![]() |
KA Genel Kurallar |
Yağmurlardan istedim seni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaban_gülü ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 225 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2012 Saat 04:23 |
Fon müziğini açmadan okumayın şiiri
Yağmurlardan istedim bugün seni, durmadan aralıksız yağan yağmurun her damlasına seni bana getirmesi için yalvardım...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç biri oralı olmadı. Küçücük yağmur damlalarından medet umdum. Gözlerim uzaklara dalıp gitti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PanaSonic ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Temmuz-2010 Şehir: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Biliyorum, ikimizde yoktuk bu aşk başladığında ve çok iyi biliyorum, sonsuzluğa mahkum edildi bizim aşkımız.
Üzülmüyorum...Yalnızca biraz, biraz üşüyorum ısıt beni… Harika yaban gülü.Eşsiz paylaşımmmm |
|
BEN SUSUYORUM SEN İSTEDİĞİNİ ANLA!!!
|
|
![]() |
|
yaban_gülü ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 225 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler Panasonıc beğenmene sevindim.yazanın bu şiiri böyle süsleyenin eline sağlık
hayılı geceler
|
|
![]() |
|
trakya ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2012 Şehir: TEKİRDAĞ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 222 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
harika ellerin dert görmesin ... bayağa emek vermişsin...gerçekten süper ... 10 üzerinden 10..
|
|
"Kimseye kendinizi sevdirmeye kalkmayın. Yapılması gereken tek şey
sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır. ÖNEMLİ OLAN; HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL, EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR." |
|
![]() |
|
steppe2973 ![]() Gopter ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sabah sabah anılar gözlerimin önünde canlandı
![]() ![]() ![]() müthiş şiir yazanın ve paylaşanın eline, yüreğine sağlık ![]() |
|
BENİMLE DANS ETMEYE ÇALIŞMA YÜRÜMEYE HASRET KALIRSIN!!!
DENGESİZ!!! |
|
![]() |
|
hmask ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Şehir: Güller Diyarı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1473 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kısaca herşeyim sensin.
Yüreğine , paylaşan klavye mousene sağlık. |
|
Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar.
|
|
![]() |
|
favorite ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5074 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Müzikle beraber gerçekten güxzel olmuş Gülo sağol canım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hmask ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Temmuz-2007 Şehir: Güller Diyarı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1473 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ey yağmur nerdesin ? Yağsana. Damla ol sel ol. götür hüznümü uzaklara.
|
|
Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |
En Son Mesaj Yazlan Konular | ||||
Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
![]() | Görüş ve Öneriler | wowgoldwlkigvault | 12-Temmuz-2022-11:49 | 4 |
![]() | KA03 Savaş Raporları | betoncu | 03-Temmuz-2022-07:34 | 11603 |
![]() | Paylaşım Mekanı | Game51520 | 01-Temmuz-2022-05:05 | 2436 |
![]() | Sohbet Odası | xaceya4898 | 29-Haziran-2022-12:04 | 0 |
![]() | Yenilikler ve Güncellemeler | kakako | 09-Haziran-2022-13:20 | 14960 |
![]() | Tartışma Odası | HerbertCunningham | 09-Haziran-2022-13:11 | 28 |
![]() | SORU - CEVAP | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 1 |
![]() | Görüş ve Öneriler | Udgfghjh | 01-Haziran-2022-09:40 | 2 |