![]() |
KA Genel Kurallar |
Mecliste 18'lik vekiller nasıl olur? |
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
adrian06 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 02-Ocak-2008 �ehir: ESKİŞEHİR ES ES Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 981 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() G�nderim Zaman�: 12-Ekim-2012 Saat 16:54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ES - ES |
|
![]() |
|
TheGodfather ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 30-Ağustos-2012 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 75 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
liseliler mecliste :(
|
|
Çünkü biz Kasımpaşalıyız
|
|
![]() |
|
darqhelen ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Temmuz-2011 �ehir: malatya Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 961 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
And who are you proud lord said
|
|
![]() |
|
MONA-ROSA ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Ekim-2012 �ehir: KONYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 39 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yıllardır sınıfta kalan liseli..umutsuz liselilerin oylarıyla istanbul'dan bağımsız millet vekili seçildi...
![]() |
|
![]() |
|
darqhelen ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Temmuz-2011 �ehir: malatya Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 961 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() D�zenleyen darqhelen - 12-Ekim-2012 Saat 20:04 |
|
|
|
![]() |
|
nily152 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 22-Mart-2008 �ehir: Gaziantep Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 863 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
5 yaşındaki çocuğu ilkokula başlatan zihniyet 18 yaşındaki kişi de millet vekili yapar. hiç şaşırmam
![]() |
|
![]() Elbet Bir Gün Sana Da Sıra Gelecek... |
|
![]() |
|
_DEATH_MACHINE_ ![]() Gopter ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 29-Haziran-2012 �ehir: SİNOP Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 254 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
5 yaş burda kalmaz nilyy152..daha başlangıç bu..adamlar aile terbiyesinden mahrum bir zihniyet yetiştirmek için doğumdan okula alacaklar..besleyici anne sütünü içirmemek için...
![]() |
|
İKİ ŞEY AKIL HAFİFLİĞİNİ GÖSTERİR. SÖYLENECEK YERDE SUSMAK VE SUSACAK YERDE SÖYLEMEK...
ZZZZZ |
|
![]() |
|
cambaz_steppe ![]() Teyyare ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 26-Eylül-2012 Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 153 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
en ideal vekil yaşı benim kanaatimce 25 ve üstüdür... ayrıca nily arkadaş, yabacı ülkelerin eğitim düzeyini bir araştır bakalım kaç yaşnda başlıyorlar bizim çocuklarımızın onlardan ne eksiği var hattaha akıl olarak bizimkiler daha üstünler... |
|
Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır. Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Bir ogrenci atasozu derki
Hayatımın ilk 7 senesi süperdi eee sonra okula basladım ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nily152 ![]() Hava Gemisi ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 22-Mart-2008 �ehir: Gaziantep Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 863 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
5 yaşında anaokulunu başlar çocuk. avrupada gelir durumu iyi mileltin çocuğu çabuk gelişiyor iyi beslenmekten ve 5 yaşında okuma yazma öğrendiğini sanmıyorum. çünkü o yaşlarda yeterli olgunluğa ulaşmamış oluyor. zaten türkiyede açlık düzeyinin altında %50 den fazla bir nüfus var.o yaşta yeterli olgunluğa ulaşacak çok fazla öğrenci olacağını sanmıyorum. zaten millet ekmekle karnını doyurur hale gelmiş normalden erken gelişeceğini sanmam. ayrıca sayın bakanın eğitimcilerden de bi görüş aldığını da sanmıyorum. öyle bir haber duymadım. eğitimciler olmaz dediğinde biz yaptık oldu dediler. bu işi eğitimci olmayan bakan mı daha iyi biliyor eğitimciler mi ??
|
|
![]() Elbet Bir Gün Sana Da Sıra Gelecek... |
|
![]() |
|
TheGodfather ![]() Mini Bot ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 30-Ağustos-2012 �ehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 75 Takim: ![]() Bur: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
2 sene 7 çok diye bağırıyolardı duymadınızmı yoksa bkz:http://www.youtube.com/watch?v=Bw6TsTZgksc |
|
Çünkü biz Kasımpaşalıyız
|
|
![]() |
|
MONA-ROSA ![]() asker ![]() ![]() Kay�t Tarihi: 01-Ekim-2012 �ehir: KONYA Aktif Durum: Aktif De�il G�nderilenler: 39 Takim: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
belkide evlatlarını millet vekili yapcaklar...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Yan�t Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum �zinleri ![]() Kapal� Foruma Yeni Konu G�nderme Kapal� Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapal� Forumda Cevaplar� Silme Kapal� Forumdaki Cevaplar� D�zenleme Kapal� Forumda Anket A�ma Kapal� Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
![]() |
OYUN ANA SAYFASI |