![]() |
KA Genel Kurallar |
OKULA YARDIM KAMPANYAMIZ SÜRÜYOR... |
Yan�t Yaz ![]() |
Yazar | ||||
AFL_COMEBACK ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 25-Kasım-2010 �ehir: MLTYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 659 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 27-Ocak-2011 Saat 23:11 |
|||
değerli ka ailesi okuluma yardım kampanyam devam etmektedir.şu ana kadar elime geçenler var. 14 şubat demiştik 14 şubata kadar göndermek isteyen dostlar bu süre zzarfında başkalrına da söleyerek onları da katarak bu güzel etkinliğe katkıda bulunabilirler.ben yarın malatyaya geçiyorum eski okulumdan a hocalarım yardım eedecekler onalrın yardımlarıyla beraber 14 şubatta okulumda olacağım.yapmış olduğunuz yardımları da öğrencilerim ve okulumla beraber resimlendirip kısmetse forumda da paylaşacağım.gülen gözler göreceksiniz masum ve teşekkür dolu olacaklar emin olun...kendinize iii bakın arada yine foruma gireceğim.. o zmana kadar allahısmarladık arkadaslar.. |
||||
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını, Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını.
|
||||
![]() |
||||
Mavi ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 13-Haziran-2009 �ehir: Türk T. ARENA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 4280 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Allah'a emanet olunuz.Yolunuz açık olsun...
|
||||
Sineklerin 9 kalbi,
Gözlerinde 8000 mercek vardır.Saniyede 100 görüntü algılarlar.Şüphesiz,Allah'tan başka çağırdıklarınız ve İbadet ettikleriniz bir sineği halk edemezler. |
||||
![]() |
||||
AFL_COMEBACK ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 25-Kasım-2010 �ehir: MLTYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 659 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
||||
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını, Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||
herkese mrhabalar arkadaslar. i oyunlar. 14 şubatta görüşmek dileğiyle...
|
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||
yarın elime geçen yardımları öğrencilere dağıtacam ve fotoları da paylaşacağim. yardım yapan ve emeği geçen herkese sonsuz tşşkler....
|
||||
|
||||
![]() |
||||
CENGAVER26 ![]() Teyyare ![]() Kay�t Tarihi: 31-Ocak-2009 �ehir: eskısehir Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 161 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler
|
||||
![]() |
||||
CENGAVER26 ![]() Teyyare ![]() Kay�t Tarihi: 31-Ocak-2009 �ehir: eskısehir Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 161 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Yan�t Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |