![]() |
KA Genel Kurallar |
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ MİLANGAZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RihanNa ![]() asker ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2012 Saat 20:43 |
Ben yeni kayıt oldum. Biraz geçte bir haber fakat bütün sitelerde bu haber çalkalanırken burada bulamadım.. Ve sizinle paylaşmak istedimm.. Ben futboluda basketboluda takip ediyorum.Beşiktaş her spor dalında belki geç şampiyon veya az şampiyon olmuş olabilir fakat olduğumuz zaman ise 3'te 3 yapıyoruz ;)
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ MİLANGAZBeko Basketbol Ligi Şampiyonu Beşiktaş MilangazBeko Basketbol Ligi Şampiyonu Beşiktaş Milangaz zorlu seride 4-2 yaparak Anadolu Efes’i son maçta yenmeyi başardı. Beşiktaş Milangaz üçte üç yaptı37 yıl sonra lig şampiyonu oldu. Bu sezon Eurochallenge ve Türkiye Kupası’nı da kazanan Ergin Ataman’ın takımı 3′te 3 yaptı Maçtan ve maç sonrasından notlar ;1 YILDA 3 KUPA Sezona Türkiye Kupası ile başlayan Beşiktaş Milangaz, Avrupa'da da Eurochallange Kupası'nı müzesine götürdü. Final serisinde Efes'i 4-2 ile geçerek şampiyon olan siyah-beyazlı takım, sezonu 3 kupa ile tamamlamış oldu... TRİBÜNDE 9 BİN BEŞİKTAŞLI Spor Salonu çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken, taraftarlar arama noktalarından geçerek salona girdi. Karşılaşmayı yaklaşık 9 bin Beşiktaş taraftarı izledi. EFESLİLER TRİBÜNLERİ DOLDURAMADI Beşiktaş Milangaz'ın ev sahibi olduğu karşılaşmada, Anadolu Efes taraftarları için ayrılan tribünler dolmadı. Karşılaşma için iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ekip taraftarlarına 3 bin 200 kişilik yer ayrılırken, maçı tribünden bin kadar lacivert-beyazlı taraftar takip etti. BASIN TRİBÜNÜ YETMEDİ Beşiktaş Milangaz'ın kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacağı serinin 6. maçına basın mensupları da büyük ilgi gösterdi. Basın tribününde yer kalmazken, bazı basın mensupları ayakta kaldı. |
|
![]() |
|
aFiLLeee ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 339 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aramıza hoşgeldin rihanna. Burada pek spor tartışılmaz fakat çok iyi bir konuya değinmişsin. Bende fanatik bir Beşiktaş'lıyım. Şampiyonlukta emeği olan tüm Beşiktaş Ekibini ve tribünleri doldurarak Beşiktaş'ımızın hep yanında olan destek veren taraftarlarımızı gönülden tebrik ediyorum.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | KA03 Savaş Raporları | Zerre | Bugün-22:23 | 1549 |
![]() | Tartışma Odası | semsettin_killi | 18-Eylül-2020-22:09 | 14 |
![]() | Görüş ve Öneriler | yıldırımtom | 18-Eylül-2020-15:59 | 441 |
![]() | Paylaşım Mekanı | IamLAVUK | 11-Eylül-2020-04:31 | 7314 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | semsettin_killi | 09-Ağustos-2020-02:13 | 35086 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | redo | 07-Ağustos-2020-09:45 | 25 |
![]() | KA02 Savaş Raporları | vahset55 | 26-Kasım-2012-18:56 | 5744 |
![]() | Forum Oyunları Zeka Soruları | xxx2121xxx | 26-Kasım-2012-18:24 | 455317 |
![]() | KA01 Savaş Raporları | kasiam | 26-Kasım-2012-00:32 | 101679 |
![]() | Paylaşım Mekanı | yakışıklı | 25-Kasım-2012-15:58 | 206099 |