![]() |
KA Genel Kurallar |
Ey Hayat Sana Öfkeliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2011 Saat 01:58 |
Diyorum ki Mavi neden bir sürü ikinci başlık atıyor artık konulara.Meğer googlede aranaların en başında bizim site gelirmiş kopya çekiyorum senden bende atıyorum artık.3 kişide gelse biri belki oyunumuzu merak eder
![]()
Kızgınlık resimleri - hayata kırgın resimler - mutsuzluk resimleri - siyah beyaz resimler - hayata küskün resimler - Umutsuzluk resimleri - yazılı romantik resimler - şiir yazılı kırgın üzgün resimler - Romantik E Kartlar - Romantik Resimler - Resimli Sözler - Resimli Güzel Sözler - Romantik Resimler - Resimli Şiirler - Resimli Sevgi Sözleri - Resimli Özlem Sözleri![]() -------- Ey hayat sana öfkeliyim! Şaşırdın değil mi? Bukez de sen katlan bana Sineye çektiklerime say,artık okadarda sakin olmayacağım sana karşı... Biriktirdiklerimi kullanma sırası bende Şimdi susma zamanı sende... |
|
![]() |
|
![]() |
|
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() Çırpındığım halde haraketsiz kalan bir beden , Ve Bu kanatlarlada uçamayacağım Öylece karşıdan bakacağım yine özgürlüğe Bir daha denemeli miyim? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Hani yok zamanlarda lazım olur diye kenara üç beş kuruş koyarız ya,mutsuz olduğumuz zamanlarda da teselli için kenara koyabileceğimiz mutluluğumuz olsa... Acının içine çöreklenmiş kalplerin arınması nekadar zor... Hep doğduğumuz gibi saf ve masum kalabilsek,hüzne bulaşmamış,acıyı tatmamış olsak... Renklere batıp çıksak,siyahı bile cıvıl cıvıl görsek Haklısınız Bencede imkansız |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ... Kaybolup gitmesini istemediklerimin peşindeyim... Uzatıyorum ellerimi Ansızın kayıp gidecek gibi hepsi Korkuyorum Yalnızlığım'ın ve unutulmuşluğum'un acısını hissetmiyorum... Uğuşmuş bedenim yorgun Tükenmiş Çaresiz Ve Sanırım ben hepsinden kaçıyorum |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Siyahbeyazhayatımızarenkkatmak için bir yerlerden başlamalı... ![]() Hasretin doğuşunu izlemek için tutar mısın ellerimden? Alır götürür müsün beni? Sevgiye dair bir kaç cümleyle avutur musun viran olmuş yüreğimi? Sar sevgili benide... Sarki umutlarım yeşersin yeniden Sarki seninle doğduğumu hatırlayım Sıcak ellerin ısıtsın üşüyen ruhumu Çok değil sevdalım sadece bir kaç dakika bak gözlerime yeniden Bakki kendimi bulayım kaybolduğum yalnızlığımda Bana kim olduğumu hatırlatır mısın? Yokluğunda onuda unuttumda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ... Kardelen çiçeği kadar cesur olmalı yürek! Oysa ben; İsyan bakışlarım'ın altına gizledim... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Kapa gözlerini! Dinle geceye çarpan rüzgar’ın sesini Ayın loş ışığında kaybet kendini Uzat ellerini, bir yıldız kayar belki Tuttuğun dileğin olur,gelir konar avuçlarına... Kapa gözlerini ve sus! Hüznün boşluğuna bırak kendini, Geceye sar bedenini Üşürsen karanlığı ört omuzlarına... Kapa gözlerini ve yaklaş! Dokun sevda'nın tenine Alabora olmuş aşklara inat...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Gözlerin değdi gözlerime Ben benden geçtim... Gözlerini arıyorum şimdi Nerdesin? Hayalimde sakladım seni, Nefesime hapsettim nefesini Özledim... Derin bir çukur kazdım geceye, Olmama ihtimalini gömdüm Korktum! Özledim... Yaktığım sigara'nın külünü bastım yarama Kan dindi Acım dinmedi Özledim...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Ey gece! Bana da güneş doğuyor... Çok görme Yoruldum! Karanlığa sığınmaktan, Hayata karşı kör olmaktan...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Hüzünle Yoğrulmuş Gibiyim |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu gece; Suskunluk çöktü yüreğime, Sustu(m) Kalakaldı yüreğim, Kimsesiz ve çaresiz. Son sözümü söyleyemedim... Avuçlarım terledi... Yandım, Kavruldum, Tükendim... Bu gece; Bilmiyordum son gecemiz olduğunu...
Düzenleyen favorite - 13-Eylül-2011 Saat 02:03 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Delice savruluyorum, Ardından iki damla göz yaşı Sebepsiz Aşkla Tutkuyla Ve Sana sevdalı yüreğimle Merhaba Düzenleyen favorite - 13-Eylül-2011 Saat 02:05 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Geçmiş'in gölgesinde kaldı tüm umutsuzluklar... Şimdi yeni hayaller'in ardından gidiyorum. Koşamıyorum belki ama yürüyorum Uçamasamda,çırpınıyorum ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ... Yürek Sızlıyor ... ... Sessizce ağlıyorum, Yüreğime akıtıyorum her bir damlayı, Ve Susuyorum... Kapadım gözlerimi, Görmüyorum... Kanayan bir yaram var, Sarmıyorum... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | Görüş ve Öneriler | wowgoldwlkigvault | 12-Temmuz-2022-11:49 | 4 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | betoncu | 03-Temmuz-2022-07:34 | 11603 |
![]() | Paylaşım Mekanı | Game51520 | 01-Temmuz-2022-05:05 | 2436 |
![]() | Sohbet Odası | xaceya4898 | 29-Haziran-2022-12:04 | 0 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | kakako | 09-Haziran-2022-13:20 | 14960 |
![]() | Tartışma Odası | HerbertCunningham | 09-Haziran-2022-13:11 | 28 |
![]() | SORU - CEVAP | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 1 |
![]() | Görüş ve Öneriler | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 2 |