu kutucuğa yazıp "save and vote again" tuşuna basıyorsunuz. böylelikle diğer oy hakkınızı kullanmaya geçiyorsunuz. aynı ülke için 3 oy kullanabilirsiniz. ya da 3 oy hakkınızı 3 farklı ülke için kullanabilirsiniz. ilk 10 ülke aşağıdaki gibi: TOP 10 Best Voted Countries (click on the country name to see detailed statistics.) Countries: Summary: Positive Negative Month progress: votes: votes: 1)ABKHAZIA 160002 169914 9912 1520 2)SERBIA 147739 162809 15070 971 3)ARMENIA 107718 150308 42590 5336 4)TURKEY 49887 77711 27824 388 5)GEORGIA Rep of 47169 55528 8359 4439 6)AZERBAIJAN 34559 61672 27113 290 7)SOUTH OSSETIA 18645 19716 1071 413 8)GREECE 16254 25236 8982 -208 9)PALESTINIAN TERRITORY 15603 16160 557 330 10)TAJIKISTAN 15004 15321 317 80 Türkiyeyi sevdiğini söyleyenlerin ülkelere göre yüzdeleri: ![]() Türkiyeyi sevmediğini söyleyenlerin ülkelere göre yüzdeleri: ![]() Türkiye'den kullanılan oyların oy verilen ülkelere(sevilen) göre yüzdeleri: ![]() Türkiyeden kullanılan oylardan sevmiyorum şeklinde verilen oyların yüzdeleri: ![]() dostumuz amerikanın %17si Türkiyeyi sevmediğini söylemiş. ilginç mi? unutmayın 6 saat sonra 3 oy hakkınız daha oluyor. sonuna kadar kullanalım. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 KURUŞLUK adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş farka seni satar.
![]() www.maboglu.somee.com |
![]() |
Maboglu_maho ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 21-Nisan-2008 �ehir: Denizli Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2352 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bugün itibariyle oylama için son 113 gün. elinizi çabuk tutun.
|
![]() |
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hemşo ben oyumu kullandm
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
1 ABKHAZIA 161233
2 SERBIA 148765 3 ARMENIA 112348 4 GEORGIA Rep of 52053 5 TURKEY 50192 arkadaşlar gördüğünüz gibi Türkiye 4. sıradan 5. sıraya düşmüş. hani nerde destek. kime destek veriyorsunuz anlamadım. oyları yanlış mı kullanıyorsunuz yoksa? Türkiye'yi seven mi yok ya da? hani Türkiye Türkiye diyenler nerede????? 6 saatte bir yeniden oy kullanabiliyorsunuz arkadaşlar. ekleyin sık kullanılanlar listenize ve 6 saatte bir oylayın. görelim desteği hadiiiii... |
![]() |
aslan20 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 22-Şubat-2008 �ehir: HOROZ Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 942 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
en büyük türkiye için el ele hep beraber
|
ACINMAKTANSA KISKANILMAYI TERCİH EDERİM !!!
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
6 saatte bir hep beraber lütfen :) ermenistanın puanı bizimkinin 2 katı :(
|
![]() |
black heaven ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Mayıs-2007 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 234 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bunun sonunda ne olucak ? neyin araştırması bu?
|
Her lafa verilecek cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı DiYe !!!:
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
2009 yılının ülkesi seçilecek.
birlik beraberliğimizin bir göstergesi olacak en önemlisi. |
![]() |
tıspıs ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 04-Ağustos-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 50 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
maboğlu her alanda ülke olarak sonuncuyuz oylamada sonuncu olsak ne olur :))
|
![]() |
maboglu ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 05-Ocak-2008 �ehir: mekansız Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2504 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
HAYAT BİTTİĞİ YERDEN BAŞLAR....
|
![]() |
BUYUKKIL ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2689 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kardeşim 2 defa fırsat buldum birazdan 3.süne başlayacağım kısmet olursa. türkiye seçimimi yapıp like işaretliyorum ve alt soldakine basıyorum. birde sevmediğim ülkeyi seçtiğimde dislike e basıyorum.ve alt soldakine tıklıyorm.umarım yanlış yapmıyorumdur. |
AKIL FUKARA OLURSA, FİKİR UKALA OLUR!!!
|
![]() |
maboglu ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 05-Ocak-2008 �ehir: mekansız Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2504 Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çok sağol evet doğru yapıyorsun.ben de 3 bilgisayardan kullanıyorum oyumu. daha farklı ıpli bilgisayarlar bulabilirsem diğer odalarda onlarıda deneyeceğim :D
|
HAYAT BİTTİĞİ YERDEN BAŞLAR....
|
![]() |
BUYUKKIL ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2689 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
benim öyle bir imkanım yok
bilgisayar başına gelirsem aklıma geliyor. |
AKIL FUKARA OLURSA, FİKİR UKALA OLUR!!!
|
![]() |
nakkare ![]() asker ![]() Kay�t Tarihi: 20-Temmuz-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın ama böyle ne amaçla ve kimler tarafından yapıldığı belli olmayan bir yarışmaya oy atarak türklüğümüzü test edeceksek, hiç etmeyelim. insanların sözde değil özde türk oluşlarını üstelik te emir kipleri kullanarak dayatmanızı anlayabilmek mümkün değil. kimin nasıl türk olduğunu tespit etmek nerden üzerinize vazife oldu anlayamadım. benzer bir yarışma da new york times gazetesi tarafından sanırım 2000 yılında yapılmıştı. 20. yüzyılın en önemli şahsiyetlerini seçmek için. ülke çapında kampanyalar yürütüldü aynı sizin yaptığınız gibi... atatürk e oy verelim asrın insanı seçtirelim die akla hayale gelmez kampanyalar yapıldı. hatta anadolu üniversitesi oy pusulası gibi bir pusula yapmış ta imza atmayanları okula kaydetmiyormuş die haberler okuduk gazetelerde. sonuç ne çıkmıştı biliyor musunuz... atatürk serüvenciler-maceraperestler kategorisinde 1. oldu. üstelik te madonna ve adolf hitler in hemen önünde ve yine üstelik türkiye cumhuriyeti'nden yanlışlıkla atılan oylarla...
sözün özü. ne olduğunu ve ne amaçla yapıldığını bile açıklayamayacağınız, sadece yılın ülkesini seçiyorlarmış diye düşündüğünüz bir siteye üstelikte türklüğümüzü sorgulayarak bizi de oy verdirmeye çalışmanıza kötü niyet diyemeyeceğim ama özür dileyerek safdillik demek istiyorum. siz beni sözde türk ilan edecek olsanız bile böyle ahmakça bir yarışmaya oy vermeyi reddediyorum. şunları neden sorgulamıyorsunuz, dünyada 200 kadar ülke varken neden sevilen sevilmeyen ülke kategorisine 10 tane, 15 tane ülke konulmuş ve neden bi sürü adını bile duymadığımız ülkeyle kendi ülkemizi yarıştırmaya çalışıyoruz. tekrar özür dileyerek sizi ciddiyete davet ediyorum. bildiğim kadarıyla siz bir öğretmensiniz. her türlü bilgiyi ve öneriyi beyin süzgecinden geçerek yorumlama kabiliyeti yüksek birisiniz. neden konu ülkemizi saçma sapan bir yarışmaya sokmak olunca aynı bilinçle düşünmüyorsunuz.
Lütfen bir kez de bunları sorgulamanızı rica ediyorum.
|
![]() |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |