![]() |
KA Genel Kurallar |
KA Oyuncuları Kampa Giderse |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Yazar | |
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 18-Kasım-2010 Saat 01:24 |
Tanıdık tanımadık arkadaşalrın hem hatrına hemde samimiyetine sığınarak değişik birşeyler yapmaya çalıştım.Yönetimde umarım bu espirili durumdan bir nebzede olsa memnun olur. NOT:Birden aklıma geldi.Bebekle ancak bu kadar yazabildim.konuya ekleme yapmak isteyenler ekleme yapabilirler
![]() ![]() BULUT
nana na nana nanaaa
![]() ![]() Aman böylede kıvırdığımı görmese bari Redoyu kandırmak zor oldu ama değdi.. şu oyuncuları hep bir tatile götürmek istemiştim. ![]() REDO Ulan iyimi ettim kötümü şu Bulut beni nasılda kandırdı.o kadar bz 10 dk dedik kredide indirim yaptık birde bu tatil nerden çıktı.neyse artık tadını çıkaralım yapacak bişe yok. ![]() HAZARD Ne iş ya beni unutmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
KA OYUNCULARI
![]() ![]() ![]() LIMITSİZ(Tanımıyorum arkadaşı ama affına sığınarak) Patron benim hadi gençler...tempo tempo
D�zenleyen favorite - 29-Aralık-2011 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
![]() |
|
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() BULUT:Kesin sesinizi hocam
![]() ![]() ALI_FEAT_YK:Nerdeyiz?
![]() Kartalım-Forumda olmadığımız kesin. REDO-kimse bir yere dağılmasın forumdan atarım GENERALX:herkes hayatta mı? Bozkurt:Çok şükür hocam
![]() Favorite:şimdi biz ne yer ne içeriz burda
![]() ![]() Cengoo:aklın fikrin yemekte,daha gelmedik bile delü
Favorite:sürahiden kalanlarla ancak karnımı doyuruyorum ya
![]() Bulut:yiyecek bulana kredi ödülü var.
Mematti:kezban ödülüde varmı
![]() Kartalım:lan bu zeki mürende bizi görecekmi gibi oldu
![]() Sınırötesi:nereye geldik yav.bu yaşlı halimde o kadar yolu teptirdiniz bana.
Ufukötesi:kanka bu hafta foruma hangi konuyu açsam 2011 yılının en güzel kadınları uygun mudur?
Sınırötesi:de get kanka ya maviden bize sıramı geliyor.
Mavi__:Biri bana mı seslendi?
![]() ![]() ![]() SUPERMEN
ıh ıh ıh ıhhh supermeniz dedikse boşuna söylenmedik değilmi.bu kasları bu kadar çalışmaya borçluyum.ıh ıh ıh bir-ki-üç.....bir-ki-üç
kıllar nerde yav kıllar yokmu bu tatilde.
![]() ![]() ![]() Biri bizden mi bahsetti
![]() ![]() ASLAN20(Abim affına sığınarak umarım kızmazsın)
![]() ![]() ![]() ARWEN
hihihhi ne kadar komik olmuşsunuz yav kıl tüy kalmamış hiç birinizde.
![]() AKREPKIL
Gülmeyin leynn namımız kılımızla yürür.Kılımıza laf edeni ışınlarım
![]() ![]() EERAY19(askerden firar etmiş)
![]() ![]() hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa hoop hop hop hop çal abim çall haydeeeeeeeeee heyyyyyyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyyyyyyyy şappiii şappii not: arkadaşlar ses yok görüntü var sadece ![]() ![]() MALATYA SERDARI Lan oyundan hesap almadık diye yılların oyuncusunun haberi olmadan da tatilemi gidilir.
![]() ![]() Içki nedir bilmezdim
Simdi bir ayyaş oldum Kederle izdirapla ben Arkadas oldum ![]() ![]() ![]() Mavi__:burda internet bağlantısı varmı acaba
Maboğlu_maho:neden?
Mavi:ekleyeceğim çok konu vardı da.
Tunguz:töbe yarabbim ya kurtulamadık şu konularından kızın.
Mavi:içinden de söylensen sizi duyuyorum Tunguz bey.
![]() (Bir konuda atışmanızdan yola çıkarak yazdım umarım hoş karşılarsınız)
![]() ![]() REDO:Konu dışına çıkmayınız arkadaşlar.Anlaşılmak lükstür.Şu an tatildeyiz.Konu ile alakasını anlayamadım konuştuklarınızı
![]() Favorite:menüde ne var
![]() Cengoo:hey allahım ya
![]() kuralsız55:Arkadaşlar burda da kavga edenler savaş raporlarını kirletenler ceza alacaklarmı?
Hazard:Arkadaşım hala konuyu anlayamamış olmanızın suçlusu bizmiyiz
![]() Kuralsız55:ben ne dedim ya
![]() ![]() Müge:Heeey bende denize gideceğiz diye nasılda hazırlanmıştım yine hayallerim suya düşemedi
![]() ![]() Bulut:ne denizi müge hanım çadırınızı kurunuz lütfen.
Müge:ay tamam yaa kurucaz.
ARKASI YARIN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eflatun ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 07-Mayıs-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 486 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
süper olmuş zeyno ehuahaha :D
|
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Sağol ya aklıma geldi birden :)daha yazardımda bebiş durmuyor. Hoşgeldin kayıptın sen
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eflatun ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 07-Mayıs-2007 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 486 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kayıplarda olduğumuz gibin unutulmuşuzda baksana :D
ekleme yaparsın artıkın yukarıya :P |
|
|
|
![]() |
|
sınırotesı ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Şubat-2008 �ehir: ESKİŞEHİR ES-ES Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 6269 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Akranım emeyine vede hayaline sağlık nerden bulursun böyle şeyleri anlamamki tbr ler
![]() |
|
Aşk mı ?
- Biz ona ESKİŞEHİRSPOR diyoruz VATAN İÇİN KAN LAZIMSA DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİZ |
|
![]() |
|
Kartal ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 08-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 2561 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gözünden akan yaşları sileceğine!... Akmasına sebep olanlari hayatindan SİL!?... |
|
![]() |
|
CENGO ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 20-Aralık-2008 �ehir: SAKARYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 1204 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
allah muhafaza tatile yiceksiz gitmemişiz bu delü aç kalırsa vay halimize diyorum yalnız benim kezbanla verdiğim poz yok orda biz kopmuşuz jim kerry gibi
![]() |
|
![]() |
|
CENGO ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 20-Aralık-2008 �ehir: SAKARYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 1204 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
heç işi gücü yok neyle uğraşmış kimsede yapamaz bunun yaptığına valla çok güzel olmuş yalnız en güzeli züpermenle kıllar olmuş ha bizde felaket kopmuşuz mematiyle ne dinletiyon sen bize orda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ya bebek durmuyor tam konsantre olamadım ki yazarken.Daha ekleme yaparım inşallah.
Yoksa seni unuturmuyuk eflatun.
kezbanla pozunu ilerleyen zamanda koyacam tatilde kaçamak yaparken cenogo
orda size ne dinletiyom kırk yıl düşünsen aklına gelmez
![]() küççük emrah haydi şimdi gel
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ben ajdardan başka dinlemem bak
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
valla ajdardan çıkıta muzda olabilir:))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
bekliyoruz bakalım.
|
|
|
|
![]() |
|
sınırotesı ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Şubat-2008 �ehir: ESKİŞEHİR ES-ES Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 6269 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Aşk mı ?
- Biz ona ESKİŞEHİRSPOR diyoruz VATAN İÇİN KAN LAZIMSA DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİZ |
|
![]() |
|
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |