![]() |
KA Genel Kurallar |
Bir Demet Müzik Dinletisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 17> |
Yazar | |
hmask ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Şehir: Güller Diyarı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1473 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 00:56 |
Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar.
|
|
![]() |
|
hmask ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Şehir: Güller Diyarı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1473 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ferdi tayfur - gizli sevda
Hergün seni görüpte dokunamamak
Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat |
|
Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ferdi tayfur kadinim
GEÇELERİN HAYAZINDA YALNIZIM BANA GELSEN HABERSİZCE ANSIZIN SENSİZLİĞE ÇAĞRE OLMAZ GÖZ YAŞIM SENDEN UZAK SANA HASRET KALMIŞIM .......... |
|
|
|
![]() |
|
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Şu forumda DAİLYMOTİON videoları için YÖNETİME baskı mı yapsak acaba
![]() ![]() güzel şarkı Hmask paylaşım için teşekkür.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ferdi Tayfur- Sitem
Seninle bir yuvamız olsun isterdim Ömrüm kollarında geçsin isterdim Senden başkasını nasıl severdim Sen beni bir türlü anlamıyorsun ................. |
|
|
|
![]() |
|
CENGO ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Aralık-2008 Şehir: SAKARYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1204 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
dostum şu fener gs maçı fotoları atda iki keyfimiz yerine gelsin
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
youtube açmadığına göre bu tip video siteleri eklentilerini hallederler galiba. |
|
|
|
![]() |
|
CENGO ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Aralık-2008 Şehir: SAKARYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1204 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
KuZGuN_20 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2008 Şehir: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2480 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Allah bilanı virmesin ver linki la nerde ben eskik kaldım bu konudan
söylede atıverem hemen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
KuZGuN_20 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2008 Şehir: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2480 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Gökhan Karakuş- Ağla gözüm
sözvermiştin bana kaç hafta oldu çok cumalar geçti ne görüşler bitti senden başka kimsem varmıydı benim yar yar bana daglar taşlar bile agladı gardıyana sordum gelen olmadı sen gittin gideli güneşim hiç dogmadı yar |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
goggleya yaz ezik cimbomlular diye görrüsün
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | Paylaşım Mekanı | phocohanoi7 | Dün-09:55 | 4 |
![]() | Paylaşım Mekanı | phocohanoi7 | Dün-09:55 | 2 |
![]() | Paylaşım Mekanı | Buyd4items | 06-Haziran-2023-10:15 | 19 |
![]() | KA03 ittifkları | DonnaStella | 05-Haziran-2023-09:14 | 1 |
![]() | KA03 ittifkları | DonnaStella | 05-Haziran-2023-09:05 | 1 |
![]() | KA03 ittifkları | DonnaStella | 05-Haziran-2023-08:55 | 1 |
![]() | Görüş ve Öneriler | phocohanoi7 | 03-Haziran-2023-12:32 | 4 |
![]() | Paylaşım Mekanı | harimacgai22 | 30-Mayıs-2023-08:39 | 582 |