![]() |
KA Genel Kurallar |
Yüreğim Üşüyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavi ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2009 Şehir: Türk T. ARENA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4289 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Kasım-2010 Saat 00:17 |
Yüreğim Üşüyor...
![]() Güller laleler sümbüller dipdiriyken Demirlerim bükük çelikler kırılgan Canımla can verdiğim, kanımla dirilttiğimken Tek solmayanım sandığım , dalında solgun ![]() Dermelere kıyamadığım , serçe yüreklim Sevdim ve güllerle donattım, yüreğime ektim Yüreğimde buram buram hasreti yaktım Aşk Koksun, özlem koksun en çok da sen koksun Özlemim sevincim umudum yürek yarımken ![]() Bir serçe kuş nedir ki; el kadar bir şey! Ama bilirim ki kocaman yüreği var.. Seven, hisseden ve bir o kadar da kırılgan Sevdiğine yanan ağlayan ve ölen serçe Sevince anlayan, hesap bilmeyen öteleri öteleyen serçe Yüreğim serçe çırpıntısında şimdi!... İçim sancıda kulağım martıların derin çığlığında ![]() Biliyormusun? Hiç bir gülü koparmadım,dalında sevdim dikeniyle sevdim Canıma sardım, sevgimle, suladım, büyüttüm çoğalttım Belki de bu umudum ondan Belki de avuçlarımda ki bu gül kokusu da ondan... Ondandır bu yürek üşümelerim ![]() Aradığım sade yalın riyasız sıcak bir gülümseme ve vefa Vefalı sandığım vefasızlardan yana bir o kadar yangınım Yaşamın nice kalleşlikleri karşısında... Dostun, dostluğun kıymetini bilerek unutulmuşum şimdi Yine de dost dediğime , dostluğumdan dile düşürmemişim Ele güne karşı dost dediğimin döşünü asla yere sermemişim Dosdoğru ol dedim de yüreğimi vurdum yüreksiz çöllere bir derviş misali Bilirim ki düşmeden düşürmeden kirli hesap yapmadan yaşamın kıyısına tutunup sevmek, severken de dost olmak Dostça yaşamak en büyük erdem...Bilmişim ![]() Sen Yüreğime düşen ilk cemre Karanlık geceler de ay ışığım derken ! Hazan serdin yüreğime baharıma yazıma... Şimdi sarardı yaprağım Ben avuçladıkça dikeniyle dostluk gülünü canım yandı Yüreğim kanadı da Vaz geçemedi yüreğim senden Sarıp sarmaladı...İki elim vardı; biri yüreğimin üstünde Diğeri yüreğinde Öyle çok kırıldım ki...yine de kıramadım kıranları Sustum ve bekledim yürek sancılarını ![]() Aradığım sendin ama sen bende değil Yitik sevda gecelerinde dalgaların serinliğinde kaybolan gözlerin Dalıp mazinle hesaplaşırken, yüzüne tokat saldığın kaderin Yinede içinde büyüttüğün kocaman çocuk vicdanın Hep bu vicdan bu yürektir; başımı dik alnımı açık tutan... Sevgiyle sarmaş dolaş...dosta dostluğa koşan yüreğim üşüyor şimdi ![]() Nadasa bırakılmış yüreğimin Umut yüklü tohumları yılgın şimdi Titremsi yakamozların ışığında Kekeme sevda sözcüklerin üşüttü yüreğimi Temmuz sıcağında üşüyor ÜŞÜYOR yüreğim Üşüyorum sevgili!.... ![]() Baykara emeği geçen arkadaşa tşk |
|
Sineklerin 9 kalbi,
Gözlerinde 8000 mercek vardır.Saniyede 100 görüntü algılarlar.Şüphesiz,Allah'tan başka çağırdıklarınız ve İbadet ettikleriniz bir sineği halk edemezler. |
|
![]() |
|
Müge ![]() Tank ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2007 Şehir: Fizan Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 410 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
"Nadasa bırakılmış yüreğimin
Umut yüklü tohumları yılgın şimdi Titremsi yakamozların ışığında Kekeme sevda sözcüklerin üşüttü yüreğimi Temmuz sıcağında üşüyor ÜŞÜYOR yüreğim Üşüyorum sevgili!...." Seni ısıtacak yüreklere diyorum canım. |
|
![]() |
|
KRALBAY ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Aralık-2011 Şehir: ist Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KRALBAY ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Aralık-2011 Şehir: ist Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Günahın külleriyle kararmış bir yüz,
Mahcubiyet deryasında kapanmış bir göz, Şirazesi düşmüş bir ömürle,mahşerin meydanına Geldiğimde Ey Nebi Ne olur unutma beni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mavi ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2009 Şehir: Türk T. ARENA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4289 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Müge Kralbay teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
Sineklerin 9 kalbi,
Gözlerinde 8000 mercek vardır.Saniyede 100 görüntü algılarlar.Şüphesiz,Allah'tan başka çağırdıklarınız ve İbadet ettikleriniz bir sineği halk edemezler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | Görüş ve Öneriler | wowgoldwlkigvault | 12-Temmuz-2022-11:49 | 4 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | betoncu | 03-Temmuz-2022-07:34 | 11603 |
![]() | Paylaşım Mekanı | Game51520 | 01-Temmuz-2022-05:05 | 2441 |
![]() | Sohbet Odası | xaceya4898 | 29-Haziran-2022-12:04 | 0 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | kakako | 09-Haziran-2022-13:20 | 14962 |
![]() | Tartışma Odası | HerbertCunningham | 09-Haziran-2022-13:11 | 28 |
![]() | SORU - CEVAP | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 1 |
![]() | Görüş ve Öneriler | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 2 |